Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6085
EURO
43,9718
IMKB
9.135,000
ALTIN
4.240,590
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İNTİHAR SALDIRISI SON ANDA ÖNLENDİ!
İNTİHAR SALDIRISI SON ANDA ÖNLENDİ!
 
Diyarbakır'ın Lice ile Kulp ilçeleri arasında bulunan Tepe Jandarma Karakoluna intihar saldırısı düzenlendi. PKK'lı Cihan Şen'in Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde toprağa verilmesinden sonra ilçe merkezi savaş alanına döndü.
 
15.9.2012 - 00:25

Kamyonetle yapılmak istenilen saldırı nöbetçi askerin fark etmesi üzerine önlendi. Saldırıda bir asker hafif şekilde yaralanırken, kamyoneti kullanan PKK'lı parçalanarak öldü.Diyarbakır'ın Lice ile Kulp ilçeleri arasında bulunan Tepe Jandarma Karakoluna akşam saat 19.00 sıralarında kamyonetle intihar saldırısı düzenlendi. Karakola hızla yaklaşan kamyoneti fark eden nöbetçi askerin aracı durdurmasıyla birlikte büyük bir patlama yaşandı. Bomba yüklü olduğu tespit edilen kamyonetin infilak etmesiyle ismi henüz öğrenilemeyen PKK'lı terörist parçalanarak ölürken, nöbetçi asker ise hafif şekilde yaralandı. Karakolda görevli askerin dikkatiyle büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.

Öte yandan patlamadan hemen sonra karakola dağlık alanda bulunan PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. 2 roketin atıldığı karakoldaki askerlerin anında karşılık vermesiyle PKK'lılar dağlık alana kaçtı. Bölgede kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon devam ediyor.

YİNE ÇOCUKLARI ALET ETTİLER

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada ölü ele geçirilen PKK'lı Cihan Şen'in Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde toprağa verilmesinden sonra ilçe merkezi savaş alanına döndü. Yol kapatmak isteyen göstericiler polisle çatıştı. Yaşanan olayların içinde okul çağındaki çocukların olması dikkat çekti.Beytüşşebap yakınlarındaki Kato Dağı'nda, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürüldükten sonra kimlik tespiti ve otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürülen Cihan Şen'in cenazesi, sabah saatlerinde memleketi Silopi İlçesi'ne getirildi. Cenazenin Başak Mezarlığı'nda toprağa verilmesinin ardından akşam saatlerinde ilçe merkezi savaş alanına döndü.

İstiklal Caddesi'nde toplanan kalabalık, barikat kurup İpek Yolu'nu trafiğe kapatmak istedi. Güvenlik güçleri, kalabalık grubu dağıtmak için müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericiler, polis araçlarına taş ve molotof kokteyleri attı. Polis ekipleri de göstericileri dağıtmak için biber gazı ile müdahale etti. Yasadışı göstericiler ile polis arasında yaşanan arbede nedeniyle İstiklal Caddesi'ndeki esnaf kepenk kapattı. Bütün bu yaşanalara küçük yaştaki çocukların alet edilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Okul çağındaki çocuklar, ellerinde taşlarla en önde görüntülendi.SABAH



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ANGELİNA JOLİE CİA AJANIMI?

FLAŞ.. ODA TV DAVASINDA 2 TAHLİYE!

BAŞBAKANLIKTA İNANILMAZ OLAY!
»  GÜLEN'DEN ABD MEDYASINA TERÖR İLANI!
»  ATATÜRK'ÜN SİLİNMESİNE NE DEDİ?
»  SINIR ÖTESİ OPERASYON HAZIRLIĞI!
»  4000 KOMANDOLU OPERASYON
»  'SÖYLEYEMEDİKLERİM VAR,İLERDE YAZACAĞIM'
»  BAŞBUĞ'DAN MEKTUP VAR!
»  140 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ!
»  ŞEHİTLER İÇİN AÇILMAUAN TABUT!
»  AFYON'DAKİ PATLAMADA FLAŞ GELİŞME
»  2. TÜRK REHİNE DE KURTARILDI!
»  ŞEMDİNLİ'DE DEV OPERASYON!
»  "ARABULUCULAR BOŞA YORULMASIN"
»  AYTAÇ DURAK DAVASINDA KARAR!
»  OLAY YARATAN FİLMDE TÜRKİYE İDDİASI!
»  ANGELİNE JOLİE ÇANKAYA KÖŞK'ÜNDE
»  ABD, LİBYA'YA SAVAŞ GEMİSİ GÖNDERDİ!
»  8 CANLI BOMBA ARAMIZDA!
»  ŞEHİT AİLESİNE ACI TEBLİGAT!
»  BAYDEMİR, KIZINA KÜRTÇE KREŞ AÇIYOR!
»  VALİLERİMİZ PLAKET YAĞCILIĞINI BIRAKSIN
»  0 PKK'LILARIN KORUMALARI ÖLDÜRÜLDÜ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.