Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8790
EURO
47,7437
IMKB
10.930,000
ALTIN
4.382,400
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İŞTE ŞENER'İN LİDERLİK KRİTERLERİ
İŞTE ŞENER İN LİDERLİK KRİTERLERİ
 
Eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener, bu sefer "karizma" üzerinden Başbakan Erdoğan'a göndermede bulundu.
 
28.6.2008 - 06:02
Eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener, Ankara dışından gelen bir grup öğrenciyle yaptığı sohbet toplantısında, kendi bakış açısından liderlik kriterlerini açıkladı.
Şener’in sohbette, “Karizmatik liderlik sadece zayıf toplumlarda vardır. Güçlü toplumlar karizmatik lidere  ihtiyaç duymazlar. Atatürk karizmatik bir liderdi ama o dönem güçsüz bir ülkeydik. Şimdi ise güçlü bir ülkeyiz. Artık karizmatik lidere ihtiyaç yok. Oy kullanırken sadece bireyin kaygıları değil, toplumsal kaygılar da gözetilmeli” dediği belirtildi.
Gençlerin siyasete girmeleri gerektiğine vurgu yapan Şener’in, “Siyasete girenlerin bir çoğu bunu rant için yapıyor. Kendi  bireysel  hesaplarının peşinde oluyorlar. Çok dürüst olmayan insanların partileri her nedense seçimlerde bir oy patlaması yapıyor” dediği belirtildi. Şener’in bu sözleri üzerine bir öğrencinin, “Sizin partiniz de oy patlaması yaptı. O zaman AKP’nin içinde de şaibeli insanlar var. Bunu mu anlatmak istiyorsunuz?” sorusuna, “Hayır öyle diyemeyiz. İstismar var tabi ki. Ama istisnalar da var” cevabını verdiği belirtildi.
Neden yolunuz ayrıldı?
Şener’in, “AKP ile neden yollarınız ayrılıyor?” sorusuna ise, “Bazı projelere ’olur’ vermedim. O dönem hükümetle de bu nedenle tartışmalar yaşadık. Ben de yolları ayırmaya karar verdim” dediği belirtildi.
gençlerden yeni oluşum için destek istiyorum
Yeni   bir oluşum içinde olduğunu belirten Şener’in, “Aday olmamam, siyaseti bıraktığım anlamına gelmez. Yeni bir oluşum içindeyim. Sizlerden de destek bekliyorum. Özellikle parti içi demokrasi konusunda siz gençlerin yapacağı tüm çalışmalara açığım. Projelerinizi bana getirebilirsiniz” ifadesini kullandığı da belirtildi.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ZEKİ SEZER'İ ÇİZDİ

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SIR DOLU ALTI GÖRÜŞMESİ

"AKP GEREKEN DERSİ ALMAMIŞ"
»  "TÜRKİYE, AKP'YE MUHTAÇ DEĞİLDİR"
»  TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR
»  ERDOĞAN: HAVAYA ATEŞ EDEN MAGANDADIR
»  ANKARA, BU İDDİAYI KONUŞUYOR
»  'TÜRKİYE, DEVLETİYLE, MİLLETİYLE BORCA BATTI'
»  'MECLİS ORTASINDA EŞEK GİBİ ANIRIRIM'
»  BAHÇELİ','YİNE KAPATILIRSINIZ' DEDİ.
»  DSP'DEN MİLLİ GÖRÜŞ TAKTİĞİ
»  MHP'DEN AKP'Lİ FIRAT'A TRAVMA TEPKİSİ
»  DP'DE SOYLU'YA İSTİFA ÇAĞRISI YAĞIYOR
»  DTP, AMERİKA'DA BÜRO AÇIYOR
»  BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A İKİNCİ TEKLİF
»  HÜKÜMET MEDYA'YI GÜDÜMÜNE SOKACAK
»  BAYKAL'DAN ERDOĞAN'A " BE İNSAFSIZ"
»  "AKP BAŞINA GELENLERİ HAK ETTİ"
»  "290 TRİLYONU NEREYE HARCADIĞINI ADAM GİBİ AÇIKLA!"
»  BAYKAL, 'AŞ, İŞ' EDEBİYATINI ÖNE ÇIKARACAK
»  AKP'YE KARŞI SOL KOALİSYON
»  "AKP KAN KAYBEDİYOR"
»  DTP, SEÇİME GİRECEK STEPNE PARTİ ARIYOR
»  KEÇECİLER'DEN ŞOK İDDİALAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.