AZİZ KOCAOĞLU'NDAN ŞOK KARAR!

13 Ağustos 2011 Cumartesi  00:09

 İZMİR -  Haftalardır ilçe belediye başkanları ile randevu krizi yaşayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sorunun çözümünü örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e bırakıp, metro vagonlarını test etmek için Çin'e gitti.

Çin'den ayağının tozuyla dönerek Belediye Meclis toplantısına katılan Kocaoğlu, basına kapalı gerçekleşen toplantıda yaptığı açıklama ile şaşırttı. İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda isyancı başkanlardan Menderes Belediye Başkanı Ergün Özgün, "Biz il belediye başkanlarıyla bir çalışma halindeyiz. Aramızdan kimse sizin rakibiniz değil. O koltuğa aday değiliz" deyince Başkan Kocaoğlu, "Bu gruptan 2014 yerel seçimleri için aday olmayacak bir kişi biliyorum o da Aziz Kocaoğlu'dur. Adaylığım için milyonda bir ihtimal bile yok. Herkes istediği yere aday olabilir. Projelerimizi bu süre içinde tamamlayacağız" diye cevap verdi.

 AK PARTİ'NİN İZMİR'İ ALMA TEHLİKESİ VAR

Grupta meclis üyelerinden bir kişinin 'Seçimde alınan oyda katkınız büyük. Ancak bugün o noktada değiliz. AK Parti'nin İzmir'i alma tehlikesi var. Birbirimize sevgi göstermeliyiz. Sevgisizlik var, meclis üyeleri yok sayılıyor' dedi. Kocaoğlu bu sözler üzerine "Ben sizi hiç yok saymadım. Bundan sonra her pazartesi ve cuma grup toplantısı yapacağız. Toplantı saat 16.00'da başlayacak. Saat 15.00- 16.00 arası meclis üyelerinin sıkıntılarını dinleyeceğim" diye konuştu.GAZETEPORT



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/AZİZ-KOCAOĞLU-NDAN-ŞOK-KARAR/148670