![]() |
AKP'Lİ ÇELİK'TEN O DİZİYE TEPKİ
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter'in isminin dizide bir fahişeye verilmesine tepki gösterdi. Çelik hakareti yapanların Serter'den özür dilemeleri gerektiğini söyledi.
İŞTE O TWEETLER
1) Nur Serter'in akademik-siyasi gecmisinde imza attığı zulumleri hatirlatan arkadaslar: o davranislar, bugun kendisine yapilan davranışı ismine ve sahsina yapilan hakareti mazur gostermez.
2) Hiç kimsenin, hele de bir dizi de bir insanin sahsiyetine saldirma hakkı yoktur
3) Nur Serter'e bu hakareti yapanlar, açık, dolaysız ve güçlü şekilde özür dilemelidirler.
DİZİNİN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA
TV 8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var Mı" programına telefon bağlantısı ile katılan 'Uçurum' dizisinin yapımcısı Ali Gündoğdu, bir harf hatası olduğunu, dizideki karakterin soyadının Serter değil Sertaç olduğunu iddia ederek şu açıklamayı yaptı:
"Dizideki karakterin asıl ismi Nur Sertaç'tır. Tamamen editoryal bir hata olmuş ve Serter yazılmış. Bizim hanımefendiye saygımız sonsuzdur. Yapılan tamamen bir harf hatasıdır. Kesinlikle kasıtlı bir durum yok. Bizim kendisiyle bir alıp veremediğimiz de yok. Senaryonun içerisinde zaten soyismi de geçmez. Karakterin adı Nur Sertaç'tır. Kusurumuz olduysa özür diliyorum."