İbrahim Tatlıses Bağımsız Aday Oldu

21 Eylül 2015 Pazartesi  16:00

1 Kasım erken genel seçimlerde AK Parti’den vekalet verdiği avukatı Ahmet Türkmen aracılığıyla aday adayı olan, ancak aday gösterilmeyen Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, bağımsız milletvekili aday adayı oldu. Tatlıses, bağımsız adaylık başvurusunun  ardından sosyal medya hesabından annesiyle birlikte çekilen fotoğrafını; "Eğer ki ben vekil olmak istiyorsam işte size sebep anamdır.

Herkesten özür diliyorum. Anneme sözüm, ahtım var. Herkesin annesine nasıl saygısı varsa, benim de anneme saygım var. Annem ağır hasta. Annem bana 'Seni milletvekili göreyim, ondan sonra
öleyim' demişti. Ben de ona 'İnşallah sana bir şey olmadan ben milletvekili olurum' dedim. İnşallah seçimlere kadar yaşar. Anneme verdiğim 'Hizmet edeceğim' ahdım nedeniyle bağımsız milletvekili adayı oldum. Hayırlı olsun" yazısı ile paylaştı.

Tatlıses'in önümüzdeki günlerde seçim çalışması bağımsız aday olduğu memleketi Şanlıurfa’ya geleceği ifade edildi.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/İbrahim-Tatlıses-Bağımsız-Aday-Oldu/194450