![]() |
Paralel yapıya finans sağladığı için bu sabah Kaynak Holding ve 19 şirketine kayyum atanmasının ardından Twitter hesabında açıklamalar yapan Emre Erciş, Fethullah Gülen için "yapması gereken tek şey, ilk uçak ile Türkiye'ye gelip teslim olmak" dedi. Yapılan bu kadar zulm karşısında Fethullah Gülen'in yapması gereken tek şey, ilk uçak ile Türkiye'ye gelip teslim olmak.
TÜRKİYE'YE DÖN VE BEDEL ÖDE!
Emre Erciş şunları yazdı:
Akın Koza İpekten sonra Kaynak Holding'e de Kayyım atandı. Bu da gösteriyor ki önümüzdeki günlerde yine yüzlerce kişi işsiz kalacak.
Bu süreç ve yüzlerce mağdur aile üzerindeki bu zulm ancak bu şekilde son bulur. Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesi gerekiyor.
En azından madem ortada Hak ve Batılın bir kavgası var o zaman artık masum insanlar BEDEL ÖDEMEMELİ...