''Gece Birileri Rahat Uyuyamayacak"

22 Mart 2016 Salı  15:53

Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarken "gençliğin umudu Kılıçdaroğlu" sloganı atıldı.
CHP lideri "Sevgili gençler siz sadece benim değil Türkiye'nin umudusunuz" karşılığını verdi. Gençler bir süre genel başkanı alkışladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları:
MUHTARLAR DA TOPANTIDA
Bugün aramızda 40 muhtarın olduğu ifade edildi.
Hoşgeldiniz diyorum.
BRÜKSEL: İNSANLIĞA KARŞI SUÇTUR
Terör nereden ve kimden gelirse gelsin nerede olursa olsun
amasız fakatsız lanetletleyeceğimiz bir olaydır.
Terör insanlık suçudur.
Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur.
Belçika'ya geçmiş olsun, ölenler için başsağlığı dileklerimizi gönderiyoruz.
Terörün önlenmesi konusunda en ilkeli tavırı sergileyen tek parti vardır.
o da CHP'dir.
HANİ ŞEHİT GELMEYECEKTİ
Kısa bir terör tarihi sunacağım.
7 Haizran sonra attığı tweetlerde millet kaosu seçti diyorlardı.
Önce milli iradye saygı göstereceğiz dediler.
1 Kasım'da bizi iktidara getirin şehit cenazesi gelmeyecek dediler.
Ekonomide istikrar olsun dediler.
1 Kasım'da iktidar oldular.
Biz saygı duyduk.
Sözünüzü tutun dedik.
Hani şehit gelmeyecekti.
Vatandaş da böyle diyor.
Size söz verenler sözlerini yerine getirmediler
Sizi kandırdılar.
Vatandaşlarımın bu konuda duyarlı olması.
TÜRKİYE CANLI BOMBALARIN EĞİTİM ALANI OLDU
CAnlı bombanın eğitim alanına dönüştü türkiye.
Böyle bir anlayış, yapı olabilir mi?
Sorumlusu kim?
İstanjul'da bombalar patladı derbi iptal edildi.
Şimdi ne diyorlar. Sokaklara çıkalım diyorlar.
Sen maça gidenlerin güvenliğini sağlamaktan acizsin turist niye gelsin.
Sen Türkiye'nin güvenliğini nasıl sağlayacaksın.
Kendi vatandaşanı koruyamayan hükümet ülkEnin sorunlrını çözemez.
BİR ŞEYİ DAHA ÖĞRENDİK
Bir şeyi daha öğrendik
Türkiye'de yabancı ülkelerin temsilcilikleri var.
Onların uyarılarını ne kadar doğru olduğunu öğrendik.
Bu ne anlama geliyor?
Bu hükümetin işlevini yitirdiği anlamına geliyor.
Yabancı unsurların terörü bizden iyi tanıdıkları belli oldu.
Neden böyle oldu?
Birincisi türkiye'de terörle mücadele edeceğim diye terör örgütleriyle masaya oturdu.
Gömleğin iliği en başta yanlış iliklendi.
Koskaca TC, Anayasası olan bir devleti nası lbir terör örgütüyle aynı masada bir arata getirirsiniz.
Her vatandaşın bunun hesabını sorması gerekir.
Masaya oturdular terör örgütünün güçlenmesine katkı sapladılar.
Silahları bırakmadılar ama masadalar.
Eşit koşullarda değiller.
Masaya oturacağım silahı bırakmayacağım deidler.
Valilere talimat verdiler.
AKP'nin yöneticiler terör örgütiğne yardım yataklık yapıyor dsiye bu yüzden söyledik.
Geçen gün çıkmış TV'ye söyledi.
TROLLERE SESLENDİ
Yetmedi.
içişleri Bakanı, "AKP ile PKK görüşüyor" dedi.
Hükümet yani.
Sosyal medyada trollere sesleniyorum
Sizde ahlak, vicdan varsa...
Ala'nın açıklamalarını neden dünyaya duyurmuyorsunuz.
Davutoğlu dut yemiş bülbül gibi. Senin gücünün yetmeyeceğini biliyorum. Sen vesayet altındasın. Terör örgütü liderini yere göğe koymadılar.Kandil'den gelip teslim olanlar gelip şehir yapılanmalarının başına geldiler. Hükümet bunu bilmiyor muydu? Biliyordu! Vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlayamayan hükümetin gitmesi lazım.
Bakın ben bu kadar söz söylüyorum seni mahkemeye vereceğim diyemiyorlar. Neden, çünkü, tüm belgeler ortaya çıkacak. Şimdi unvanında Cumhuriyet yazan yürekli bir savcı arıyorum. Çocuklarına iyi bir gelecek bırakacak bir savcı arıyorum. O kadar ileri gittiler ki bakanı Öcalan'ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz diyor.
BURADAN DAVUTOĞLU'NA İKİ SORU SORUYORUM
Ben sana adam gibi soru soruyorum? Hodri meydan, senin kaç tane belediye başkanın terörist cenazesi taziyesine gitti? Hangi belediye başkanın taziye çadırı kurdu?
 "GERİZEKALI DESEM"
Yargı satılık insanların alanı değildir. Dürüst ve namuslu insanların alanıdır. Yargı tüm baskılara rağmen doğruların arkasında duran kişidir yargıç. AKP’ye çok yakın olan akademisyenler de var. Sebahattin Zaim Üniversitesi’nden bir rektör yardımcısı... Ülkeyi ayakta tutacaklar ilkokul bile okumamış cahil kesimdir. Türkiye’nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak en tehlikeli olanlar üniversite mezunları... Gidişatı okuyamıyorlar, zihinleri bulanık... Lütfen, eğer bu adamı burada tutacaksanız üniversiteyi kapatın. Kimseyi okutmayın. Niye üniversite açtınız? Bu adam birilerine yalakalık yapsın diye mi oralara getirdiniz. Bu adamın bilgi çağından haberi yok. Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Gerizekalılığın da bir düzeyi var. Sorun nasıl çözülür? Bir, Türkiye kurucu ayarlarına dönmek zorundadır. Ülkenin çıkarları ve barış eksenli bir politikaya dönmek zorundadır. Dış politikayı 180 derece değiştirmek zorundadır.
Irak, Suriye, Libya, Mısır, İsrail, Rusya... Niye kavga ettik? Bu ülkelerle Türkiye’nin çıkarları bağlamında sorun çözecek parti hangi partidir? Emin olun, samimi olarak kendinize sorun, aklınıza önce CHP gelecektir. Bu sorunları çözmek zorundayız. Kavgadan besleneceğiz diyorsanız, ülkeyi kan gölüne döndürürsünüz.
TÜRKİYE MÜLTECİ BAKIM EVİ OLMAMALIDIR
Türkiye bir mülteci bakım evi olmamalıdır. Ama gittler altına imza attılar. Baktığımız kadar baktık. Gidiyorlarsa da gitsinler, sorun bizim değil onların sorunu! Çıkıp şu yürekliliği göstermediler; 6 milyar euroyu ben size vereyim tamamına siz bakın! Burası mülteci bakım evi mi? 2 milyon 700 bin Suriyeli ne olacak Türkiye'de. Türkiye başına nasıl bir bela aldığının farkında mı? Bu insanlara nasıl bakılacak?
BARİ KAYSERİLİLERE HAKARET ETMEYİN
Geri gönderecekler içlerinden doktorları, mühendisleri alacağım döküntüleri size bırakacağım. Böyle bir şey olur mu? Ne zaman mülteciler gitti başladın ağlamaya. Avrupalı nüfusu 500 milyon. Kişi başına 27 bin dolar geliri var. 78 milyon nüfusumuz var 2.7 milyona bakamıyorlar siz bakın diyorlar. Bu Türkiye'yi aşağılamaktır. Bunlar da gittiler paşa paşa imza attılar. Adına da Kayseri pazarlığı dediler. Yahu bari Kayseriler'e hakaret etmeyin.
BİRİLERİ BU GECE RAHAT UYUYAMAYACAK
Dediler ki biz para pazarlığı yapmadık. Ama abisi dedi ki 3 milyar euroyu almdan gelme. Bunlar biliyor bunların nasıl para götürdüklerini. Reza Amerika'da yakalandı. Reza Sarraf Amerika'da konuşacaktır. Bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkacaktır. Bakın bugece artık birileri rahat uyuyamayacak.



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/-Gece-Birileri-Rahat-Uyuyamayacak-/198652