Mit'te Operasyon!

19 Temmuz 2016 Salı  16:08


Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) pasif görevde bulunan yaklaşık 100 personel görevden alındı.

BAŞBAKANLIKTA BÜYÜK OPERASYON

15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltılar devam ediyor. Başbakanlık'ta 257 personelin görevden uzaklaştırıldığı ve kimliklerine el konulduğu bildirildi.

Çankaya'da bulunan Başbakanlık ek binasında hareketli anlar yaşandı. Başbakanlık'ta 257 personelin görevden uzaklaştırıldığı ve kimliklerine el konulduğu bildirildi.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltılar devam ediyor. Bu kapsamda, Willy Brandt Sokak'ta bulunan Başbakanlık ek hizmet binasında polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

257 PERSONELİN KİMLİKLERİNE EL KONULDU

257 personelin görevden uzaklaştırıldığı ve kimliklerine el konulduğu bilgisi verildi. Diğer yandan çok sayıda belge ve dokümana el konulduğu ve incelemelerde bulunmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

 



Sayfa Adresi: http://www.medyaspot.com/haber/Mit-te-Operasyon/201402