![]() |
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'u ağırladı. 15. dakikada Paul Onuachu, ev sahibini 1-0 öne geçiren golü attı. Alanyaspor'da sakatlanan Ruan, 36. dakikada yerini Enes Keskin'e bırakmak zorunda kaldı. Soyunma odasına Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi. Ianis Hagi, 73. dakikada ceza sahası dışından attığı muhteşem golle babasını aratmadı ve skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Trabzonspor ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'in sonraki haftasında teknik direktör Fatih Tekke'nin öğrencileri Başakşehir'e konuk olacak. Alanyaspor ise Kasımpaşa'yı konuk edecek. Tekke'den üç değişiklik Trabzonspor taraftarından maça ilgi
Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke, Süper Lig’in 11’inci haftasında 0-0 eşitlikle sonuçlanan Galatasaray mücadelesinin ardından Corendon Alanyaspor’a karşı ilk 11’de üç değişiklik yaptı. Sakatlıkları bulunan Savic ve Batagov kadroda yer almazken, Muçi ise maça yedek kulübesinde başladı. Bu oyuncuların yerine Tekke; Baniya, Okay Yokuşlu ve Olaigbe’yi Corendon Alanyaspor’a karşı oynattı.
Trabzonspor taraftarı maça ilgi gösterdi. Tribünlerin büyük çoğunluğu dolduran bordo-mavili taraftarları, maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek oldu. Corendon Alanyaspor için ayrılan misafir tribünlerinde ise az sayıda taraftar maçı takip etti.