Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"ASLAN YÜREKLİ FUTBOLCULARIM"
 ASLAN YÜREKLİ FUTBOLCULARIM
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı topa tuttu...Bu takımı Ersun Yanal şampiyon yapmadı. Benim aslan yürekli futbolcularım yaptı. Bizi Ersun Yanal değil, futbolcularımız kadar, Galatasaray’ın kötü gidişi de şampiyon yaptı.
 
13.8.2014 - 08:37

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün Milliyet gazetesinde Şansal Büyüka ve Tayfun Bayındır’a verdiği röportajda görevinden istifa eden Ersun Yanal ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı...

'Kadın konusuna girmesi başkan adına çok üzücü'

İstifa eden hocalarını yerden yere vuran Yıldırım, şunları söyledi...

"Adam takım çalıştırmıyor, bayan arkadaşlarına göre antrenman programı yapıyordu. Bir bilgisayardır tutturmuş gidiyor. İşte benim de önümde bilgisayar var. Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz. Biz yönetim olarak zamanında paraları ödemesek, primleri vermesek, sen istediğin kadar çalış olmaz."

"ARKADAŞI İÇİN OTELDE YER AYIRTTI"
"Kopenhang’a gidildi. Oyunculara izin vermiş çarşıya göndermiş. Öğreniyorum ki çocuklara izin verdiğinde bir menajerle yanına bayan arkadaşını alarak bir cafeye oturuyor. Takımın kaldığı otelde kendisi ve bayan arkadaşı için takım ayrıldıktan sonra yer ayırtıyor.

26 Temmuz’da Topuk Yaylası’na bayan arkadaşlarını getiriyor. Bizim bir çalışanımızın arabasını kullanıyor. Sonra 4 gün izin veriyor. Topuk Yaylası’nda yanımda eski bir bakan vardı, birlikte gördük. Kadın arkadaşı tribünde oturuyordu. Ben gördüm, ben..."

"ASLAN YÜREKLİ FUTBOLCULARIM"
Daha ayrıldığı gün Fenerbahçe logosunu çıkarttı kenara attı. Bu takımı Ersun Yanal şampiyon yapmadı. Benim aslan yürekli futbolcularım yaptı. Bizi Ersun Yanal değil, futbolcularımız kadar, Galatasaray’ın kötü gidişi de şampiyon yaptı.

İstifayı düşünüyorsan önce gelir bize sorarsın. Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın. Bizden Erkan Zengin’i istedi. Ben de ‘alırım ama bana nerede oynatacağını söyle’ diye sordum. Bana yanıt veremedi. Biz de almadık.

"VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI"
Evet ben oyuncularla toplantı yaptım. 25 kişi de aynı şeyi söyler mi? (Sabah selam veriyor, akşam başını çeviriyor. Kimseyle konuşmuyor.) dediler. Ama bir futbolcu dahi gelip de bana ‘Hocayı istemiyoruz gönder’ demedi.
Bu oyuncular karakterli çocuklar, onlara haksızlık ediliyor. Toplantı sonrası hocayı evime davet ettim. Kendisine oyuncuların rahatsızlıklarını isim vermeden anlattım. Bana ailesel sorunları olduğunu, en kısa süre içinde bunları çözeceğini söyledi. Ama sözünü tutmadı.

"HOCAMIZ DENİZLERE AÇILMIŞ"
Takımın gelecek sezon aynı başarıyı yakalayamazsa faturayı ben öderim. Diego’yu alalım mı diye sorduk. Benim oyuncum değil cevabını verdi. Bir şey daha, Mevlüt’ü hoca bizden istemedi. Biz hocaya alalım mı diye teklif ettik. Doğru konuşmuyor.

Aslında takım çalıştırmayı bilmiyor. Ben onun başkanıyım. Bir hafta Bodrum’da kaldım. Herkes geldi, benimle oturdu. Hocayı sordum, denizlere açılmış. Gelmesi, merhaba başkanım demesi gerekmez miydi?

Zico’ya büyük hoca diyorlar. 3. gün Alex yanıma geldi. Bu antrenör falan değil, biz bununla şampiyon olamayız dedi.

"ROMALI HOCALAR BU İŞİ BİLMİYOR MU?"
Galatasaray derbisine 6 stent taktırdıktan sonra çıktı da ne oldu. O maçı futbolcular da yönetse Galatasaray’ı yine yenerdik. Kuyt önceki gün geldi. Hocanın gittiğini duyuncıa iyi etmişsin Başkan dedi.

Bizi Ersun Yanal değil, futbolcularımız kadar Galatasaray’ın kötü gidişi de şampiyon yaptı. Aykut Kocaman’ı ise bana anlattırmayın. Tam beş sefer istifa etti. Her defasında geri çevirmek için çok uğraştık. O istemiyor diye Alex’i gönderdim.

Salih’i oynatmadı. Fizik gücü madem yetersizdi, hoca onu oynayacak duruma getirseydi. Bizim hoca yetersiz buluyor, Roma 15 milyon Euro verip transfer ediyor. Bu işi Ersun Yanal biliyor da Romalı teknik adamlar mı bilmiyor?

"SALİH’İN TRANSFER HABERİNİ KURUMSALLIK ADINA YALANLADIK!"
Aziz Yıldırım, Salih konusunda doğruları yazmadıklarını belirterek, Milliyet’teki röportajında Ersun Yanal’dan yana hareket ettiği için gazetecileri suçluyordu. Röportajı gerçekleştiren Tayfun Bayındır da “Haksızlık yapıyorsunuz, Yanal’ın Salih’i kiralayacağı şeklinde haber yaptık” demesi üzerine, “Evet, doğru söylüyorsun. O haber doğruydu. Ama kurumsallık adına o haberi yalanladık” itirafında bulunuyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AZİZ YILDIRIM'DAN ÇILDIRTACAK SÖZLER!

AZİZ YILDIRIM'DAN BOMBA SÖZLER!

FENERBAHÇE İSMAİL KARTAL'A EMANET!
»  ERSUN YANAL'IN DA SES KAYDI ÇIKTI!
»  F.BAHÇE'NİN BAŞINA KİM GEÇECEK?
»  FLAŞ.. ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ!
»  BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE SOMA İÇİN OYNADI
»  AZİZ YILDIRIM'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR
»  F.BAHÇE'DE AZİ,Z YILDIRIM YASAKLARI
»  KARABÜK PLAY OFF'TA
»  FENERBAHÇE'DE DERİN KRİZ!
»  ERSUN YANAL AYRILIYOR MU?
»  BEŞİKTAŞ'I ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR
»  KARTAL'I DEMBA BA UÇURDU,3-1
»  DEVLER LİGİNDE ÖN ELEME SONUÇLARI
»  TRABZON'DATRANSFER FIRTINASI!
»  SOSYAL MEDYA'YI SALLAYAN SABRİ İDDİASI
»  TUNCAY ŞANLI KATAR YOLCUSU
»  KARTAL TUR KAPISINI ARALADI 2-1
»  EMENİKE'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
»  ÜNLÜ FUTBOLCUNUN BABASI KAÇIRILDI
»  PRANDELLİ ORUÇ SÖZÜNÜTUTTU!
»  BEŞİKTAŞ'IN MENFAATİ İÇİN BABAMI TANIMAM
»  ŞOV MAÇI RIDVAN'A YARAMADI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.