Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7622
EURO
42,9713
IMKB
9.747,000
ALTIN
4.020,910
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"BAŞBAKANI ADALET ÖNÜNE GETİRMEZSEK NAMERDİZ!"
 BAŞBAKANI ADALET ÖNÜNE GETİRMEZSEK NAMERDİZ!
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 'Çözülen Türkiye' konulu konferansta, "Başbakan Erdoğan'ın yakasına yapışıp, adaletin önüne getirmezsek namerdiz" dedi.
 
18.1.2010 - 00:25

Ülkenin çözülme durumuna geldiği görüşünü savunan Bölükbaşı, "Başbakanın Kürt açılımını başlattık sözleri, Türkiye'nin karşısına büyük sorun getirmiştir. 7 yıldır Büyük Millet Meclisi çoğunluğu ile ülkeyi idare etmekte olan AKP, yakıp yıkmadığı, kırıp dökmediği bir şey bırakmadı. Ülkeyi karanlık döneme sokmuştur. Çoğunluğu, her türlü kanunsuzluğun izin belgesi olarak görmektedir" dedi.

Siyasette önemli olanın dürüstlük ve açık olduğu söyleyen Deniz Bölükbaşı, AKP iktidarının belediyelerden merkeze kadar 'talan çeteleri' kurduğunu ileri sürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dokunulmazlık zırhının içine girdiğini kaydeden Bölükbaşı, "TBMM'de 3 tane bekleyen dosyası var. Birincisi kalpazanlık, ikincisi evrakta sahtecilik ve üçüncüsü de suç işlemek için örgüt kurmak. Bu dosyaları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine aittir" dedi.

Dış politikadaki uygulamaları da eleştiren Denizt Bölükbaşı, "Türkiye yurt dışında zaman kaybetmiştir. Irak kardeşliğini Barzani'nin eline bırakmıştır. Türkiye Kıbrıslı Rumların peşinde koşmakta, Erivan'ın ayağına gitmektedir. Brüksel'in hakaretlerine boyun eğen bir ülke haline gelmiştir. Bu tablo yangın tablosudur. Yaşanan bu tablolar, Başbakanı erken seçim kararı almaya sevk edecektir. Seçimlerin de muhtemelen kasım ayında yapılacağına işaret etmektedir" dedi.

Deniz Bölükbaşı, iktidarın ömrünün sona erdiğini, Erdoğan'ın korkusunun gitmek değil hesap vermek olduğunu ileri sürdü. Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP'nin söylediğinin çok önemli bir anlamı vardır. Biz hesap soracağız diyorsak, bunu yapacağız. Başbakan'ın yakasına yapışıp adaletin önüne getirmezsek namerdiz. Bu çok yakında sorulacaktır. Milliyetçi Hareket iktidara hazırdır. Tek başına iktidar menziline girilmiştir. Gayret bizden, takdir sizden olacaktır."

Konuşmasında hükümetin demokratik açılım konusundadaki çalışmalarına da değinen Bölükbaşı, bu açılımın üzerindeki sır perdesinin henüz kaldırılmadığını söyledi. Açılımın fikir babasının ABD, kılavuzunun İmralı cani olduğunu görüşünü tekrarlayan Bölükbaşı, "Bu işin taşeronluğunu ise Başbakan yapmaktadır. Habur'da ve Silopi'de yaşananları hatırlayınız. Türkiye hayati bir yol ayrımındadır. Kuruluşundan 86 yıl sonra Türkiye çok dilli, çok kimlikli yeni bir ortaklık anlayışına gidecektir. Bu yoldan bir an önce geri dönülmelidir" dedi.

 

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VURAL:"TÜRK KİMLİĞİ YOK EDİLİYOR!"

YEŞİL'DE ERGENEKON DOSYASINA GİRDİ!

SİLAH İTHALATINA TEPKİ!
»  TEKEL İŞÇİLERİNE TAZMİNAT DAYATMASI
»  CHP'Lİ OKAY'DAN 'TELEKULAK' SORUSU!
»  BASKIN SEÇİMİN KILIFI REFERANDUM!
»  GÖKÇEK'TEN TÜNEL YOLLAR ÖNERİSİ!
»  AĞCA GATA'YA SEVK EDİLECEK!
»  DSHP GENEL BAŞKANI RAHŞAN ECEVİT OLDU
»  FLAŞ..BAŞKAN İŞÇİLERİ SATTI İŞÇİLER TÜRK-İŞ'İ İŞGAL ETTİ
»  "BECERİKSİZ,SERSEM SALAK ADAMLAR"
»  AÇILIMA DESTEK VERENLERİN ÇOĞUNLUĞU EĞİTİMSİZ
»  ALİŞANDAN KADINLARA: "ASKERE SİZ GİDİN"
»  BATMAN'DAN ACI HABER, 1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT
»  BİN 328 GDO'LU ÜRÜN TESPİT EDİLDİ
»  İŞTE NEFES KESEN İHALENİN PERDE ARKASI
»  İŞÇİNİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI
»  İSRAİLLİ BAKAN ANITKABİR DEFTERİNE NE YAZDI?
»  AĞCA, ÇIKAR ÇIKMAZ GATA'YA SEVKEDİLECEK
»  KONUT KREDİSİNİ ÖDEMEYENLERE TAKİP KISKACI
»  BAKAN, 'AŞKI MEMNU VE KURTLAR VADİSİ'NDEN ŞİKAYETÇİ
»  KÖYLÜDEN ŞOK BOMBA İTİRAFI
»  YARALI ASKERİN YÜREK YAKAN SÖZLERİ
»  ŞİMDİ DE "ALIŞTIRA ALIŞTIRA" REFERANDUM"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.