Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6428
EURO
43,8207
IMKB
9.075,000
ALTIN
4.191,870
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
'BİR ŞEYİN YOK'DENDİ, 1 SAAT SONRA ÖLDÜ!
 BİR ŞEYİN YOK DENDİ, 1 SAAT SONRA ÖLDÜ!
 
İZMİR'in Bornova İlçesi'nde göğüs ve sırt ağrıları yüzünden Devlet Hastanesi'ne giden bir çocuk babası Şerif Solmaz'a (39), doktorlar ağrı kesici iğne vurup eve gönderdi. Genç adam bir saat sonra evde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
 
3.10.2008 - 18:30

Olay, Bornova Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Bayramın üçüncü günü evde sırt ve göğüs ağrıları başlayan, BMC'de işçi olarak çalışan Şerif Solmaz, eczacı kalfası eşi Işıl Solmaz'la hastanenin acil servisine gitti. Burada Solmaz'ı kontrol eden doktorlar kalp EKG'sini (elektro kardiyografi) çekip, ağrı kesici iğne vurduktan sonra, önemli birşeyi olmadığını belirtip eve gönderdi. Eve gelen Solmaz, bir saat sonra fenalaşınca, 112 Acil Servis'e haber verildi. Eve gelen 112 ekibi, kalp masajı yaptıkları Şerif Solmaz'ın öldüğünü tespit etti.


15 yıllık eşinin ölümüyle yıkılan Işıl Solmaz, “Ağrı kesici iğne vurup, ‘bir şeyin yok’ diye eve gönderdiler. 112 doktorları, eşimin kalp krizi geçirdiğini belirterek, hastaneden nasıl bıraktıklarına şaşırdılar. İnsan sağlığı bu kadar mı önemsiz? Bizim bayramımız zehir oldu. Biricik eşim, bir ihmal sonucu artık bu dünyada yok. Oğlum Ziya ile adeta yıkıldık. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. İhmali olanlar hakkında savcılığa şikayetçi olacağım” dedi.


Hastane nöbetçi şefi ise konuyla ilgili açıklamanın daha sonra Başhekimlik tarafından yapılacağını söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜRK TELEKOM’DAN HACCA GİDENLERE HACKART

TÜRKİYE’DE 5 YILDA 5 MİLYON GENÇ SİGARAYA BAŞLADI

TİRYAKİLERE KÖTÜ HABER
»  HAKKARİ'DE KARAKOLA SİLAHLI SALDIRI
»  REKTÖR OKUYOR KORUMA VE ŞOFÖR DİNLİYOR
»  48 SAATLİK SINIR ÖTESİ BAYRAMLAŞMAYI AZ BULDULAR
»  40 BİN YTL'YE YABAN KOYUNLARINI VURDURACAKLAR
»  "LİDA" ÖLDÜRMEYE DEVAM KARARI VERDİ
»  DUYGU SÖMÜRÜSÜNDE SON NOKTA
»  BAYRAM KAZALARINDA BİLANÇO AĞIR
»  BİNLERCE ÇİM ADAM ORTAYA ÇIKARTTILAR
»  DENİZ FENERİ İÇİN BİR YORUMDA ADNAN HOCA'DAN
»  FAKİR FUKARA EDEBİYATI YAPANLAR İÇİN İBRETLİK KARAR
»  BAKAN ŞAHİN, "BANANE YAV" SÖZLERİNİN ARKASINDA
»  TARİHİN EZBERİNİ DEĞİŞTİRECEK KEŞİF
»  NESTLE SÜT TOZUNDA ZEHİR ŞOKU
»  ARTIK HEDİYENİN DE VERGİSİ OLACAK
»  CEZA EVLERİ, BM GİBİ
»  BOŞANMA HAKİMİ, EVLİLİĞİN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ YAZDI
»  ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 16 YARALI
»  ARTIK ARACINIZIN HER KUSURU KAYDA GEÇECEK
»  DEKAN DOĞAL SAÇ BOYASI YAPTI DÖKÜLMELERİ ÖNLEDİ
»  SINIR ÖTESİ BAYRAKLAŞMADA SURİYELİ KIZLAR KOCA ARIYOR
»  KOÇLAR GİBİ ÇARPIŞTILAR GERİDE 5 ÖLÜ BIRAKTILAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.