Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8441
EURO
47,1737
IMKB
10.080,000
ALTIN
4.279,060
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"HZ.ALİ BİZİM EVE DEVESİYLE GELDİ"
 HZ.ALİ BİZİM EVE DEVESİYLE GELDİ
 
Ayyaştı şeyh oldu şimdi parti lideri... Kurduğu partiyi “Asmaya kesmeye geliyoruz” sözleriyle tanıtan Dursun Güneş, uçuşta sınır tanımıyor
 
2.1.2009 - 00:05

Erzurum’da partisinin il teşkilatının açılışında yaptığı konuşmada “Asmaya, kesmeye geliyoruz” diyerek dikkatleri üzerine çeken Hak ve Hakikat Partisi (HHP) Genel Başkanı Dursun Güneş ve partisi hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Polis kamerası kayıtlarının deşifre edilmesinden sonra Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş tarafından hazırlanan iki klasörlük dosya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Güneş ve partisi hakkında, “Türk Devletinin ve Cumhuriyetin varlığını tehlikeye düşürmek, temel hak ve hürriyetleri yok etmek, dil, ırk, renk, din ve mezhep ayrımı yaratmak veya sair herhangi bir yoldan bu kavram ve görüşlere dayanan bir devlet düzeni kurmak” suçlarından dava açılması istendi.

Aslen Bayburtlu olan, 15 yaşında evlendikten sonra İstanbul’a gelen, o yaşta içki ve kumarla tanışan, adam yaralayan, hapis yatan sonra kendini şeyh ilan eden Güneş, şimdi de liderliğe soyundu. İşte kendi ağzından, Güneş’in hayatı:

SİLAH SIKTIM: Bir gece eve yine sarhoş dönmüştüm, yatarken, birden başımda yedi tane pir belirlendi. Birisinin elinde asa vardı. Asasını uzatarak ’Bu deli akıllanmayacak. Bunun hüviyetini alın elinden’ dedi. Askıda bulunan ceketimden hüviyetimi aldılar. ’Almayın’ diyerek ağlamaya başladım. Uyuyamadım. Tekrar kalkıp meyhaneye geri döndüm. Bana yanlış yapan arkadaşlara o kafayla silah sıktım. On gün firar gezdim. Sonra yakalanarak Paşakapı Cezaevi’ne kondum. 6 ay 20 gün yattım.

ÇOCUĞUM ZİKİR YAPIYORDU: Bir gün yine eve sarhoş dönerken bir zikir sesi duydum. Beşikte 6 aylık oğlum yanı üzerine dönmüş zikir ediyor. Annesine diyorum ki ’Sen yaptın bunu, ben yola geleyim’ diye. Sonra sarhoş kafayla Allah’a kafa tutarak ’Bu çocuğa Allah dedirtiyorsun da bana niye dedirtmiyorsun’ dedim. Ertesi gün gayıptan bir ses ’Rabbine yönel, tövbe istiğfar eyle’ dedi. Abdest alıp namaz kıldım. Kalktığımda gönlümde hiçbir kötülük kalmamıştı. Görüntüler almaya başlamıştım ve sürekli ağlıyordum. Bir ses bana ’Dergaha gel’ diyordu.

FATİH BENİ AZARLADI: Dergaha giderken yine bir suçtan dolayı Sağmalcılar Cezaevi’ne girdim. Koğuş ağalarından biriyle sohbet ediyorduk. Bir anda cezb oldum sema ve zikir yaptım cezaevinde. Yanıma geldiler, ’Hocam senin nazın Allah’a geçer. Yalvar da bize bi af çıksın’ dediler. Ben de yalvarırken Fatih Sultan Mehmet Han atına binmiş geldi, ’Hayasız’ dedi ’Sen ne çile çektin ki bu yolda af istiyorsun. Seni kırbaçlarım’ dedi. Bundan sonra bir süre dua etmedim sadece şükür ettim.

‘HZ. Alİ bİzİm EVE GELDİ’

Güneş, cezaevindeyken Hz. Ali’nin ailesine baktığını iddia edebilecek kadar uçuk: “Ev halkım Bakkalköy’de bir gecekonduda oturuyorlar. Rabbime dedim ki: ’Ben cezaevindeyim, evime kim bakacak.’ Bir anda Hz. Ali’nin devesinin yularını çekerek evimin etrafımda döndüğünü gördüm. Dönüp bana dedi ki ’Biz senin evine kefiliz evladım, sen hiç merak etme!’ Bazen Hz. Ali bazen de Veysel Karani evin etrafında dolanırlardı.”

vatan



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KADIN TECAVÜZCÜYE 15 YIL HAPİS İSTENDİ

SKK'LILARA YENİ YILIN EN KÖTÜ HABERİ

YILBAŞI'NI BÖYLE KUTLADILAR
»  ANKARA'DA BÜYÜK ACI,
»  ÜZERİNDEN TREN GEÇTİ, ÖLMEDİ
»  DÜNYA, 2009'U BÖYLE KARŞILADI
»  TELEVİZYONUNUZ ÇÖPE GİDEBİLİR
»  "HACKER"LARA ÖZEL DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR!
»  RECEP TAYYİP ERDOĞAN ORKİDESİ
»  ÖĞRENCİ'DEN ZİHNİ SİNİR'İ SİNİR EDECEK BULUŞ
»  KÖMÜR YIĞINI ATINDA KALAN İŞÇİ SON ANDA KURTARILDI
»  ÜZERİNDEN TREN GEÇTİ YARA BİLE ALMADAN KURTULDU
»  TALİH KUŞUNDA KÜRELER DÖNMEYE BAŞLADI
»  EKMEK KUYRUĞUNDA ÖLÜM
»  MARMARAY HAZİNE AVCILARININ AĞZINI SULANDIRDI
»  BAŞBAKAN'IN SİMİTÇİSİ İŞTEN ÇIKARTILDI
»  CHP, AKP'NİN İL BİNASINA KAFAYI TAKTI
»  TACİZE KARŞI MOR İĞNE DAĞITTILAR
»  ALLAATTİN ÇAKICI,HASTANEYE KALDIRILDI
»  KAHVE FİNCANININ İÇİNE DEĞİL ÜSTÜNE BAKIN
»  İŞTE İSRAİL'İN ASIL KORKUSU..!
»  TOPBAŞ, KILIÇDAROĞLU'NA "İFTİRACI" DEDİ
»  KENE KIŞINDA ORTAYA ÇIKTI
»  BUSH'A AYAKKABI ATIP, VURANA İÇECEK BEDAVA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.