Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2385
EURO
34,7827
IMKB
10.320,000
ALTIN
2.453,650
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''Seviyesiz, Zevzek! Sen Kimsin''!
 Seviyesiz, Zevzek! Sen Kimsin !
 
Beşir Atalay'dan Haluk Koç'a çok sert tepki: Seviyesiz, zevzek! Sen kimsin! "Türkiye'de bir muhalefet sorunu olduğunu hepimiz zaten biliyoruz"
 
16.10.2014 - 16:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Atalay, hükümetin Meclis'e getirmeyi planladığı yargı paketi ve çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Güvenlik paketi sürprizler içerebilir" diyen Atalay, "AK Parti’nin en güçlü yönü daha fazla demokrasi talebi ve insan hakları, özgürlükleri çok öne alması. AK Parti’nin temel misyonunda bir değişim olmayacak. En büyük hedefimiz Türkiye’yi normalleştirmek, sivilleştirmek" şeklinde konuştu.

Çözüm süreci konusunda dün bir toplantı yapıldığını hatırlatan Atalay, "Çözüm süreci ile ilgili partimizin, hükümetimizin kararlılığı devam ediyor. Bu konuda adımlar atmaya devam edeceğiz. Yol haritası hazırlandı ve karşı tarafın hem siyasi kesimiyle hem de örgüt kesimiyle paylaşılıyor" dedi. Akil insanlar heyetinin aynı isimlerle yeniden toplanacağını belirten Beşir Atalay, önümüzdeki günlerde süreçle ilgili yeni gelişmelerin ve diyalogların olabileceğini ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un dün TBMM'de yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösteren Atalay, "Çok seviyesiz ve zevzek ifadeler kullandı. Başbakan'ın meşruiyetini sorguluyor. Sen kimsin? İnsan biraz utanır" dedi.

İşte Beşir Atalay'ın konuşmasından satır başları:


"AK PARTİ BAYRAĞI HER YERDE DALGALANACAK"

Sokak hareketlerinde  belediyelerimiz ve il ilçe teşkilatlarımız zarar gördü. Bölgede Patnos gibi ilçelerimizde ciddi tahribatlar yapıldı. Onlarla ilgili tespitler yapıldı ve karşılanıyor. Ak Parti Türkiye’nin her yerinde olan bir partidir. Teşkilatımızın olmadığı bir yer olamaz. Her yerde AK Parti bayrağı dalgalanıyor ve dalgalanacak. Doğu ve Güneydoğu’da o partilerin hepsinden daha fazla AK Parti Kürt kardeşlerimizin oyunu alan bir partidir.

"GÜVENLİK PAKETİ SÜRPRİZLER İÇEREBİLİR"

Güvenlik reform paketi henüz hazır değil. Onun üzerinde çok yorumlar yapılıyor. İç Güvenlik Reformu diye niteliyoruz. Şu anda üzerinde çalışılıyor. Çok sürpriz diyebileceğim bazı unsurlar taşıyabilir. Özgürlük-güvenlik dengesi AK Parti hükümetlerinin en hassas noktasıdır. Onu sarsmayız. Varlık sebebimiz olarak görüyoruz demokratikleşmeyi. Hiç kimse zerre kadar şüphe etmesin bu ilkemiz devam edecek. En küçük bir sapma söz konusu olamaz. En büyük hedefimiz Türkiye’yi normalleştirmek, sivilleştirmek.

"TEMEL MİSYON DEĞİŞMEZ"

Hukuk devleti olacağız. Meclis’te kolluk gözetim mekanizması diye bir tasarımız var. O da bu çerçevede değerlendiriliyor. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıran ama bireysel özgürlükleri daha bir garanti alan bir çalışmadır. Alman modelidir, Fransız modelidir tartışması oluyor. Bu konular çok fazla abartıldı. Biz AB ile müzakere eden bir ülkeyiz. Bütün iç mevzuatımızı oluştururken AB normlarını gözetiriz. Arkadaşlarımızın Avrupa’ya atıfta bulunması bu gerekçe iledir.

Molotof uzun süredir tartışılıyor. Veya yüzüne maske takarak eylem yapıyor. ‘Ben suç işleyeceğim, kimliğim bilinmesin’ demektir.Yasalar donuk değildir. Allah emri de değildir.Yargı paketini Adalet Bakanımız sürekli açıklıyor. Demokrasiden büyük geri adım gibi birileri değerlendiriyor. İnsaflı olmak lazım. Herkes onu dikkatle okusun. Birileri buna 4 elle sarıldı. AK Parti’nin en güçlü yönü daha fazla demokrasi talebi ve insan hakları, özgürlükleri çok öne alması. Buradan AK Parti aleyhine bir şey çıkartabilir miyiz diye içeride dışarıda nasıl bir şey geliştirebiliriz diye. Hiç heveslenmesinler. AK Parti’nin temel misyonunda bir değişim olmayacak.

"SEVİYESİZ VE ZEVZEK"

CHP Genel Başkan Yardımcısı çok seviyesiz ve zevzek ifadeler kullandı. Başbakan'ın meşruiyetini sorguluyor. Sen kimsin? İnsan biraz utanır. O sözleri ben burada tekrar etmekten hicap duyarım. Türkiye'de bir muhalefet sorunu olduğunu hepimiz zaten biliyoruz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Öcalan'a Yeni Cezaevi!

Öcaln'ın Kardeşiyle İlgili Bomba İddia!

Abdülkadir Selvi'den Öcalan Çıkışı!
»  ''Böyle Geri Zekalılık Olmaz''
»   Eyüp Can İddiası Dumanl'yı Kızdırdı!
»  Polis'e Süper, Dinleme ve Arama Yetkisi!
»  Beddua videosunu unutturan performans!
»  Yeni Kimlikler Aralık'ta Verilecek!
»  ''Dünyayı Başlarına Yıkartız''
»  Meclis'te Saat Kavgası!
»  THY Uçaklarındaki Esrarengiz Yazılar!
»  Feyzioğlu'nu Konuşturmama Kanunu!
»  Cumhurbaşkanlığı'ndan Bütçe Yalanlaması!
»  Gökçek'ten Kürtleri Kızdıracak Tweet!
»  Metro Turizm'in Sahibine Kötü Haber
»  'Bahçeli Koltuk Deyneği!
»  Flaş.. Hüseyin Üzmez Yaşamını Yitirdi!
»  'Yargı Bağımsızlığına Saygımız Bakidir'
»  Flaş.. Doğan Güreş Vefat Etti
»  'Bu Kez Bahane Kobani Bahanesiydi'
»  Ameliyat Kaosunu Çözen tebliğ!
»  Savaş Uçakları PKK'ya Bomba Yağdırdı
»  462 PYD-PKK’lı tedaviye geldi
»  Tunceli'de Facia son anda Önlendi!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.