Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,1080
EURO
44,5032
IMKB
9.224,000
ALTIN
4.173,060
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"TURİSTİK GEZİLER BİLE BAŞBAKAN'INİNDEN DAHA ANLAMLI"!!
 TURİSTİK GEZİLER BİLE BAŞBAKAN INİNDEN DAHA ANLAMLI !!
 
ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, ''Bugün iktidar sahipleri, kendilerine hiçbir zaman hesap sorulmayacağını düşünerek, hoyratça Türkiye'nin fırsatlarını heba ediyorlar. Ancak bu yanılgı çok uzun sürmeyecektir'' dedi.
 
21.5.2005 - 01:10
     ANAP'ın 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Mumcu, ANAP'ın Türkiye'yi çok sesli bir toplum haline dönüştürdüğünü, kurulduğu değerleri Türkiye'nin gerçeği haline getirebilmek için ileri adımlar attığını söyledi.
     ''Türkiye'deki düşünce özgürlüğünün gerçek mimari ANAP'tır'' diyen Mumcu, ''Bugün onun nimetinden yararlanarak siyasi hayatta var olanların, ANAP'ın düşünce ve ifade özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan girişimlerine rağmen bu özgürlüklerin banisi ANAP'tır. Bugün ANAP'ın Genel Başkanı'nı bir takım sivil toplum kuruluşlarının genel kurullarında konuşturmayan Başbakan, siyasette var olabilme hakkını, hukukunu ANAP'ın özgürlükçü düşüncesine borçludur, ANAP'ın emeğine borçludur'' diye konuştu.
     Din ve vicdan özgürlüğünün geldiği noktanın da ANAP sayesinde olduğunu dile getiren Mumcu, ''Bugün bazı insanlar, ANAP'ın sağladığı özgürlük iklimi içerisinde ne yazık ki dini ve dince kutsal sayılan şeyleri de siyasi emellerine alet ediyorlar'' dedi.
     Erkan Mumcu, 22 yıllık süreçte ANAP'ın da hatalarının olduğunu, ancak bunların hesabının siyasi ve hukuki olarak verildiğini ifade etti.
     Mumcu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtdışı gezilerini de ''Emin olun ki turistik gezilerin içeriği bile bu gezilerden çok daha doludur, daha anlamlıdır'' diyerek eleştirdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BBP:"AKP AİHM ÇUKURUNDA BOĞULACAKTIR"

"SEÇİLME YAŞI 25'E İNDİRİLMELİ"!!

CHP'DEN UNAKITAN'A DOKUNULMAZLIK ÇAĞRISI
»  ERDOĞAN'DAN, İŞSİZ ŞEHİT DUL VE YAKINLARI İLE GAZİLERİ SEVİNDİREN GENELGE
»  AİHM'İN ÖCALAN HAKKINDAKİ KARARINI HÜKÜMET GEÇ ÖĞRENMİŞ
»  ATA UÇAĞINA 25 PORSİYON İSKENDER!!
»  AKP'TE TÜRBAN ÇATLAĞI
»  "İNGİLİZCE ANLIYOR, KONUŞMUYOR"!!
»  "ABDULLAH ÖCALAN'I YENİDEN YARGILAMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
»  "DEVLET ARTIK İŞ KAPISI DEĞİL"!!
»  "2006'DA SEÇİME HAZIR OLUN"
»  AĞAR, İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ
»  BBP: "AB YAKINDA İSTANBUL'A DA GERİ İSTETİR"!!
»  BBP: "AB YAKINDA İSTANBUL'A DA GERİ İSTETİR"!!
»  BAHÇELİ’DEN, MUHALİFLERE UYARI
»  BAHÇELİ'DEN KURULTAY ATAĞI
»  ÖZBEK İSYANI AKP'Yİ KARIŞTIRDI... VEKİLLER DIŞİŞLERİNİ TOPA TUTTU
»  DİYARBAKIR'DA MHP'YE REKOR KATILIM
»  BAYKAL'DAN İL BAŞKANLARINA "2006'DA ERKEN SEÇİME HAZIR OLUN" UYARISI
»  ENERJİ BAKANI HAKKINDA VERİLENGENSORU REDDEDİLDİ
»  MHP'DE OLAĞANÜSTÜ KONGRE İSTEMİ!
»  BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN KISAS'A KISAS: SOYKIRIM YAPANLAR İÇİN BİZ DE PARLEMENTOMUZDAN KARAR ÇIKARACAĞIZ
»  BAŞBAKAN'A EROL EVCİL SORUSU
»  UNAKITAN'IN KAÇAK VİLLASI YIKILIYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.