Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6405
EURO
43,7368
IMKB
9.199,000
ALTIN
4.148,430
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"ŞU AN İMRALI'DAN ÇIKMAM"
 ŞU AN İMRALI DAN ÇIKMAM
 
BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, terör sorununa çözüm bulunması süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet gazetesine konuşan Demirtaş, İmralı’da bulunan Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılmasının şu an gündemde olmadığını söyledi. Demirtaş, BDP heyetinin son İmralı ziyareti sırasında görüştüğü Öcalan’ın “Devlet bana, ‘Bu hafta, bu ay serbest kaldın’ dese bile buradan çıkmam. Eğer bir gün çıkarsam toplumun özgürlüğü ve demokrasi sağlandığında çıkarım” dediğini aktardı.
 
1.4.2013 - 11:36

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, terör sorununa çözüm bulunması süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyet gazetesine konuşan Demirtaş, İmralı’da bulunan Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılmasının şu an gündemde olmadığını söyledi.

Demirtaş, BDP heyetinin son İmralı ziyareti sırasında görüştüğü Öcalan’ın “Devlet bana, ‘Bu hafta, bu ay serbest kaldın’ dese bile buradan çıkmam. Eğer bir gün çıkarsam toplumun özgürlüğü ve demokrasi sağlandığında çıkarım” dediğini aktardı.

PKK'nın geri çekilmesi için yasal düzenleme yapılması gerektiğini bir kez daha yineleyen Demirtaş, buna karşı çıkmanın "sürecin çaktırmadan ya da sadece kişisel güven duygusu üzerinden yürütülmesi" anlamına geldiğini savundu.

BDP Eşbaşkanı Demirtaş, “Akil İnsanlar Komisyonu”nun çekilme sürecinde gözlemin yanı sıra, olası provokasyonlara karşı müdahale ve tıkanmalara karşı arabulucu olarak çalışması gerektiğini vurguladı.

Demirtaş, bu hafta yeni bir İmralı ziyareti olabileceğini de kaydetti

http://www.ntvmsnbc.com/id/25432621



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"ATEŞ ÜSTÜNDE YÜRÜYORUZ"

AK PARTİ'Yİ ŞOKE EDEN ANKET

PKK'NIN ELİNDE NE KADAR SİLAH VAR?
»  BOZDAĞ:"NEDEN HEP TÜRK EVLERİ"
»  HALK OTOBÜSÜNE MOLOTOF
»  DAİLY STAR'DAN FLAŞ İDDİA
»  YAYIN YÖNETMENLERİ BÖCEK KOMİSYONUNDA...
»  'BİBER GAZINI EĞİTİMLİ POLİS KULLANIYOR'
»  VEKİLLERE ÖMÜR BOYU KIRMIZI PASAPORT!
»  EURO AVRUPA'YI İKİYE BÖLDÜ
»  ''AK PARTİ'NİN OYU DUDAK UÇUKLATIR''
»  BAŞBAKAN'DAN BELEDİYELERE UYARI
»  SEÇMEN KİMİ ADAY GÖRMEK İSTİYOR?
»  KANDİL'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
»  VAN'DA BAYRAM HAVASI!
»  BEKİR KAYA'YA GEÇMİŞ OLSUN TWİTT'LERİ!
»  CEM UZAN'A 18,5 YIL HAPİS İSTEMİ
»  MHP'Lİ VEKİL'İ ÇILDIRTAN SÖZLER
»  DEVLETE KARŞI SUÇLARI AFFEDEBİLİRİZ AMA.
»  TÜRKİYE'DE KAÇ PKK'LI VAR?
»  AKİLLER 7 BÖLGEDEN 7 KİŞİDEN OLUŞACAK
»  ERDOĞAN'IN TORUN SEVGİSİ
»  KCK DAVASINDA FLAŞ TAHLİYELER!
»  CHP'Lİ VEKİLDEN MECLİS'TE PROTESTO
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.