Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,1704
EURO
47,0711
IMKB
10.358,000
ALTIN
4.315,870
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 38 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANKARA'YA ULAŞIMA ENGEL!
ANKARA YA ULAŞIMA ENGEL!
 
Ankara Valiliği’nin sivil toplum örgütlerinin yürüyüşüne izin verilmeyeceği açıklamasının ardından STK’lar ve CHP’den ‘Ankara'ya gelecek olan bazı sivil toplum örgütlerinin üyelerinin seyahatinin engellendiği’ iddia edildi.
 
29.10.2012 - 00:10

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi'nde yapılan ortak basın açıklamasında Birleşik Kamu İş Genel Başkanı İsmail Tutoğlu, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan, Türkiye Gençlik Birliği Başkanı İlker Yücel, Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli ve Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir de hazır bulundu.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, yarın saat 11.00'de birinci Meclis'in önünde 29 Ekim'i kutlayacaklarını hatırlattı ve Ankara'ya gelerek kutlamaya katılmak isteyenlerin seyahat hakkının kısıtlandığını söyledi.

Anayasa'da bir suç isnadı olmadıkça hiç kimsenin seyahat özgürlüğünün engellenemeyeceğini belirten Çölaşan, ''Ortada bir suç yok. Hukuk devletinde böyle bir işleme tevessül etmek tek başına suçtur'' dedi.

CHP İDDİAYI TEKRARLADI
Aynı iddiayı kısa süre sonra Denizli’de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin dille getirdi.

Keskin, ''Ankara'da yapılacak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak isteyen siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının kiraladığı otobüslerin illerden çıkışının engellendiğini'' söyledi.

HALKLA BULUŞMA
Keskin, yazılı açıklamasında, ''Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının içini boşaltanlar ve halkın coşkusundan korkanlar yasakçı zihniyetinin halkasına bu kez faşist uygulamalarını ekleyerek, insanlarımızı korkutarak sindirmeye yönelmişlerdir. Bu yöntemi uygulayanlar ileride yaptıklarının da hesabını vereceklerdir..." dedi.

“Tüm sorumluları ve valileri uyarıyoruz. Cumhuriyet kutlamalarının üzerinden ellerinizi çekin” diyen Keskin, “Hangi yasaklamayı getirirlerse getirsinler Cumhuriyet Bayramı'nı Ankara'da, Ulus'ta halkın da katılımıyla en coşkulu şekilde kutlayacağız. Estirilen bu faşizm rüzgarını da geri püskürteceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/haber/115673/stklar-ankaraya-gelemiyor#ixzz2AdRDSmt3



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TENİS ŞÖLENİNDE BAKANLARA ŞOK!

İKİZ ASKER KARDEŞLER KAZADA ÖLDÜ

ŞIRNAK'TA ROKETLİ SALDIRI !
»  BURSA'DA TEHLİKELİ PROVOKASYON
»  TATİLCİLERİN DÖNÜŞ YOLCULUĞU BAŞLADI
»  İRAN'DAN ŞOK NÜKLEER BOMBA İDDİASI
»  ERDOĞAN'DAN 4 BAYRAM TELEFONU
»  ÇİÇEK'TEN TERÖRE KARŞI SORUMLULUĞA DAVET
»  TOKİ'YE 21 BİN'DEN FAZLA DAVA AÇILDI!
»  18 YAŞ'IN KADERİ BELLİ OLUYOR
»  YENİ KİMLİKLER NİHAYET ÇIKIYOR!
»  FETULLAH GÜLEN'İN HÜZÜNLÜ BAYRAMI!
»  TÜRKİYE, İHA'LARI GERİ YOLLUYOR!
»  PKK, SURİYE'Yİ MESKEN TUTTU!
»  ABD'Lİ GENERALDEN TUHAF AÇIKLAMA
»  ARINÇ: REVAKLAR YIKILMAYACAK
»  ANTALYA'DA 4,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
»  İSTANBUL'DA 6 BİN POLİS MAKAM ŞOFÖRÜ
»  CHP'DEN AKP'YE 29 EKİM DAVETİ!
»  SİYASETİ BIRAKMAYI BİLE GÖZE ALDI
»  ARAFAT'TA KARDEŞLİK AÇILIMI!
»  BAKIRKÖY CEZAEVİ'NDE YANGIN
»  DAVUTOĞLU ATEŞ KES İÇİN NE DEDİ?
»  SURİYE'DE ATEŞ KES İLAN EDİLDİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.