Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,1028
EURO
44,2226
IMKB
9.209,000
ALTIN
4.125,940
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BARIŞ İÇİN GÖZYAŞLARI SEL OLDU
BARIŞ İÇİN GÖZYAŞLARI SEL OLDU
 
Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, Bartın Devlet Hastanesinden Amasra ilçesine getirildi.
 
6.7.2007 - 15:50

Tabutu karanfillerle süslenen Akarsu'nun cenazesinin Amasra'ya getirilişinde vatandaşlar izdiham oluşturdu, sanatçının kız kardeşi Nesrin ile yakınları da sinir krizleri geçirdi.Amasra Belediyesi önünde toplanan çok sayıda kişi de ellerinde Akarsu'nu fotoğraflarının yanı sıra karanfiller taşıyorlar.Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu, Bartın'ın Amasra ilçesinde bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.Konuyla ilgili açıklama yapan Amasra Belediye Başkan Ali Yıldırım, Akarsu'nun cenazesinin Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Amasra'daki evine götürüleceğini, daha sonra İskele Camisi'nde kılınacak namazın ardından Amasra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyledi.

Ekiplerin mezarlıkta hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yıldırım, 'Bodrum'a giderek Barış'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Daha sonra İstanbul'a döndüğümde acı haberi duyunca çok üzüldüm. Ailesiyle birlikte sanatçının cenazesini kente getirdik. Akarsu, Amasra'yı temsil eden, hepimizin önemli bir parçasıydı. Yaşamını yitirmesiyle ilçede herkesin bir parçası kayboldu' dedi.

Barış'ın isminin Amasra ile özdeşleştiğini belirten Yıldırım, genç sanatçının ismini Amasra'daki bir sokağa veya parka vermeyi düşündüklerini anlattı.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DENİZ BARIŞ İKİ YIL DAHA FENER'DE

ATİLLA OKÇ'UN BASIN DANIŞMANI TAKVİM'E YAZAR OLDU

TÜRK: "MECLİS FESH EDİLEBİLİR"
»  DENİZ ÖZGÜR, YAZILARIYLA YENİDEN SPOT HABER'DE
»  ER ERDİL PAŞA HAVLU KRALINI NASIL NALLADI
»  ERDOĞAN'IN KORUMASI, AYAĞINI KIRDI
»  ARINÇ'IN ODASINDA GİZLİ KAMERA YOKMUŞ!
»  PETROL-İŞ'DEN PETKİM'İN SATIŞINA İPTAL DAVASI
»  BAYKAL: "PETKİM'İN ZAMANLAMASI KAYGI VERİCİ"
»  VATANSEVER KUVVETLER'DE '1 NUMARA'YA DOĞRU
»  KRALİÇE RANDEVU VERDİ, MGK KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
»  FATİH ALTAYLI, ERTUĞRUL ÖZKÖK'E FENA VURDU
»  PROFESYONEL ASKER ALIMINA İLK ADIM ATILDI
»  CEM UZAN'A YUMRUKLU SALDIRI
»  ''GENÇ ÖLÜM, BAZEN ŞANSTIR''
»  ÖZİLHAN:KOALİSYONDAN KORKULMAMALI
»  EN BÜYÜK ALÇAKLIK
»  TÜRK DÖNERİ'NE DE STANDART GELİYOR
»  YUNANLILAR, HAVADA TACİZ, SUDA İHLAL'LE DEVAM EDİYOR
»  'AMAN YARABBİ DİYORUM'
»  ''KARİZMA TABİRİ CAİZSE MALESEF ÇİZİLDİ''
»  ANKARA, SENARYO KAYNIYOR
»  ANAYASA MAHKEMESİ'NİN KARARI ARINÇ'I SEVİNDİRDİ
»  ANAYASA MAHKEMESİ'NİN KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.