Washington- Bir gün önce sayılarının 200 bini bıulduğu söylenen barış yanlısı gösterilere misilleme olarak Bush'a destek için düzenlenen gösteriye 200 kişi katıldı. Amerikan basın yayın organları konuyu minimize ederek kullanırken bu toplanan rakkamların ABD Başkanı Bush'a yönelik destekteki azalmanın en güzel göstergesi olduğu savunuldu.
Gösteriye gelen bir kaç kişininde vakit geçirmek için oraya geldikleri bazılarınında sırf eğlence maksadıyla orada bulundukları gösteriyi takip eden gazeteciler tarafından belirlendi.
Gösteriyi izlemekle görevli gazeteciler Savaş'a evet diyecek insanların artık bulunmadığını belirterek " Savaşın bir çılğınlık olduğunu artık herkes biliyor. Orada her iki tarafftanda masum insanlar ölüyor. Bunu aklı başında olyan insanların tasvip etmesi beklenemez. İşte bu nedenle gösteriye kimse rağbet etmedi" dediler.
Geçtiğimiz ay Bush'un Teksastaki çiftliğinin önünde savaşa evet diyenlerin bulunmasının ise Bush'un adamları tarafından getirilmiş insanlar olarak bahseden gazeteciler. O insanların bile bu toplantıda bulunmadığına dikkat çektiler.