Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2418
EURO
34,8202
IMKB
10.056,000
ALTIN
2.422,670
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Çok Sert Referandum Yorumu
Bahçeli den Çok Sert Referandum Yorumu
 
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP seçmeninin büyük bölümünün 'hayır' oyu verdiği yorumlarına çok sert tepki gösterdi, "Henüz sandık sonuçları tam belli olmadan MHP’yi suçlama yarışına girdiler. Partimize oy veren kardeşlerimizden yüzde 80’inin oy vermediğini ahlaksızca söylediler" dedi. Bahçeli, "MHP’li kardeşlerimizin nasıl oy kullandıklarıyla ilgili bu zatların elinde bizim bilmediğimiz sihirli bir ölçüm cihazı mı vardır? Yüksek Seçim Kurulu acilen bir çalışma yapmalıdır. Eğer imkan varsa evet yada hayır tercihlerinin hangi partilere ait olduğunu ölçen bir mekanizma bulunuyorsa kurulan tüm sandıklarda tercihi evet olan MHP’li seçmenlerin sayısı ortaya çıkarılmalıdır. Oy mu kaybettik, oy mu kazandık belli olmalıdır" diye konuştu.
 
18.4.2017 - 12:07

MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Milliyetçi Hareket taahhütlerinin gereğini yapmış, ettiğimiz yeminler tutmuştur. Komplo araması yapan kim varsa hüsrana düşmüştür.

Bu gelişme azımsanamayacak, küçümsenemeyecek bir başarıdır.

16 Nisan 2017 referandumunun kesin olmayan sonuçlarına göre Türkiye’nin ayağındaki prangalar sökülüp atılmış, milli bekamıza sahip çıkılmıştır.

16 Nisan’da destan yazan Türk Milleti ile gurur duyuyorum. Milletimize en derin şükranlarımızı sunuyorum.

Özellikle belirtmek zorundayım ki 16 Nisan’ın kazanan ve kaybedenleri bellidir. Kazanan Türk Milleti’dir. Kazanan evet ve hayır diyerek tercihini yapan vatandaşlarımız. Kazanan milli namustur.

KAYBEDENLER KULÜBÜ KARMAŞIK VE KARIŞIKTIR

Kaybedenler kulübü ise oldukça karışık ve karmaşıktır. Evet çıkarsa bittik diye feveran eden PKK bitmiş, yolun sonu görünmüştür.

Şeytanla aynı kareye girecek kadar gözleri büyüyenler 16 Nisan’da silinip gittiler. Hele hele Türk düşmanlığından gözünü kan bürüyen Haçlı artıkları bozguna uğradılar.

16 Nisan’da seçim yapılmamış, partiler oylanmamış, şahıslar değerlendirmeye tutulmamıştır. Yapılan sadece planlanan halk oylamasının icrasıdır.


Bu demokratik tabloya saygı ve riayet gerekirken kriz tetikçileri hemen harekete geçmişlerdir. Halkoylamasında yüzde 50 artı 1’e ulaşan tercih meşrudur. Birleşik Krallık’ta yapılan halkoylamasında yaklaşık 1 milyon oyla AB’den ayrılışın kararı verilmiştir. Aksi yöndekilerin ne kadar oy kullandığı belli olmamıştır. Ülkemizde siyasi yasakların kaldırılmasıyla ilgili 1987’de yapılan halkoylamasında evet ile hayır arasında yalnızca 76000 oy farkının bulunduğu hafızalarımızdadır.

KAOS LOBİSİ YİNE ATAKTA

Peki 16 Nisan’da sandıktan çıkanlara tepki nedendir? Maalesef kaos lobisi yine ataktadır. Emniyet ve güven içinde yapılan halkoylamasına gölge düşürmek için kaos lobisi yine bir hesap içindedir.

16 Nisan akşamı sonuçların gelmesiyle beraber bir kısım köksüz, kişiliksiz, kimliksiz gazeteci uzman kılıklılar MHP’yi hedef almaya başlamıştır. Utanmasalar, fren tutmasalar 81 ilde kurulan 167 bin sandığa hangi partiden oy geldiğini söylemeye kalkacaklardır. Allah’tan bu kadarını göze alamadılar, bu kadar alçalmayı başaramadılar. Henüz sandık sonuçları tam belli olmadan MHP’yi suçlama yarışına girdiler. Partimize oy veren kardeşlerimizden yüzde 80’inin oy vermediğini ahlaksızca söylediler.

MHP TABANININ ÇOĞU 'HAYIR' OYU VERDİ YORUMLARINA TEPKİ

Bahçeli, gazeteci Mehmet Tezkan'ın 'MHP tabanının yüzde 80'inin hayır oyu verdiği' yönündeki yorumuna da çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli şöyle konuştu: "Erzurum hariç MHP’nin güçlü olduğu illerde hayır oyu çıkmış… MHP’yi zor günler bekliyormuş… Abacıyı anladık, kepeciyi anladık da ara yerde sen necisin bre ahlaksız, bre kemiksiz. Tabanımızın yüzde 80’i hayır demiş… Kafa var almıyor, sanırsınız bidon! Biri çıkmış bundan sonra parçalanmış bir MHP tabanı ortaya çıkacak yazıyor. MHP’li kardeşlerimizin nasıl oy kullandıklarıyla ilgili bu zatların elinde bizim bilmediğimiz sihirli bir ölçüm cihazı mı vardır?

YSK’ya çağrımız vardır. Tüm sandıklarda MHP’ye oy veren vatandaşlarımızın hangi oyu verdiğini göstermelidir. Oy mu kazandık oy mu kaybettik bilinmelidir"



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Meclis'e 'Başkanlık' Rötuşu

AK Parti'de 8. Kat Yeniden Hazırlanıyor

HDP Hendek Kazılanİlçelerde Çöktü
»  Referandumun Ardından ilk Değişiklik
»  MHP'den Yüzde Kaç 'Evet' Geldi?
»  'Hayırcılar' demokrasi zaferi yazdı
»   Adil Gür, “İtibar Kaybettik Ama...''
»  Trump'tan, Erdoğan'a tebrik telefonu
»  Flaş.. OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor!
»  Erdoğan'dan AGİT'e Rapor Uyarısı
»  Erdoğan'dan 2019 Mesajı!
»  Tuğrul Türkeş Ülkü Ocaklarını Topa Tuttu
»  Demirtaş’a Memleketinde 'Evet' Şoku!
»  Gökçek: Oylarda Gram Gerilme Yok
»  Flaş.. CHP, Seçimlerin İptalini İstiyor
»  AK Parti'den Erdoğan'a Flaş Teklif
»  Erdoğan'ın Yeni Dönem Şifreleri!
»  Yeni Dönemde Neler Olacak?
»  Erdoğan'dan Özal'ın Mezarına Ziyaret
»  YSK Başkanı'ndan Flaş Açıklama
»  "Vurur Yüze İfadesi..."
»  "Atı Alan Üsküdar'ı Geçti"
»  Seçim Bitti,Mühür Polemiği Sürüyor!
»  "YSK Milletin Kararına Gölge Düşürdü"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.