Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2423
EURO
44,6905
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.176,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CEMAAT'TEN SEKS KASEDİ AÇIKLAMASI!
CEMAAT TEN SEKS KASEDİ AÇIKLAMASI!
 
Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu iddia edilen seks kasetiyle ilgili olarak bir rapor açıklandı.
 
15.2.2011 - 13:35
Seks kasedindeki kişinin Cübbeli Ahmet değil, ona benzetilmeye çalışılan bir "dublör" olduğu 10 farkla savunuldu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye ait olduğu iddia edilen seks kasetiyle ilgili olarak İsmailağa Cemaati'nden ilginç bir açıklama geldi. Cemaat, seks kasedindeki kişinin Cübbeli Ahmet Hoca değil, ona benzetilmeye çalışılan bir "dublör" olduğunu ileri sürdü.Cemaatin açıklamasında bu ayrıntıların "polis tarafından bile tespit edilemediğine" vurgu yapıldı. Cemaatin analizi, CHP eski Genel Başkan Deniz Baykal'a ait olduğu ileri sürülen seks kasetlinin "Ulusal Kriminal Bürosu" tarafından basın toplantısıyla yapılan açıklamayla benzerliği dikkat çekti.

İşte cemaate göre Cübbeli Hoca ile kasetteki kişi arasında bulunan 10 fark:

1 Videodaki kişi, Cübbeli Hoca değil, Cübbeliye benzetilen bir kişidir! Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın boyu, cübbeyi çıkartma esnasında görülüyor ki, kadınla birlikte gelen adamın boyundan bile uzundur. Yani orta boylarda bir şahıstır. Hâlbuki Cübbeli Hocamızın boyu çok kısadır.

2 Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın çıkardığı cübbe yakalıdır. Cübbeli Hocamızın videonun başında gösterilen görüntüsünde giydiği cübbe ise yakalı değildir. Aynı şekilde şahsın giydiği atkı ile Cübbeli Hocamızın atkısı arasında renk ve şekil farkı vardır.

3 Videodaki şahsın giydiği entari beyaz renkli; entarinin bir kolu da beyaz, ama diğer kolu uzun çizgili. Hocamızın giydiği böyle bir elbisesi yoktur. Şahsın giydiği entarinin beyaz kol gömlek kolu gibi dardır. Hocamızın entari kollan istisnasız çok geniştir.

4 Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın parmağında, büyük taşı olan altın bir yüzük bulunuyor. Cübbeli Hocamız hiçbir zaman altın yüzük takmamıştır

5 Cübbeli Hocamızın kaşı, kalın başlayarak inceliyor ve göz hizasına kadar uzanıyor. Videodaki şahsın kaşları ise baştan sona kadar kalındır, fark çok açık gözükmektedir.

6 Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahıs orta boylu ve sırtı kamburdur. Cübbeli Hocamızın boyu kısadır ve kamburluk gibi bir özelliği yoktur.

7 Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın kafa ucu sivri olup, arka kısmı düzdür. Cübbeli Hocamızın kafa şekli tam tersidir ve kafasının arka kısmında zeki insanlarda bulunan çıkıntı mevcuttur.

8 Cübbeli Hocamızın bir apartmana girerken çekilen kısa görüntüsü sanki videoya aitmiş gibi gösterilmiştir.

9 O kadar amatörce hazırlanan bir video ki, başında Cübbeli Hoca'nın bir eve girdiği gösteriliyor. Önce şahıslar, sonra Cübbeli Hoca'nın binaya girdiği gösterildiği halde, şahısların girdikleri zamanın, çevredeki dükkan ışıklarının yanmasından akşam olduğu, Cübbeli'nin ise gündüz vakti girdiği anlaşılıyor. Yani bu kişiler, Cübbeli Hocamızın girmiş olduğu bir apartmana, başka bir vakitte girerek, sanki Cübbeli Hoca ile birlikte giriyormuş görüntüsü vermek istemişler.

10 Cübbeli Hoca, binaya ceketsiz bir şahıs ile birlikte giriyor. Videonun sonunda Cübbeli Hoca'nın yanında gelen adam olarak gösterilen kişi ise ceketlidir ve o kişi ile alakası yoktur. (Habertürk) 15/02/2011




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KOMUTAN ÖZEL İZİNLE CENAZEDE

GELECEĞİN GENEL KURMAY BAŞKANINA BALYOZ!

ERDOĞAN'DAN BALYOZ YORUMU
»  HAKKARİ'DE AKIL ALMAZ OLAY!
»  ABDULLAH GÜL'DEN BEŞİKTAŞ'A SİTEM!
»  "ARTIK SÖYLEYECEK SÖZ YOK!"
»  "UYKULARIM KAÇIYOR"
»  KILIÇDAROĞLU: EŞKİYANIN GECE NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ
»  "GÖRECEKSİNİZ BASKILAR GİDEREK ARTACAKTIR"
»  İNGİLİZLER KKTC'NE AKIN EDİYOR
»  VİZESİZ ALMANYAİÇİN DAVA AÇIN!
»  FLAŞ..! FLAŞ..! KORGENERAL NEJAT BERK TUTUKLANDI
»  AÇILIŞI YAPILAN 27 TESİSİ GÜNLERDİR ARIYOR!
»  OSTİM PATLAMASINDA 3 GÖZALTI!
»  HÜKÜMET'TEN BALYOZ DEĞERLENDİRMESİ!
»  BAŞBUĞ VE BÜYÜKANIT DA TUTUKLANACAK
»  SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE DEVLET DESTEĞİ
»  ET BALIK, UCUZ ET'İ VAROŞLARDA SATACAK
»  CEZAEVİ YOLUNDA KAĞITTAN KAPLAN ÇIKIŞI!
»  BAKAN ÇİÇEK'TEN SANSÜR YANITI
»  MECLİS ESKİ BAŞKANLARINDAN ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NA DAVA
»  YARGI PAKETİNE TESTERELİ KATİL AÇIKLAMASI
»  ""21. YÜZYIL TÜRKİYESİNDE DARBE OLUR MU""?
»  ""HİÇ KİMSE KIBRIS"I TERBİYE EDECEĞİNİ SANMASIN""
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.