Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Davutoğlu,Arınç-Gökçek KavgasınaEl Koydu
Davutoğlu,Arınç-Gökçek KavgasınaEl Koydu
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Arınç ve Gökçek arasındaki gerginlikle ilgili de konuştu. Başbakan, "Her iki açıklama da yanlıştır parti disiplin kurallarını işleteceğiz gerekeni yapacağız" dedi.
 
24.3.2015 - 14:33

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:      
Son 12 yıl içinde savunma sanayiinde olağanüstü atılım gerçekleştirdik. 90’lı yıllarda dış yardıma ihtiyaç hisseden Türkiye bugün tanklarla gemilerle toplarla ve bugün testini gerçekleştirdiğimiz, roketler mühimmatlar gibi son derece etkin ve bütün testlerden başarıyla geçmiş ürünleri ortaya koyabilmektedir. Bizim coğrafyamız kudretli ülkelerin yaşayabileceği bir coğrafyadır. Siyasi istikrarsızlık içine girmiş ülkelerin akıbetleri çevremizde görülüyor. Buna karşı biz demokrasiyle silahlı kuvvetleriyle milli birlik ve beraberliğiyle, çözüm süreciyle geleceğe emin adımlarla yürüyen bir ülkeyiz. Bugün silahlu kuvvetlerimizin personelinde gördüğüm kararlı kabiliyeti ve teknolojik üstünlük türkiye için önemli bir imkandır.

SORU - CEVAPLAR    
Melih Gökçek’İN TWEETİYLE BAŞLAYAN TARTIŞMAYA ARINÇ’IN CEVABI OLDU. “SİZ PARSEL PARSEL ANKARA’YI SATTIN’ DEDİ. ANKARA PARSEL PARSEL SATILDI MI?

Ak Parti kuralları belli son derece sağlam kurallar ve kurullar zeminine oturmuş bir partidir. Farklı kanaati olan bütün arkadaşlar bu zeminlerde görüşlerini dile getirebilirler. Bu anlayış dışında kuvvetli bir parti disiplini de vardır. Hiçbir zamanda bu disiplinden feragat edilmemiştir.
"GEREKLİ UYARILARDA BULUNDUM"
Dünkü her iki açıklamadada, hem partimizin kuralları ve disiplini açısından yanlıştır. Dün sayın arınç ile açıklama sonrası bir araya geldik, kendisiyle konuştuk. Bugün de gökçek ile görüşeceğim. Gerekli uyarılarda bulundum bulunacağım

Seçimlere giderken, partimizin itibarını sarsıcı polemiğe giren kim olursa olsun gerekli disiplin işlemlerini yaptıracağız. Kimsenin ayrımcılığı yoktur. Bu açıdan partimizin ve yarından itibaren genel merkezdeki aday adayları çalışmalarını sürdüreceğim. Bu çerçevede genel başkan yardımcıları ve MYK ile görüşürüz. Yürütülecek her türlü polemik gerekli işlemlere tabii tutulacaktır.

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞME YAPTINIZ. İZLEME KURULU KONUSUNDA MIYDI? CUMHURBAŞKANININ TEREDDÜTLERİNİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK VAZGEÇME GİRİŞİMİ OLABİLİR Mİ? FİDAN’IN ADAYLIĞI, MB’NİN FAİZ POLİTİKASI GİBİ BAZI KONULARDA FAKRLI NOKTALARDA İZLENİMİ VAR. SİZE ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?
CUMHURBAŞKANIMIZLA İLETİŞİM SIKINTISI HİÇBİR ZAMAN YAŞAMAMIŞIMDIR
Dün gece de ailecek bir aradaydık. Şunun için zikrediyorum. Cumhurbaşkanıyla bizim buluşmamız olağanüstü bir durum değildir. Dostluğu geçmişe dayanan yakın arkadaşlar olarak da her zaman görüştük, görüşürüz. Dün de görüştük, cumartesi de görüşeceğiz. Benim için devlet mahremiyettir. Son 7 ay içinde de bu anlamda Cumhurbaşkanımızla herhangi bir şekilde iletişim sıkıntısı hiçbir zaman yaşamamışımdır, yaşamadım.

 Ola ki bilgilendirme eksiklikleri olmuşsa bu giderilir ama ne sayın cumhurbaşkanımız ne ben Türkiye’nin siyasi istikrarına, özellikle seçimlere giderken, gösterdiğimiz hassasiyette hiç tereddüt etmeyiz.

Çözüm süreci, dün yine Cumhurbaşkanımız vurguladı. Bizim için çözüm süreci stratejik bir tercihtir. Ve tarihimizin en önemli adımlarından, geleceğimizi teminat altına alacak olan en önemli dayanaklardan biridir.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TSK'dan Flaş PKK Operasyonu'!

Düşen Uçaktan Kurtulan Olmadı

KPSS'de Fetullah Gülen Bombası!
»  Fransa'da Yolcu Uçağı Düştü
»  Ankara'da Şok Gelişme
»  Gökçek-Arınç Gerilimi Mahkemelik Oldu!
»  Flaş.. Gökçek Hakkında Suç Duyurusu!
»  ''Başbakan Nereye Saklandı''!
»  Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a Yanıt
»  Osman Gökçek Adaylıktan Çekildi mi?
»  Flaş.. CHP'den Savcılar Göreve Çağrısı!
»  Ahmet Hakan'dan İlginç Arınç Yorumu!
»  Gökçek Yayına Çıkmıyor!
»  Arınç'tan Gökçek'e Çok Ağır Sözler!
»  MHP Oyları Patladı!
»  ''Çözüm İstemiyorsanız Keyfiniz Bilir''
»  HDP'den Genelkurmay'a Jet Yanıt!
»  Erdoğan'dan Arınç ve Demirtaş'a Yanıt!
»  Gökçek'ten Bülent Arınç İçin Şok Sözler!
»  Arınç'ın Çıkışı Oyun mu, Gerçek mi?
»  Krizin Arkasında Davutoğlu mu Var!
»  Flaş.. Ankara'da KPSS Operasyonu!
»  'CHP iktidarında Yoksulluk Sıfırlanacak'
»  Demirtaş, Erdoğan'a Seslendi!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.