Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Deniz Seki'yi Yakalatan Ameliyat!
Deniz Seki yi Yakalatan Ameliyat!
 
İSTANBUL Narkotik Polisi (İNP), Deniz Seki hakkında Yargıtay’ın verdiği karardan sonra arama çalışmalarına başladı. Takibin ilk günlerinde hiçbir iz bulunamadı. Seki’nin kaçmasına nişanlısı Faruk Salman’ın yardımcı olduğu yönünde duyumlar alınınca polis, Salman üzerine yoğunlaştı. Ancak yapılan çalışmalar yine sonuç vermedi. İkiliden hiçbir iz yoktu. Ta ki 20 gün öncesine kadar.
 
20.11.2014 - 08:47

Çetin Aydın/Hürriyet/

Faruk Salman’ın eski eşi kanser hastasıydı. Üç çocuğunun annesi, ameliyat masasına yatırılacaktı. Salman, ameliyat günü hastaneye geldi. Polisler ilk kez Deniz Seki’ye yaklaştıklarını hissetti. Ameliyatın ardından hastaneden ayrılan Salman, takibe alındı. Salman, Esenyurt’taki Alkent 2000 sitesine girdi. Polis, daireyi belirlemek için siteye özel güvenlikçi ve kapıcı rolünde ekipler yerleştirdi. Bir yandan da son dönemde kiralanan daireleri belirlemek için harekete geçti. 6 ay önce bir daire kiralandığı, ancak burada bir doktorun kaldığı belirlendi. Site içine yerleştirilen polisler her gün üstlerine Seki’yi görmediklerine yönelik raporlar sunuyordu. Bu süreçte de Seki, teknolojik hiçbir ortamda yakınlarıyla bağlantıya geçmedi.

EVİN SALONUNDA BULUNDU

Polis, sitede 1.5 ay önce kiralanan bir daire buldu. A-6 Blok’taki dairede bir kadının kaldığı bilgisi alındı. Daireyi kiralayan kişi tespit edildi. Kiralayan kişiyle Faruk Salman arasında bir bağlantı bulundu. Bu arada Salman, ailesiyle tekrar görüştü. Bu görüşmede para aldığı, parayı da kiralanan ev için harcadığı öğrenildi. Polis artık emindi; dairede Deniz Seki kalıyordu. Narkotik Şube ekipleri, cumartesi günü mahkemeden alınan arama kararıyla dairenin kapısını çaldı. Kapıyı Salman açtı. Seki, evin salonunda ayakta duruyordu. Seki’nin cep telefonu yoktu. Evde sabit telefon da bulunamadı. Seki ve Salman, polis araçlarına bindirilerek, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Seki’nin, Tarabya’da oturduğu evden çıkışıyla başlayan kaçış süreci, Sarıyer, Tekirdağ ve Beylikdüzü’nden sonra Büyükçekmece’deki lüks sitede son bulmuştu.

Çok kırgın ve üzgün

Deniz Seki’yi ziyaret eden basın danışmanı Özgür Aras, “Söylemezsem Olmaz”da şarkıcıyla ilgili konuştu: “Faruk Bey, yürekli ve Deniz’e aşık bir adam. O da ziyarete gelmeyi istiyordu ama bir rahatsızlığı vardı. Salı günü Deniz’in yanında olacak. Deniz haksızlığa uğradığını düşünüyor, çok kırgın ve üzgün. Geçmişte birlikte olduğu isimlerle de halen anılmaktan rahatsız. 13 kişilik bir koğuşta kalıyor. Mahkûmlarla da konuştum. Ailelerinin karşısına hep bakımsız çıkıyorlarmış. Deniz onlara güzel görünmelerini söylemiş. Mahkûmlar ve aileleri, Deniz’in diğer mahkûmlara motivasyon sağladığını söylüyor.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Hadise'nin Yeni aşkı!

Fikret Kuşkan Evlendi

Yatakta Neden Hoşlanır?
»  Çağatay Ulusoy’a büyük şok!
»  Deniz Seki çağrısı! Hapisten çıkarılsın
»  Nur Bozar, Acun İçin Elenmiş!
»  Deniz Seki Cezaevi'nde!
»  Bu Tarz Benim'de Nur Bozar şoku!
»  Seki: ''Suçsuzum, Haksızığa Uğradım''
»  Deniz Seki'nin Avukatından Açıklama!
»  Flaş.. Deniz Seki Yakalandı
»  Seda Sayan'a darbe üstüne darbe!
»  Güdük Necmi'ye Büyük Vefasızlık!
»  Efsane Güzelden Bekaret İtirafı!
»  Ünlü Manken Odasında Ölü Bulundu
»  Rtük'ün beğenmediği Öpüşme Stili!
»  Keremcem Paris'te Evlendi
»  'Eyvah Eyvah' Boşanıyorlar!
»  Kardashian'ın bu pozu çok konuşulacak
»  Nurgül Yeşilçay'dan Çok Cesur Sahneler!
»  Nejat İşler'in Yeni İşi
»  Kanal D, 'Urfalıyam Ezelden'i bitirdi
»  Kedicilkler Kendini Aştı!
»  Hadise: 9 Çocuk İsterim
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.