Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2423
EURO
44,6905
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.176,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOGAN'DAN BAYKAL'A AB ELEŞTİRİSİ!!
ERDOGAN DAN BAYKAL A AB ELEŞTİRİSİ!!
 
Erdoğan, anamuhalefet partisi CHP'yi eleştirerek, ''Boşuna bu gayretlerin içine girmesin. Biz ne yaptığımızı, nasıl adım atmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bunun dersini onlardan alacak halimiz yok.
 
19.4.2005 - 13:26
Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşan Erdoğan, ''eğer durduğunuz zemine, halka yeterince güveniyor, arkanızda halkın gücünü hissediyorsanız önünüze gelen zorluklar kolaylıkla aşılacaktır'' diye konuştu. Erdoğan, istikrar ve güven duygusunun oturmasıyla içte ve dışta ezberi bozulan bazı çevreler olabileceği uyarısında bulunarak, ''Onlar, eski ezberlerini hatırlama telaşıyla acaba zaaf alanları doğar da bize de rol çıkar mı derdinde olabilirler. Onlara bir şey söylemek istiyorum; sizin ezberinizi milletimiz bozdu. Bunu böyle bilin. Artık denenmiş, demode numaralarla kendinize yer açamazsınız'' dedi. Erdoğan, AB üyeliği konusunda samimi gayretlerin devam ettiğini belirterek, ''Muhalefet partisinin genel başkanı, bunu maalesef çok farklı zeminlere kaydırmanın gayreti içinde. Bizim AB konusundaki yaklaşımlarımızı, mal bulmuş mağribi gibi buna saldırarak, buna sarılarak, buralardan farklı yorumlar çıkarmanın gayreti içine giriyor'' dedi. Türkiye'nin, önünde AB konusunda ''açık bir takvim'' olduğunu kaydeden Erdoğan, anamuhalefet partisi CHP'yi eleştirerek, ''Boşuna bu gayretlerin içine girmesin. Biz ne yaptığımızı, nasıl adım atmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bunun dersini onlardan alacak halimiz yok. Biz, AB müktesebatı içinde yapılması gerekenler ne ise bunu başından beri söyledik; 'iktidarı ile muhalefeti ile yapıyoruz' dedik. Hiçbir zaman kendilerine bu konuda verdikleri destek sebebiyle iltifatımız bir kenara koymadık. Çünkü bu bizim ulusal bir meselemizdi. Buna böyle bakarak yola çıktık'' diye konuştu. Erdoğan, AB ile yürütülen görüşmelerde şu an itibariyle arızi bir problemin mevcut olmadığını belirterek, ''Ancak, bu tür problemler varmış gibi bazı gayretler içine girmek de kusura bakmasınlar yakışmıyor'' dedi. Erdoğan, Kıbrıs'ta yeni bir dönemin başladığını belirterek, ''Bu yeni dönemde de en üst düzeyde işbirliğimiz sürecektir. Bu vesileyle KKTC tarihi boyunca çok değerli hizmetler aldığı sayın cumhurbaşkanı Denktaş'ı tabii ki unutmayacaktır. Sayın Denktaş'a milletim ve şahsım adına şükranlarımı sunmayı borç biliyorum'' diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...AKP AĞRI MİLLETVEKİLİ CEMAL KAYA, MİLLETVEKİLLİĞİ'NDEN İSTİFA ETTİ

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...AKP AĞRI MİLLETVEKİLİ CEMAL KAYA, MİLLETVEKİLLİĞİ'NDEN İSTİFA MI EDİYOR?

BİRBİRİNE SELAM VERMEYEN AKP'LİLER HANGİLERİ?
»  BAHÇELİ'DEN ÜLKÜCÜLERE BEŞ EMİR!!
»  CHP AİHM'LİK OLDU!!!
»  BİR İTİRAF... ENİS ÖKSÜZ:" KEMAL DERVİŞ'İ DÖVECEKTİM"!!
»  FAKS YAZISI HAPİSTEN KURTARDI!!
»  DERVİŞ FİNALE YAKIN
»  SEZER:"HÜKÜMET TÜRKİYE'NİN AB YOLUNU TIKADI"!!
»  SEZER:"HÜKÜMET TÜRKİYE'NİN AB YOLUNU TIKADI"!!
»  ERZİNCAN CHP'DE TOPLU İSTİFA!!!
»  AKP'Lİ ÇELİK: "YANLIŞ İŞLERE İZİN VERMEYİZ"!!
»  "KAYA DOSYASI SÜRATLE MECLİSE GÖNDERİLECEK"!!
»  AKP, 'SOL'U BÜYÜTEÇ ALTINA ALDI!!!
»  "ÖZAL'I AŞACAĞIZ"!!
»  BÖLÜCÜBAŞI YENİDEN YARGILANACAK MI?
»  ÖZKAN VE ÖNAL DAVASINDA TANIKLAR DİNLENECEK
»  ''YOLSUZLUĞUN ADRESİ AKP''...
»  "DEVLET Z ENGİNLERİ ÜRETME DEVRİ BİTTİ"!!
»  AKP'NİN GÖZÜ CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA!!!
»  "BEDELLİ MÜMKÜN DEĞİL"!!!
»  "ANKARA'DAKİ AMERİKALILAR NE İLE MEŞGUL"!!
»  SARIGÜL: "MAÇ 90 DAKİKA, DAHA 45 DAKİKASI BİTTİ"!!
»  CHP'DE KIYIM SÜRÜYOR... ERZİNCAN MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI!!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.