Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4659
EURO
34,8745
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.433,640
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN'DAN GÜLEN'E, ''NİYE GELMİYORSUN'
ERDOĞAN DAN GÜLEN E,  NİYE GELMİYORSUN
 
Başbakan Erdoğan, "Bir yerlerden emir vereceğinize lütfen bu ülke sizin vatanınız değil mi, gelin ne yapacaksınız vatanınızda yapın. Niye buraya gelmiyorsunuz Gelin buraya, gelin buraya. Yoksa buraya gelince bazı şeylerin açığa çıkar endişesini mi taşıyorsun?" diyerek isim vermeden ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'e seslendi.
 
21.2.2014 - 00:02

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 'Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda konuştu.
İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;
"Memur-Sen, merhum Akif İnan'ın çizdiği istikamette emeğin, hakkın, milli iradenin mücadelesini verdi. 28 Şubat'ta dimdik duran Memur-Sen yönetimine teşekkür ediyorum., en kalbi şükranlarımı sunuyorum."
17 ARALIK BAŞARISİZ DARBE GİRİŞİMİ
"İnsani değerlere, vicdani değerlere, hakka ve hukuka sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 17 Aralık darbe sürecinde eğilmediğiniz, dik durduğunuz için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Bir kez daha 17 Aralık başarısız darbe süreciyle milli iradeye karşı saldırılara şahit oluyoruz. Demokrasi ve milli iradeye yönelik bir saldırıya şahit oluyoruz. Hükümet kurulduktan sonra kirli darbe senaryoları yazdılar. Faillerini hukuka teslim ettik. Her 10 yılda bir Türkiye'yi darbelere mahkum etmek isteyenlere karşı yürekli bir mücadele sürdürüyoruz. Partimizi kapatarak, bize cumhurbaşkanı seçtirmeyerek milli irademizi çiğnemek istediler. Bizimle beraber ülke normale döndü. Bunu biz getirdik. 17 Aralık'ta seçilmiş hükümeti paralel yapılarla teslim almak istediler."
GAZETECİYE GİTMİŞLER TEHDİT ETMİŞLER
"Türkiye'de son derece gizli bir şantaj çetesi kurulmuş. Binlerce dinleme yapılmış, ses kayıtları depolanmış. Bürokrasi içinde yuvalanan bir kısım çete üyeleri şantaj yoluyla bir çok insanı esir almış. Gazeteciye gitmişler tehdit etmişler, bürokrasiye gitmişler illegal işlere zorlamışlar. Türkiye'ye ihanet pahasına taşeron haline gelmişler. Bizim ses kayıtlarını servis ederek darbe girişimini ayakta tutmaya çalışıyorlar. CHP, MHP de şantajcılara destek veriyor. Gündelik rutin ses kayıtlarımızı yayınlamaya başladılar. Bundan bir şey çıkmaz. Biz bunları 28 Şubat'tan biliriz ama 28 Şubat'ta bile bu kadar ahlaksız olmamışlardı."
NEDEN TÜRKİYE'YE GELMİYORSUN?
- 28 Şubat döneminde arttıkları manşetler birer zillet lekesi olarak bugünde de ortada duruyor. Bugün attıkları manşetleri de birer zillet, birer alçaklık vesikası olarak her fırsatta bunların önüne koyacağız. Şuna bakar mısınız; bir yerlerden emir geliyor. Ben de diyorum ki, bir yerlerden emir vereceğinize lütfen bu ülke sizin vatanınız değil mi, gelin ne yapacaksınız vatanınızda yapın. Niye buraya gelmiyorsunuz Gelin buraya, gelin buraya. Yoksa buraya gelince bazı şeylerin açığa çıkar endişesini mi taşıyorsun?
ARTIK ŞAPKASINI ALIP GİDECEK HÜKÜMET YOK
"Sabah erken kalkanın darbe yaptığı günler, manşetlerle hükümet yıkma günleri geride kaldı. Ben bu medyaya, paralel yapıya sesleniyorum. Artık geçti o günler. Hiç endişeniz olmasın. Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Bu hükümeti millet göreve getirir, millet gönderir. Artık şapkasını alıp gidecek bir hükümet yok. Artık öyle iradesini teslim edecek, şantaja boyun eğecek bir millet de yok. Elinizde ne varsa ortaya koyun, hodri meydan diyorum. Kabataş'ta 8 ay sonra bir kadın üzerinden tarihin en alçakça linç girişimini yapıyorlar. Yüreğinde vicdanı olan böyle bir şey yapmaz. Bir yerlerden emir vereceğinize gelin vatanınıza ne yapmak istiyorsanız burada yapın. Yazıklar olsun sizin insanlığınıza. Yeni internet yasasıyla CHP ve MHP'yi biz koruma altına alıyoruz."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YSK'DAN CHP'YE SARIYER MÜJDESİ

ARINÇ'TAN DÖRDÜNCÜ DÖNEM SİNYALİ!

VE FATİH HİLMİOĞLU TAHLİYE OLDU!
»  ŞEFKAT TEPE'YE VALİLİK YASAĞI!
»  CHP SARIYER İÇİN ŞOK KARAR!
»  OHAL, SEÇİMLERİN GÜVENLİĞİ İÇİNMİŞ!
»  SINIRDA BÜYÜK PATLAMA, 24 KİŞİ ÖLDÜ
»  AK PARTİ'DEN RUS ADAY SÜRPRİZİ
»  ANKARA EMNİYETİNDE DEPREM
»  TÜRKİYE'YE, 'RAYDAN ÇIKTI' YORUMU
»  "BU OLAĞANÜSTÜ HAL DEĞİL Mİ"!
»  İSTİFA ETMEDİ, AKP İHRAÇ EDİYOR!
»  FLAŞ.. FATİH HİLMİOĞLU'NA TAHLİYE!
»  AKÜLÜ ENGELLİ ARACINA KURDELELİ AÇILIŞ!
»  MECLİS'TE MARŞ TARTIŞMASI!
»  AKP'NİN SEÇİM ŞARKISI ÇALINTI MI ?
»  GÜL'E DE TASFİYE LİSTESİ VERİLDİ İDDİASI
»  GÜL'E DE TASFİYE LİSTESİ VERİLDİ İDDİASI
»  GÖKÇEK TARAFSIZ BÖLGE'DE COŞTU!
»  ÖZAL'LA İLGİLİ BOMBA İDDİA!
»  MALATYA EMNİYETİNDE ATAMA DEPREMİ!
»  ''ÇOK ÇALIŞIN, DİKKATLİ KONUŞUN''
»  'YARGITAY'IN İMAMI' MECLİS'İ KARIŞTIRDI!
»  FLAŞ.. 30 YILLIK MİT KANUNU DEĞİŞİYOR..
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.