Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4540
EURO
34,8164
IMKB
10.046,000
ALTIN
2.421,780
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Elektrik ve Doğalgaz'da Seçim Kıyağı
Elektrik ve Doğalgaz da Seçim Kıyağı
 
Erdoğan: Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.
 
29.3.2023 - 12:44

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Ramazan Bayramı'nın sevincini milletimizle paylaştıktan hemen sonra seçim gününe kadar kesintisiz devam edecek il ziyaretlerimiz başlayacak.

Önümüzdeki sınırlı vaktin el verdiği ölçüde mümkün olan en fazla ili ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz.

Depremzede kardeşlerim; seçim süreci sebebiyle değişen gündemin sizlerin yaşadığı şehirlerdeki durumu, yapılan yardım ve destek çalışmalarını unutturmasına asla izin vermeyeceğiz.

Birileri kendi hevesleri, hırsları, giderek artan tehdit, şımarıkları arasında gidedursun, bizim kalbimizde, elimizde hep deprem bölgesi olacaktır.

Kalıcı konutlarımızın inşasına inşallah bir yıl içinde bitecek şekilde hızla devam ediyoruz, edeceğiz. Hiçbir hizmeti eksik bırakman deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın hayatlarının normale dönmesini sağlayacak faaliyetleri yöneteceğiz.

Ülkemizin 11 şehrinin gözü yaşlı iken diğer yerlerin vur patlasın çal oynasın aymazlığına düşmesine gönlümüz razı gelmez. Birileri unutsa da geri plana itse de biz böyle bir yanlışın içinde olamayız.

Acıların paylaştıkça azalacağı, yüklerin paylaştıkça hafifleyeceği inancıyla 85 milyon bir ve beraber olarak mücadele edeceğiz.

Diğer yandan deprem bölgesini ayağa kaldıracak çalışmalar yaparken Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan da geri adım atmayacağız.

Pazartesi günü Togg yöneticileri misafirimiz olacak. Yapamazsınız, fabrikası yok, üretim yok dedikleri, atmadıkları çamur bırakmadıkları Togg, 177 binin üzerinde ön sipariş aldı. Pazartesi günü aracımızı teslim alacağız.

Arife günü Karadeniz gazının tesise getirilmesi törenini yaparken milletimize müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız.

Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz.

Sanayicilerin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde yüzde 20 indirim yapıyoruz.

Madencilere güzel bir haberimiz var. Kamuya ve özel sektöre ait ocaklarda görev yapan 10 bin madencimiz deprem bölgesinde çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. Türkiye Taş Kömürü Kurumuna bin yeni madenci alarak hem şükranımızı ifade edeceğiz hem de üretime artırarak ekonomiye katkı sağlayacağız.

Diğer alanlarda da atacağımız adımlar bulunuyor. Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında sefer başlama heyecanını yaşayacağız. Adam Sivaslı ama Sivas'a hızlı trene ne gerek var diyor. Bu adam Altılı Masa'nın içinde. Bir zamanlar Altılı Masa'nın başında olanlar bununla ilgili ağır ağır laflar ediyorlardı, şimdi kol kola yola devam ediyorlar.

Güvenlik korucularına da müjdemiz olacak. Emekli maaşlarının alt sınırını 7 bin 500 liraya yükselten düzenlemeden önceki uygulamaya göre emekli oldukları için aylıkları düşük kalan yaklaşık 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz.

Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık. Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeme sözünü yerine getiriyoruz. İstisnasız her kesimi refahını artırma yanında hak ve özgürlüklerine kavuşturan, ayrımcılığı ortadan kaldıran, herkesi bağrına basan biz olduk. Bu yaklaşımı birileri gibi maske kullanmak amacı ile değil, doğruluğuna ve hakkaniyetine inandığımız için yaptık.

Seçimden zaferle çıktıktan sonra da eser ve hizmet şölenimize, demokrasimizi güçlendirme reformlarımıza devam edeceğiz.

4 cumhurbaşkanı adayı bulunuyor. Türk demokrasisinin gücünü ve olgunluk seviyesini gösteren bu gelişmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz milletimizin basiretine, ferasetine güveniyoruz.

Milletimizin bugüne kadar girdiğimiz seçimlerin tamamında olduğu gibi 14 Mayıs'ta da en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. İnşallah milletin iradesi yine galip gelecek.

Bizzat kendi ifadeleriyle 'bir kumar masası olan', birbirlerine pusu kuran, kavgadan, istikrarsızlıktan başka vaatleri olmayan yedili koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayıp siyasi meftaa olacaktır.

Seçim dönemini, deprem felaketi sebebiyle derinden sarsılan acısına hürmeten uhulet ve suhuletle geçirmeyi planlıyoruz. Cumhur İttifakı olarak 6 Şubat'tan beri ortaya koyduğumuz vakur tavır, duruşumuzun en güzel örneği. Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Muhalefetin aymaz, umursamaz tavrına rağmen biz kendi hassasiyetimizden taviz vermeyeceğiz. Siyasetin dilini ve iklimini zehirleyerek çıkar sağlama peşinde koşanlara itibar etmeyeceğiz, eleştirilerimizi dillendireceğiz, hadsizlik varsa cevabı vereceğiz. İftira furyasının gerçekleri örtmesine göz yummayacağız. Her platformda doğruları konuşmaktan, hakikati haykırmaktan çekinmeyeceğiz. Ne partimizin ne ittifakımızın ne milletimizin hakkını yedirmeyeceğiz. İnancımızın ve kültürümüzün gereği olan asaletimiz koruyacağız. Muhataplarımızın bizi kendi çukurlarına çekmesine meydan vermeyeceğiz. Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Biz muhabbetin, kardeşliğin dili ile konuşacağız.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'den 25 İlde Ortak Liste Planı

Cep Telefonu Zammı İptal Edildi

MHP Kendi Logosuyla Semime Girecek
»  İYİ Partiden Ağıralioğlu Açıklaması
»   Ağıralioğlu İYİ Partiden İstifa Etti
»  Kılıçdaroğlu: al Varlığımı Açıklayacağım
»  Konya'da Millet Buluşması İzdihamı
»  "Kılıçdaroğlu'na Oy Vermeyeceğim"
»  Kaç Bin Kişi Emeklilik Başvurusu Yaptı?
»  ''Kılıçdaroğlu'nu Bekliyorum,Buyursun''
»  "Mübarek Ramazan Ayında Yalan Söylüyor"
»  Erdoğan'dan Perinçek'e Ret
»  Saadet'ten Erbakan'lı Açıklama
»  Kılıçdaroğlu'na Anında Destek
»  100 Bin İmza Maratonu Sona Erdi?
»  Kılıçdaroğlu Startı Twitter'dan Verdi
»  Nihal Olçok: FETÖ Temizlenmedi
»  Ahmet Özal: 200 Liraya İmza Veren Var
»  AK Parti’nin Stratejesi Hazır
»  "2.Turda Erdoğan'ıun Kazanması Muhtemel"
»  Gonca Vuslateri'den 'İnce 'Paylaşım
»  Benzine Zam Geliyor
»  Tantan'dan Bahçeli'ye Hizbullah Yanıtı
»  Bahçeli'den Hüda-Par Savunması
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.