Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3276
EURO
35,0684
IMKB
9,080
ALTIN
2.309,700
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan ABD'de Kritik Temaslar
Erdoğan dan ABD de Kritik Temaslar
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentinde düzenlenen 77. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda kritik temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamda kısa süre önce Ankara'ya Büyükelçi atayan İsrail Başbakanı Yair Lapid ile de bir araya geldi.
 
21.9.2022 - 00:18

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki temaslarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmeleri kapsamında bugün Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi.

Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu hitabı öncesinde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

BM 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’taki temaslarını sürdürüyor. BM'deki konuşmasının ardından temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar - Resim : 2

Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu kapsamında geldiği ABD’nin New York kentinde Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar - Resim : 3

İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York kentinde İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir araya geldi. İsrail, Türkiye ile yaşanan uzun süreli krizin ardından geçtiğimiz günlerde normalleşme adımları kapsamında Ankara'ya maslahatgüzarı Irit Lillian’ın büyükelçi olarak atanmasına karar vermişti. Erdoğan ile Lapid'in görüşmesi de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar - Resim : 4

Erdoğan, FIFA Başkanı Infantino ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu kapsamında geldiği ABD’nin New York kentinde Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) Başkanı Gianni Infantino ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki temasları kapsamında İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik temaslar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe üst düzey toplantılar - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Merkezi'nde liderlerle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu hitabının ardından BM Genel Merkezinde liderlerle görüştü.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’i de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Merkezinde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeul, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina Vecid ile de sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile sohbetine BM Genel Sekreteri Antonio Guterres de eşlik etti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Altılı Masada ‘Ortak Liste’ Hazırlığı!

Erdoğan: 2023 Seçimlerini Kazanacağız

Türk Bankalarında 'Mir' Kararsızlığı
»  AK Parti Gözlemleri: Oylarımız Artıyor..
»   Erdoğan BM Zirvesinde Konuştu
»  Akşener'den PKK ve Kürt Çıkışı
»  Kılıçdaroğlu'ndan Pankart Tepkisi
»  FETÖ'nün Yeni Taktiği Ortaya Çıktı
»  Toki'de Temel Atma Tarihi Belli Oldu
»  Azerbaycan'dan Pelosi'ya Tepki
»  Erdoğan'dan Seçimlerle İlgili 2 Talimat
»  Davutoğlu: Şimdi Rekabet Ortamı Değil
»  ABD'den Kızdıran Hamle
»  ABD'den Kızdıran Hamle
»  Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı
»  İnce: Benim Anketim Sokaklar
»  “Her Birimiz Farklı Partiyiz Ama..."
»  TCDD’den YHT biletleri Yine Zamlandı
»  Dikkat Çeken Altılı Masa İddiası
»  Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de
»  Özdağ'dan Bakan Soylu Hakkında eni İddia
»  CHP'nin Acı Günü:
»  "Avrupa'da Eğitim Görene Bile Vize Yok"
»  Demirtaş'tan Ortak Aday Mektubu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.