Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
G.Saray Başakşehir'i Fena Dağıttı 7-0
G.Saray Başakşehir i Fena Dağıttı 7-0
 
Galatasaray Başakşehir'de resmen şov yaptı. Sezonun en farklı galibiyetini alan sarı kırmızılılar güçlü rakibini 7-0 mağlup etti. Dünya Kupası arası öncesi Beşiktaş derbisinin ardından Başakşehir karşısında da 3 puan alan Cimbom adeta gövde gösterisi yaptı.Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray Başakşehir karşısında resmen şov yaptı. Dünya Kupası arası öncesi ligin son haftasında iki güçlü takımın mücadelesinde sürpriz bir sonuç çıktı.
 
13.11.2022 - 00:01


Galatasaray, Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’i deplasmanda 7-0’lık skorla mağlup etti. Derbide Beşiktaş’ı mağlup ederek moral bulan Cimbom zorlu deplasmanda Başakşehir’i farklı skorla geçerek adeta gövde gösterisi yaptı. Başakşehir tarihindeki en farklı mağlubiyetini tattı.

KEREM 3 GOLLE COŞTU
İlk yarıda 3 ikinci yarıda 4 gol bulan Galatasaray tarihi bir skorla kazandı.

Kerem Aktürkoğlu’nun 3 golle yıldızlaştığı maçta, derbinin yıldızı Icardi de 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Galatasaray’ın diğer golleri Ndayishimiye (KK), Dries Mertens ve Abdülkerim’den geldi.

7 gollü galibiyetin ardından 27 puana ulaşan Galatasaray, haftayı Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde tamamladı.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
14’te Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golü ile Medipol Başakşehir karşısında maçta 1-0 öne geçti. Sergio Oliveira’nın ara pasında Leo Duarte’nin müdahalesinden gelen topu kapan Kerem Aktürkoğlu ceza sahasında bir anda karşı karşıya kaldı ve sağ ayağı ile yaptığı vuruşunda topu fileler ile buluşturdu.Galatasaray Başakşehir karşısında 7 golle şov yaptı! Tarihi skor…


45. dakikada Galatasaray, Mauro Icardi’nin penaltıdan attığı gol ile Medipol Başakşehir karşısında maçta skoru 2-0’a getirdi. Mauro Icardi penaltı vuruşunda sol üst köşeye gönderdiği şutunda topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek topu ağlarla buluşturdu.

TERS AYAKTA BIRAKTI
İlk yarının uzatma dakikalarında Youssouf Ndayishimiye’nin kendi kalesine attığı gol ile skoru 3-0’a getirdi. Gelişen Galatasaray kontra atağında sağ kanatta hızla dripling yapan Milot Rashica topu arka direğe doğru koşu yapan Mauro Icardi’ye doğru göndermek istediği yerden ortasında Youssouf Ndayishimiye’ye çarpan top kaleci Muhammed Şengezer’i ters ayakta yakaladı ve top ağlara gitti.

59.dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gol ile Medipol Başakşehir karşısında farkı 4’e çıkardı. Kerem Aktürkoğlu savunmanın arkasına gönderilen arapasta Mauro Icardi sol taraftan kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat topa vurmak yerine topuk pası ile topu tekrar Kerem Aktürkoğlu’na aktardı. Kerem Aktürkoğlu ceza sahasında bekletmeden düzgün bir vuruş ile topu topu ağlara gönderdi.


65’te Cimbom Dries Mertens’in attığı gol ile Medipol Başakşehir karşısında farkı 5’e çıkardı. Galatasaray kontra atağında Sol kanattan Kerem Aktürkoğlu’nun ters kanada gönderdiği pasında Milot Rashica ceza sahası sağ çaprazda topu Dries Mertens’e aktardı. Dries Mertens sağ çaprazda gelişine bekletmeden yaptığı yerden vuruşta topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

85. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gol ile Medipol Başakşehir karşısında farkı 6’ya çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Mauro Icardi savunmanın arkasına koşu yapan Kerem Aktürkoğlu’na ara pasını attı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kerem Aktürkoğlu sağ ayağı ile yerden plase vuruşunda topu ağlara gönderdi. Yan hakemin ofsayt bayrağı nedeni ile geçerlilik kazanmayan gol VAR incelemesi sonrası geçerli oldu.

88’de Abdülkerim Bardakcı’nın attığı gol ile Medipol Başakşehir karşısında farkı 7’ye çıkarıyor. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Juan Mata’nın ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Abdülkerim Bardakcı’nın kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kaadıköy'de. Fenerbahçe'ye Soğuk Duş 1-2

Trabzonspor Ankara'da Tekledi 1-1

TFF'den Top Toplayıcıya Ceza
»  Emre Belözoğlu Çılgına Döndü
»  Okan Buruk: "7-3 Bitebilirdi"
»  Galatasaray Kartalı Icardi ile Avladı
»  İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri
»  Sivasspor, Lider Olarak Turladı
»  Başakşehir Grubu Lider Tamamladı
»  Galatasaray Karagümrük’ü İki Golle 2-0
»  Beşiktaş’ta İkinci Şenol Güneş Dönemi
»  Rennes'in Fenerbahçe isyanı: Aptalız!
»  Konferans Liginde Yiğido Fırtınası
»  Fenerbahçe Mucizeye İmza Attı 3-3
»  Barcelona Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti
»  Beşiktaş Şenol Güneş'le Anlaştı
»  Valerien İsmail'in Bileti Kesildi
»  Rıdvan Dilmen'den Valerien Taavsiyesi
»  Volkan Demirel'i Çıldırtan Gol
»  Kartal Hatay'da 90'da Yıkıldı 2-1
»  Fenebahçe Başakşehir'i Devrdi 1-0
»  Beşiktaş Ethem Sancak'ı ihraç Etti
»  Jesus, Almanları şaşırttı! "
»  Sivasspor Giresunspor’u Rahat geçti: 3-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.