Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8071
EURO
43,6506
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.032,380
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GALATASARAY KARIŞTI, POLAT SIKINTIDA
GALATASARAY KARIŞTI, POLAT SIKINTIDA
 
Galatasaray Kulübü, lig başlamadan yeni bir şok dalgasıyla sarsıldı. Polat başkanlığındaki yönetim sıkıntıda..
 
28.7.2009 - 07:10
Galatasaray Kulübü, lig başlamadan yeni bir şok dalgasıyla sarsıldı. Denetleme kurulu üyeleri Suat Sucuka, Emin Şanlı ve Ramiz Ermeç, 22 Temmuz'da istifa etti. Sürpriz istifaların ardından sarı-kırmızılı camia, çarpıcı iddialarla çalkalanmaya başladı.

G.Saray'da denetleme kurulu üyeleri, Alp Yalman'ın başkanlık döneminden itibaren tam kadro yönetim kurulu toplantılarına katılıyordu. Kulüp tüzüğünde yazmamasına rağmen yaklaşık 20 yıldır gelenek haline gelen bu durum, son yönetim kurulu toplantılarında tersine döndü. Toplantılara alınmayan 3 üye, Başkan Adnan Polat'ın randevu taleplerine yanıt vermemesi üzeine istifa kararı aldıkları öğrenildi. Ancak diğer bir iddia, spor gündemine bomba gibi düştü.

İddiaya göre; "Özhan Canaydın'ın desteğiyle başkanlık koltuğuna oturan Adnan Polat, seçimde istifa eden 3 üyeyi Canaydın'ın tavsiyesi üzerine denetleme kurulu listesine aldı. Yönetime, son toplantılarda konuşulan 'gizli konuların' muhaliflere aktarıldığı bilgisi geldi. Polat ve yönetimi, 8 ay sonra yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olması beklenen isimlerin, toplantılarda konuşulanlardan haberdar olmasından rahatsızlık duydu. Bunun üzerine denetleme kurulu üyleri, yönetim kurulu toplantılara alınmamaya başladı. Başkan Polat'tan randevu isteyen Sucuka, Şanlı ve Ermeç, taleplerine olumlu yanıt alamayınca çareyi istifa etmekte buldu."

Sarı-kırmızılı kulüp, yaşanan şok gelişmeler üzerine bir anda karıştı. Zaten Haldun Üstünel dışındaki yöneticiler, yapılan transferlerden haberdar olmadıkları için seslerini yükseltmeye başlamıştı. Son dönemdeki rahatsızlığın ardından istifa sarsıntısı Başkan Adnan Polat'ı sıkıntıya soktu.

G.Saray'da 8 ay sonra yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesi muhaliflerin ayak sesleri duyuluyor. Ortaya atılan iddialara göre; Seçime uzun süre olmasına rağmen mevcut yönetimin icraatlerinden rahatsız olanlar, şimdiden muhalefetin fitilini ateşledi ve belki de seçim çalışmaları için şimiden harekete geçildi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FENER'DEN NECATİ'YE MAÇ BAŞINA PARA!

LUGANO VE GUİZA HER AN GİDEBİLİR!

HAKAN ŞÜKÜR'DEN RİJKAARD YORUMU
»  HANGİ CEMAAT, HANGİ TAKIMI TUTAR?
»  FENER'DEN GOLLÜ AÇILIŞ
»  BEŞİKTAŞ, BARIŞ TURNUVASINDA İDARE ETTİ 1-1
»  NİHAT KAHVECİ TERHİS OLDU
»  UEFA'YA GÖRE GALATASARAY ELENDİ!
»  RİJKAARD'IN TAKTİR TOPLAYAN HAREKETİ!
»  BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'A DECO ŞOKU
»  DAUM'UN KAFASINDAKİ ONBİR!
»  RİJKAARD MEMNUN DEĞİL
»  UĞUR BORAL'IN NİKAH ŞAHİDİ TERİM!
»  GALATASARAY'A 3. TURDA İSRAİLLİ RAKİP
»  CİMBOM, 'TARAFTARA SELAM YOLA DEVAM' DEDİ 2-0
»  FENER'İN ARTIK YAYLASI VAR!
»  SİVASSPOR'DAN İLGİNÇ UYGULAMA
»  GÜREŞ'TE DEPREM!
»  "TAKIMIMIZIN ACI ÇEKMESİ LAZIM"
»  BATUHAN'I GAZİANTEP KAPTI
»  VE GALATASARAY, NİHAYET LİNCOLN'DEN KURTULDU
»  GALATASARAY'A KEİTA ŞOKU
»  LUGANO FENERBAHÇEYLE YENİDEN ANLAŞTI
»  LUGANO'DA MUTLU SON
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.