Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3126
EURO
35,1391
IMKB
9,069
ALTIN
2.292,930
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Galatasaray'dan Halil Umut Meler'e Öfke
Galatasaray dan Halil Umut Meler e Öfke
 
art niyetliydi! Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulunup maçın hakemine tepki gösterdi.
 
22.11.2021 - 00:04

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-1’lik yenilginin ardından basının karşısına geçti! Maçın bitmesinin hemen ardından stattaki basın odasına inen Elmas, hakem Halil Umut Meler’e ve MHK’ya tepki gösterdi!

“ÇÜRÜMÜŞ DÜZEN TARAFINDAN…”

“Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Biliyorsunuz sezon başından beri, son derece yapıcı bir üslupla, Türk sporunun içinde bulunduğu bataklıktan, Galatasaray’ın önderlik yaparak Türk sporunu buradan çıkaracak bir anlayış sergiliyoruz. Sistemi düzeltme çabalarımız, maalesef sistemin içindeki çürümüş düzen tarafından sürekli sorgulanıyor ve engellenmeye çalışılıyor. MHK’yle ilgili uzun süredir bir sistem değişikliği çabası içindeyiz.”

“HAKEM ART NİYETLİYDİ. YARIN TFF’YE GİDECEĞİM”
“Bugün, Nef Stadyumu’nda, çok çok çok kötü ve art niyetli bir hakem yönetimi vardı. Bunu tahmin etmemize rağmen, iyi niyetliyiz ya, bir şans verelim dedik. Son derece art niyetli, takımımızı yavaşlatan, bize kart ve kartlar vermeye çalışan bir saha yönetimi vardı. Çok direndim. Konuşmayalım, bu iş düzelsin, bu kirli zihniyet Türk sporuna hakim olmasın diye. Galatasaray’ın haklarını savunmaktan imtina etmeyeceğimizi de bilmenizi isterim. TFF’den randevu isteyerek, yarın TFF’ye gideceğim. Bu toplantıda MHK başkanının olmasını ve Halil Umut Meler’in hakem raporunun da olmasını isteyeceğim. Bazı kulüpler el altından bunu alıyor. Biz bunun açıklanmasını ve kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz.”

“UFAK BİR SERZENİŞİMİ ALİ KOÇ’A YAPTIM”
“Hakem performansının nasıl değerlendirildiğini göreceğiz. Sadece hakemlerin değil, gözlemcilerin de. TFF üyeleriyle ilgili de bir uyarı yapmak istiyorum. Bugün gelen TFF yetkilisi, nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliydi. Fenerbahçe’nin galibiyetine bir gölge düşürmek istemiyorum onları iyi ağırlamak istedik. Ufak bir serzenişimi Ali Koç’a yaptım o da ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Fenerbahçe’nin attığı golden sonra bizim yedek kulübemizin önüne gelmesi de bu ortama katkı yapmamıştır.”


“Çok genç bir takımımız var. Bu işi başaracağız. Galatasaray, Türk futbolunda yeni bir devrimin öncüsü olacak. Galatasaray’ın saha ve seyirci avantajını kullanmasını engelleyecek bir yorum sergiledi sahada. Bunu da çok iyi niyetli yaptığını düşünmüyorum. Bir-iki hata olur ama bunlar üst üste gelince bir projenin parçası haline geliyor.”

“YAYINCI KURULUŞ DA BUGÜN ENTERASAN”
“Ne olursa olsun, kendi stadımda sahaya yabancı madde atılmasını kabul etmiyorum. Hiçbir taraftarın, ne kadar iyi Galatasaraylı olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok. Gerekeni de yapacağız, ben kabul etmiyorum. Yayıncı kuruluş da bugün enteresan. Birçok maçta bazı detaylar verilmezken, bugün detaylı çekimler gördük sahaya atılanlarla ilgili. Detaylı görüntüler vermesinin, diğer sahalarda da devamını bekliyorum. Bu doğrudur, yaparlarsa diğer sahalarda da yapsınlar.”

“BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA…”
“Beşiktaş maçında da hakem performansından memnun değildim ama bizim performansımızı, hakemin bugünkü kadar etkilediğini düşünmüyorum. Uzun vadede kazananların, kısa vadedeki hareketleri başarılarını belirler. Galatasaray önce kendine bakar. Bugünkü maç, apayrı bir maç. Galatasaray’ın oyununa bugün müdahale edildi. Beşiktaş maçında böyle bir müdahale edildiğini düşünmüyorum.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fenerbahçe,Galatasaray’ı 90+4’te Devirdi

Sergen Yalçın: Bugün Dibe Vurduk

Giresun'dan Kritik Galibiyet
»  Başakşehir Yine Kazandı 2-1
»  Kartal Alanya'da Tuş Oldu 2-0
»  Kerem Aktürkoğlu'ndan 5 Yıllık İmza
»  İşte Play Off'taki Muhtemel Rakiplerimiz
»  Milliler Umutları Play Of'a Taşıdı 2-1
»  İngiltere San Marino'ya Gol Yağdırdı 1-0
»  Milliler Cebelitarık'ı Dağıttın 6-0
»  Ali Koç'un Sözleri Mesut Özil'i Kızdırdı
»  Ali Koç: Hocamızın Arkasındayız
»   Manchester United'da Ronaldo Depremi!
»  Burak Yılmaz Devri Sona Eriyor!
»  Ali Koç Konuşmaya Karar Verdi!
»  Galatasaray Derbisi Son Şansı
»  Ali Koç'tan Şenol Güneş Bombası
»  Başakşehir'de Emre Belözoğlu Farkı
»  Volkan Demirel: F.Bahçelile Mutlu Değil
»  Rıdvan Dilmen'den 'Gönder Gitsin'Çağrısı
»  Kadıköy'de Yönetim İstifa Sesleri
»  Sergen Yalçın: Bu Farkın Kapanması Zor
»  Trabzon Beşiktaş'ı Uzatmada Yıktı 2-1
»  Gaziantep'te Tarihe Geçen Maç
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.