Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8993
EURO
46,8971
IMKB
9.405,000
ALTIN
4.200,610
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÜL, MHP GENEL MERKEZİ'NDE
GÜL, MHP GENEL MERKEZİ NDE
 
Gül’ün, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili CHP ve DSP’den istediği randevu taleplerine henüz yanıt gelmedi. Gül ilk ziyareti MHP'ye yapıyor. 3 bağımsız vekil de Gül randevu verdi.
 
14.8.2007 - 11:45

AK Parti'den cumhurbaşkanı adayı olan Kayseri Milletvekili, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün, temasları izleniyor. Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi saat 11.30'da parti genel merkezinde ziyaret ederekbaşladı. Gül'ü, MHP Genel Merkezi'ne gelişince Genel Başkan Yardımcısı Cihan paçacı karşıladı.

CHP, Gül’ün randevu talebini, 13.00’da toplanacak Merkez Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirecek. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Başbakan Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanını “uzlaşı ile seçeceğiz" açıklamalarının arkasında durmadığını belirterek, Gül’e randevu vermeyeceği ifade ediliyor. Randevu için son karar MYK’da karara bağlanacak.

Diğer yandan, Gül’ün randevu talebinde bulunduğu DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de partisinin 13 milletvekili ile bugün parti genel merkezinde bir araya gelecek. Saat 13.00’da başlayacak toplantıda, Gül’ün adaylığı ve randevu talebi değerlendirilecek. Toplantının ardından bir açıklama yapılması bekleniyor.

BAĞIMSIZLAR

Öte yandan, Gül, Meclis’te bağımsız milletvekillerinin desteğini de arıyor. Gül, Meclis’te saat 13.30’da BBP Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’nun odasında bir araya gelecek.

Gül ayrıca, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ve Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyüpoğlu’yla da bugün öğleden sonra Meclis’te bir araya gelecek.

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz Ankara dışında olması nedeniyle randevu saati belli olamadı.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NAZİ ALTINLARI ZEYTİNBURNU'NDA MI?

İSMET BOZDAĞ: KURAN'DA BAŞÖRTÜSÜ YOK

BAHÇELİ'DEN BAYKAL'A:SONRAKİ HAMLENİZ NE?
»  GÖKÇEK'E "SU SORUNUNU ÇÖZ" TALİMATI
»  GÜNEYDOĞU'DA 15 AĞUSTOS ALARMI
»  CHP OYLAMAYA GİRMEYECEK
»  İŞTE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM TAKVİMİ
»  BAYKAL, GÜL'E RANDEVU VERMEDİ
»  ERDOĞAN, GÖKÇEK'E SU KRİZİNİ SORDU
»  GÜL:''ORADA ERDOĞAN'I GÖRMEK VARDI''
»  YENİ MECLİS, YENİ HÜKÜMET, YENİ CUMHURBAŞKANI
»  BELEDİYE. SU KESİNTİSİNDEN VAZ GEÇTİ, TASARRUFA YÖNELDİ
»  DTP'DEN GÜL'E ŞARTLI DESTEK
»  PKK SİLAHLARININ ARKASINDAKİ İTALYAN MAFYASI
»  GÜL, AÇIKLAMASINI PARTİ TURLARINDAN SONRA YAPACAK
»  CHP'DEN GÜL'ÜN ADAYLIĞINA SERT TEPKİ
»  GÜL'DEN İLK ZİYARET MHP'YE
»  ÇARŞI-SİNAAN ENGİN KRİZİ SONA ERDİ
»  AKP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI ABDULLAH GÜL
»  ŞEHİT YÜZBAŞI, BİNBAŞILIĞA TERFİ ETTİ
»  MELİH GÖKÇEK'İN OĞLU BAŞBAKAN ADAYI
»  AKP'DE SICAK SAATLER, GÜL MYK'YA DAVET EDİLDİ
»  ANKARA'NIN SU SIKINTISI BAKANLAR KURULU'NDA YOK
»  ANKARA'NIN SU'YU TAMAM, BİR KULESİ EKSİK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.