Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HAKAN ŞÜKÜR: “İLLEGAL BİR İŞ YAPMIYORUM”
HAKAN ŞÜKÜR: “İLLEGAL BİR İŞ YAPMIYORUM”
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, spor yorumculuğundan eşinin başını örtmesine kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
 
8.12.2012 - 13:25

Bir televizyon kanalında futbol yorumculuğu yaptığı için eleştirilen Şükür, “milletvekillerinin uyacağı etik kuralları belirlemek” amacıyla oluşturulan ve raporuna son şeklini vermeye çalışan Meclis Etik Komisyonu ile ilgili soruları yanıtladı.
 
Milletvekili olduğunu ancak futbolu da meslek olarak gördüğünü belirten Şükür, “Bu meslekle ilgili bir şey yaparken eleştiriliyorsam bu benim ayıbım değil” şeklinde konuştu.
 
Şükür, yaptığı işin Anayasal bir hakkı olduğunu ifade ederek, “Eğer olmasaydı zaten ben Hakan Şükür olarak bunu yapmazdım. Ben kural dışı hiçbir şey yapmam. Sahadayken de böyleydim, bu ülkenin vatandaşı olarak da böyleyim” diye konuştu.
 
“İLLEGAL BİR İŞ YAPMIYORUM”
 
“Kazanılar rakamlar noktasında insanların farklı duyguları varsa onda yapabilecek bir şeyim yok” diyen şükür, şöyle devam etti:
 
“Bu, benim 30 senedir kamptan, maçtan, sıkıntıdan, stresten kazandığım veya kazanmadığım şeylerin bir bedeli. Bugün 30 senelik bir bilim adamı çıkıp bir yerde fikrini beyan edebiliyor. Belki çok az kazanıyor, ben bunları kabul ediyorum. Ama bu dünya gerçeği, futbol çok seviliyor. Futbol reytingi çok yüksek bir oyun. Bu benim kabahatim de değil. Futbolun bir pazarı var. Bu pazarda size yer vermek isteyenleri, siz elinizin tersiyle itemezsiniz. Futbol kültürünüz var, futbolun bütün birimlerinde bulunmuşsunuz. Burada siz yorumlamayacaksınız da kim yorumlayacak? Onun için, bunu yorumlayan insanın da siz olmanız, aslında çok faydalı. Futbolun nasıl olması ve yönetilmesi gerektiği konusunda kendimce fikirler veriyorum, siyaset yapmıyorum. Bugün herkes özgür, istediği partiye oy veriyor. Belki bu tartışmaların benim partime de zararı var, bilmiyorum. Ama yaptığım işin zararı olmaz, çünkü ben illegal bir iş yapmıyorum. yanlış bir şey yapmıyorum.”

HABERİN AYRINTILARI AŞAĞIDAKİ LİNKTE

http://www.medyaradar.com/haber/televizyon-90170/hakan-sukur-esinin-kapanmasi-hakkinda-konustu.html

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


228 BİN KADINA MAAŞ

KILIÇDAROĞLU'NDAN GÜL'E DESTEK SİNYALİ

VEKİLLERE 12 BİN TL HEDİYE YASAL RÜŞVET
»  ESAD'A KİMYASAL SİLAH MEKTUBU!
»  KILIÇDAROĞLU: "ŞOFÖRÜ DEĞİŞTİRECEĞİZ"
»  GÜL, NİYE İMZALADIĞINI AÇIKLADI!
»  PATRİOTLARLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME
»  CÜBBELİ AHMET HOCA SERBEST BIRAKILDI
»  MUSTAZAFLAR PARTİ KURUYOR!
»  DİYANET'TEN 21 ARALIK FETVASI!
»  GENELKURMAY'DAN İNTİHAR AÇIKLAMASI!
»  JAPONYA'DA 7.3'LÜK DEPREM
»  ERDOĞAN, 2 YIL SONRA DÜELLO'YA ÇIKIYOR
»  MECLİS'İN YENİ REKORTMENİ!
»  PKK'LILARA REKOR CEZA!
»  GENÇ GENERALLER GÜNEYDOĞU'DA!
»  FERHAT TUNÇ DAVASINDA KARAR
»  KURAN-I KERİM SAYFASINDAN FÜZE!
»  AK PARTİLİ KOTAN GENEL KURUL’DA
»  NİMET BAŞ'TAN AYTEN GÖKÇER'E SERT YANIT
»  ATATÜRK'ÜN HAYATI ÇİN’DE ZORUNLU DERS!
»  "TARİHİMİZ HAREMDEN İBARET DEĞİL"
»  ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KUR'ALARI ÇEKİLDİ
»  BAN Kİ-MOON YARIN TÜRKİYE’YE GELİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.