Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4907
EURO
34,9249
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.434,600
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Hollanda'da Kabus Gecei PSV 5-G.Saray 1
Hollanda da Kabus Gecei PSV 5-G.Saray 1
 
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında PSV Eindhoven'a konuk olan Galatasaray, Hollanda deplasmanından 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılılar 28 Temmuz'daki rövanş maçında tur için tekrar PSV Eindhoven'a karşı sahaya çıkacak.
 
22.7.2021 - 00:10

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda PSV Eindhoven’a 5-1’lik skorla mağlup oldu.

Maçın henüz 2. dakikasında Fernando Muslera’nın hatasıyla golü kalesinde gören sarı kırmızılılar, oyunun geri kalanında istediği organize futbolu sergilemeyi başaramadı. PSV Eindhoven’ın gollerini Eran Zahavi (3) ve Mario Götze (2) kaydetti. Galatasaray’ın tek golü Emre Kılınç’tan geldi.

İki takım 28 Temmuz’daki rövanş maçında tekrar karşı karşıya gelecek. Galatasaray turu geçmesi halinde Celtic-Midtjylland eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Elenmesi halinde; Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek olan Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu’nda St. Johnston ile eşleşecek.MAÇ SONUCU | PSV Eindhoven 5-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme

MUSLERA’DAN BÜYÜK HATA
Temsilcimiz Galatasaray, ilk dakikalarda savunmada yapılan hataların zorluklarını yaşadı. Dakikalar 2’yi gösterirken sol kanattan taç atışı kullanan sarı kırmızılılarda Marcao ceza sahası içine yakın bir yerde topla buluştu. PSV maçında Fernando Muslera’nın büyük hatası

Kalecisi Fernando Muslera’ya pasını attı ancak, Uruguaylı file bekçisi baskı altında topu kaptırınca PSV forveti Eran Zahavi bu hatayı affetmeyerek skoru 1-0’a getiren isim oldu. Golden bir dakika sonra ikinci gole yaklaşan PSV Eindhoven, Yorbe Vertessen’in şutunda topun ajuta gitmesiyle farkı bir anda arttırma fırsatını değerlendiremedi.

YİNE KAPTIRILAN TOP VE İKİNCİ GOL
PSV karşısında maçın hemen başında golü kalesinde gören Galatasaray, ilerleyen dakikalarda da organize bir futbol sergilemekten çok uzakta kaldı. Maçın 35. dakikasında kendi yarı sahasında topla buluşan Emre Kılınç, baskı sonrası topu rakibe kaptırdı. Götze’nin pasına çok iyi hareketlenen Noni Madueke kale önündeki Eran Zahavi’ye yerden gönderdi ve İsrailli futbolcu farkı 2’ye çıkaran golü attı.

EMRE KILINÇ’TAN MÜTHİŞ KAFA
PSV Eindhoven’ın farkı arttırmasıyla demoralize olan Galatasaray’ı 42. dakikada Emre Kılınç’ın attığı gol rahatlattı. Sol kanatta topla buluşşan Ömer Bayram’ın ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Emre Kılınç, köşeye yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca devre bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI
Ev sahibi PSV Eindhoven, 51. dakikada Mario Götze’nin attığı golle kalesinde gördüğü golün şokunu ikinci yarının başında atlattı. İyi paslaşmalarla Galatasaray yarı sahasına yerleşen PSV Eindhoven’lı oyuncular, sarı kırmızılı savunmanın arkasına hareketlenen Mario Götze’yi topla buluşturdular. Ceza sahası içine giren Alman futbolcu köşeye yolladığı plaseyle skoru 3-1’e getiren isim oldu.

ZAHAVI HAT-TRICK YAPTI
PSV karşısında hem savunmada hem de hücumda etkili olamayan Galatasaray, 84. dakikada bireysel hatadan yediği gollere bir yenisini ekledi. Mostafa Mohamed’in kafayla savunmaya göndermek istediği topu PSV’li oyuncular kaptı. Ceza sahası içinde topla buluşan Eran Zahavi, kaleci Muslera’yı çalımladıktan sonra topu boş ağlara yolladı ve hat-trick yaptı.

GÖTZE NOKTA KOYDU
PSV Eindhoven’ın dördüncü golüyle iyice oyundan kopan sarı kırmızılılar, 88 dakikada Mario Götze’nin golüne engel olamadı. Sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya Mario Götze yükseldi. Kafayla vurmak isterken omzuna çarpan top kaleye doğru yöneldi. Topu kornere çelmek isteyen Muslera’nın hamlesiyle ağlarla buluşan top maçın skorunu 5-1 olarak tayin etti.

TV8'DE MAÇ YAYINI DONDU: ‘SANAL REKLAM YÜZÜNDEN'
Karşılaşmanın yayınlandığı TV8'de bir süre yaşanan teknik arıza nedeniyle maç yayını verilemedi. Maçın başlangıç düdüğünden itibaren izleyenler yayının donması nedeniyle şikayet ederken, ilk yarının ortalarında yayın tamamen gitti. Maçın spikeri Melih Gümüşbıçak sorunun Hollanda tarafından kaynaklandığını söylerken, “Hollanda'daki servis sağlayıcılar nedeniyle, görüntülerde donmalar meydana geliyor. Maalesef bizi de sıkıntıda bırakıyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar, panolara yansıtılan reklamlar nedeniyle yayının donduğunu iddia etti. Bahsi geçen reklamların kaldırılmasının ardından yayın sorunsuz şekilde kaldığı yerden devam etti. İkinci yarının başında iddialarla ilgili açıklama yapan spiker Gümüşbıçak, “İlk yarıdaki aksaklıklar, donmalar, Hollanda'daki sanal reklam uygulamasıyla alakalı. Bununla ilgili TV8'in herhangi bir gelir elde etmesi söz konusu değil” dedi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Hollandalı Taraftarlardan Çirkin Saldırı

Emre Belözoğlu'n Milli Şok!

Beşiktaş'ta Mert Günok Bombası
»  Galatasaray PSV Eindhoven Sınavında
»  Acun Iıcalı:Çılgın Bir Fenerbahçeliyim
»  Futbol'da Flaş Değişiklikler
»  Avrupa'daki Rakiplerimiz Belli Oldu
»  Bursaspor Taraftarlarından Olay Açıklama
»  Kenan Karaman, Beşiktaş'ta
»  Volkan Demirel, Fenerbahçe’den Ayrıldı
»  Süper Lig 13 Ağustos'ta Başlıyor
»  Gökhan Gönü İle Yolllar Ayrıldı
»  Mehmet Topal Beşktaş'ta
»  Penaltıları Kaçıranlara Irkçı Saldırı
»  Galatasaray'dan Mancini Paylaşımı
»  Kırkpınar'da Zafer Ali Gürbüz'ün!
»  Euro 2020 Finalinin Hakemi Belli Oldu
»  TFF'ye Rest! 'Sahaya Çıkmayız'
»  İngiltere Danimarka'yı Uzatmada Yıktı
»  İngiltere 2-Danimarka- 1
»  Balotelli resmen Adana Demirspor’da
»   Pereira: Şampiyon Olmaya Geldim
»  EURO 2020'de İlk Finalist İtalya
»  Halil Akbunar, 4 Yıl Daha Göztepe'de
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.