Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7665
EURO
43,5806
IMKB
9.702,000
ALTIN
3.948,270
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KANADOĞLU, İFADE VERDİ, SERBEST BIRAKILDI
KANADOĞLU, İFADE VERDİ, SERBEST BIRAKILDI
 
Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu sabah saatlerinde İstanbul’daki Beşiktaş Adliyesi’nde. Ergenekon operasyonu kapsamında 07 Ocak 2009’da evi aranan Kanadoğlu tam bir yıl sonra soruşturmayla ilgili ifade vermek üzere adliyeye saat 10.00'da geldi.
 
9.1.2010 - 07:35

Ergenekon Soruşturması kapsamında 7 Ocak 2009’da evi aranan Yargıtay Onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu, aynı soruşturması kapsamında şüpheli olarak ifade vermek için avukatları ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Beşiktaş’taki adliye binasına geldi. Sabih Kanadoğlu’nun ifadesini İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Turhan Çokakkadı alıyor.

Sabih Kanadoğlu’nun evinin aranmasının ardından geçen yaklaşık 1 yıllık süre içinde ifadesi alınmamış bu durum ikinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından avukat Levent Göktaş tarafından da gündeme getirilmişti. Tutuklu sanık avukat Levent Göktaş Ergenekon Davası'nın görüldüğü İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde Sabih Kanadoğlu’nun hukuki durumunun ne olduğunu sormuştu.

Levent Göktaş’ın talebi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılı’ğından Ergenekon Davası'nın görüldüğü İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen yazıda “Sabih Kanadoğlu hakkında 7 Ocak 2009 tarihinde arama yapılmış ve şahıs hakkındaki gizli soruşturma halen devam etmektedir” denilmişti.

Sabah Kanadoğlu, Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından 22 Aralık 2009’da ifadesinin alınması için savcılığa çağrılmıştı. Avukatlarının savcılığa dilekçe vererek bazı taleplerde bulunması üzerine Sabih Kanadoğlu 22 Aralık 2009’da ifade vermeye gelmemişti.

İFADE VERME İŞLEMİ BİTTİ

üç saati aşkın süreyle savcçının sorularının yanıtlayan Kanadoğlu, İfadenin ardından gazetecilere açıklamalarnda bulunan kanadoğlu, "hukuk çerçevesinde ifade verdim" dedi



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE ERKEN SEÇİM CEVABI

40 TEKEL İŞÇİSİ GÖZALTINA ALINDI

SAVCILARDAN DİNLEMENİN KİTABI
»  BELÇİKA'YA ADAPAZARI'NDAN MİNARE
»  İŞTE MEMUR'LARIN YEMEK ÜCRETİ
»  BAŞBAKAN ONAYI İLE ÖZAL'I ÇILDIRTAN ADAM
»  ERDOĞAN'DAN AB'YE REST
»  DOĞAN GRUBUNDA ŞİKE KAVGASI
»  2010 YILINDA GÖZ GÖRE GÖRE SÜRGÜN!
»  "İYİ EĞİTİM VERMEDİNİZ. FAHİŞE OLDUM" DAVASI
»  YETİM HAKKINI YABANCIYA İŞTE BÖYLE YEDİRİYOR!
»  ABD GENELKURMAY BAŞKANI İRAN OPERASYONUNA KARŞI
»  CHP'Lİ BAŞKANA KÖTÜ HABER
»  TÜRK ÖĞRENCİYE SOYKIRIM ÖDEVİ
»  ARINÇ'I 'DÜELLO' YA DAVET ETTİ!
»  EGEMEN BAĞIŞ'A PROTESTO
»  MERMİLİ TEHDİTTE YENİ GELİŞME !
»  TEKEL İŞÇİLERİNİN GÖZLERİNİ YAŞARTILAR
»  TBMM'DEKİ DOKUNULMAZLIK DOSYASI 536'YA ÇIKTI
»  CİA BOMBACISININ EŞİ: "İNŞALLAH ŞEHİTTİR"
»  AT-EŞEK ETİ YEDİREN ŞİRKET TSE BELGELİ ÇIKTI
»  PİRZOLA YİYEN EN MUTLU EMEKLİ!
»   2009 YILININ OTOMOTİV ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
»  YUH! EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE KAYMAKAMLIĞI SOYDULAR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.