Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2577
EURO
44,8597
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.178,980
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KAR VE YAĞMUR GELİYOR!
KAR VE YAĞMUR GELİYOR!
 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun büyük bir bölümünde yağış bekleniyor. Sıcaklıklar, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, Orta ve Doğu Karadeniz'de ise 2 ila 4 derece artacak
 
9.2.2011 - 09:53

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, bu akşam saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz (Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin)ile Yozgat, Sivas ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar Samsun, Trabzon, Ordu ve Giresun'da yağmur, Rize ve Hopa'da karla karışık yağmur, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Yozgat, Sivas ve Ardahan çevrelerinde kar şeklinde olacak. Bu sabah saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerde sis, sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görülecek.

Sıcaklıklar, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, Orta ve Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar güney ve güneybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI-

Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Tarımsal ürünlerde zarar, ulaşımda aksamalar vs.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-ÇIĞ TEHLİKESİ-

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda çığ riski olduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, mal ve can kaybı vs.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BÖLGE BÖLGE 5 GÜNLÜK HAVA HARİTALARI VE İL İL 5 GÜNLÜK SICAKLIK DERECELERİ

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde çevreleri hafif sisli.(12)

ANKARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, bu sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.(11)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(17)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(19)

SAMSUN: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibren hafif yağmurlu.(14)

ERZURUM: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde il genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.(1)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(13)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Göller yöresinde bu sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Yozgat ve Sivas çevreleri hafif kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı, bu sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinden itibaren bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarda yağmur, iç kesimler ile zamanla Rize ve Hopa çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, bu gece saatlerinde Ardahan çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Bölgenin kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgede eğimin fazla olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.9 ŞUBAT 2011

ANKA



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TEM'DE BÜYÜK KAZA 12 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 4 ÖLÜ

NERONLAR YİNE İŞ BAŞINDA!

BAYKAL DA KILIÇDAROĞLU'NU FIRÇALAMIŞ!
»  CUMA GÜNÜ SÖVENLER, İKİ GÜN SONRA MAAŞ ALDI"
»  PATLAYAN TÜPLER İTHAL ÇIKTI!
»  SAVCI:HABERAL'IN ÜNİVERSİTESİ'NE EL KONULMASI İSTEDİ!
»  ABD'NİN TÜRKİYE UTANCI!
»  PATLAMANIN NEDENİNİ VALİ AÇIKLADI!
»  İSTANBUL'DA YAŞAYAN FARK ETMİYOR!
»  SÖZLEŞMELİ ER TASARISI MECLİSTE
»  CEMİL ÇİÇEK,KUMARHANE AÇILIŞINA MI KATILDI?
»  İÇİŞLERİ BAKANI ATALAY,KAFALARI KARIŞTIRDI!
»  BATUM: "ARTIK ORDUYU ELEŞTİRMEM"
»  FLAŞ.. DİYARBAKIR'DA PATLAMA
»  ARTIK ASKERDEN KAÇMAK SUÇ DEĞİL
»  MECLİS'E GELEN DOKUNDURUN DOSYASI 768'E ULAŞTI
»  "SAVCILAR ARINÇ İÇİN NİYE BİR ŞEY YAPMADI?"
»  "KÜLTÜR BAKANLIĞI İLE ARAMIZ BOZUK"
»  "BULUNAN KEMİKLER TERÖRİSTLERİN"
»  KILIÇDAROĞLU, HEM BATUM'A, HEM ERDOĞAN'A SERT ÇIKTI
»  "SENİN HER YERİN ANAYASA HUKUKÇUSU OLSA NE YAZAR"
»  BAHÇELİ, CHP'Lİ BATUM'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ!
»  BAKAN YILDIZ'A YUMRUĞA 1,5 YIL HAPİS!
»  "İMRALI CANİSİNİN SÖZLERİNE SUSKUN KALMASI REZALET"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.