Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5025
EURO
43,9970
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.093,150
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KOLALI "TECAVÜZ!"
KOLALI  TECAVÜZ!
 
Sevgilisi tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 17 yaşındaki kızın ifadesi oldukça ilginç...
 
5.12.2008 - 19:45

SAMSUN'da ailesiyle birlikte oturan ve olay tarihinde 17 yaşında olan H.Y., erkek arkadaşı 24 yaşındaki Yasin Y.'nin ikram ettiği koladan içtikten sonra tecavüze uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. Tutuksuz yargılanan Yasin Y. suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme sanığın H.Y ile rızasıyla ilişkiye girdiğini, ancak genç kızın suç tarihinde yaşının 18'den küçük ve şikayetçi olması üzerine Yasin Y.'ye 5 ay hapis cezası verdi. Mahkeme verilen cezayı daha sonra 3 bin YTL para cezasına çevirdi.

2007 yılının Mart ayında meydana gelen olayla ilgili tecavüz suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Yasin Y. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez yargı önüne çıktı. Suçlamayı kabul etmeyen sanık Yasin Y., "H.Y. ile 3-4 kez arkadaş ortamında karşılaştık. Onun dışında bir ilişkim olmadı" dedi. Duruşmaya katılan H.Y ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Olaydan 4 ay önce kendisiyle tanıştım ve aramızda bir gönül ilişkisi oldu. Olay günü de market çıkışında mahalleden arkadaşımız olan ve tek başına yaşayan Süleyman O. ile karşılaştık. Bizi evine davet etti. Bir sakınca görmediğimiz için kız kardeşim 16 yaşındaki A.Y. ile birlikte gittik. Evde Yasin Y. ve tanımadığım iki erkek şahıs daha vardı. Alkol alıyorlardı. Bize de kola verdiler. Bir süre sonra Yasin konuşmak istediğini söyleyerek beni başka bir odaya götürdü. Ancak kısa süre sonra kendimden geçmişim. Bana ne yaptığını hatırlamıyorum. Kız kardeşim odanın kapısını açınca üzerimden kalktı. Başım döndüğü için olup biteni anlamadım. Daha sonra benimle ilişkiye girdiğini anladım ve anneme söyledim. Annem 38 yaşındaki Ayşe D.'de kendisiyle konuşmuş. Evleneceğini söyleyince şikayetçi olmadım. Fakat aradan 5 ay geçmesine rağmen birşey olmayınca beni oyaladığını anladım. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme, genç kızın tecavüze uğradığına dair yeterli delil olmadığını ve sanık ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini belirterek H.Y'nin olay tarihinde yaşının 18'den küçük olması ve şikayetçi olması nedeniyle Yasin Y.' ye 5 ay hapis cezası verdi. Ardından da verilen hapis cezasını 3 bin YTL'ye çevirdi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AÜ'YE ŞAFAK BASKINI

PKK'LI DİYE ARANIRKEN ŞEHİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

İŞSİZLER, İŞKUR'A KOŞTU, BAŞVURULAR YÜZDE 148 ARTTI
»  SERHAN ŞEŞEN'E PİNK FLOYD'LU VEDA
»  BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?
»  HİÇ BU KADAR YOKSULUMUZ OLMAMIŞTI 5 KİŞİDEN BİRİ YOKSUL
»  TÜRKİYE EN AZ ALKOL TÜKETİLEN ÜLKE
»  YENİ CANLILAR MI OLUŞUYOR?
»  KURBANLIK KOÇUN KURBANI OLUYORDU!
»  BU GARİBANI 6.8 MİLYON YTL BORÇLANDIRDILAR.
»  İŞTE ADIYAMAN'NI KORKUTAN PATLAMA
»  OTOBÜSTE KURŞUNLANMIŞ ÇOĞU GENÇ 13 İNSAN CESEDİ
»  KILIÇLI, MASKELİ SOYGUNCULARI TEK BAŞINA PÜSKÜRTTÜ
»  "PİLOTLAR: "O CİHAZ OLSAYDI BU KAZA AYDINLANIRDI"
»  ADLİ TIP KURUMU'NA SİYAH ÇELENK
»  BEDEN ÖĞRETMENİ'NİN GARİP İSTEĞİ
»  SALLAMA ÇAY POŞETİNİN MUCİZESİ
»  60 KONTÖR GASP'INA 2 YIL 9 AY HAPİS
»  SEÇİM SANDIĞI İÇİN ÇİFT VARDİYA ÇALIŞAN HÜKÜMLÜLER
»  MORGDA 82 BEBEK CESEDİ
»  GENELKURMAY BAŞKANI KRİZİ
»  294 KİŞİ DİKKATSİZLİKTEN ÖLECEKTİ!
»  SAVCI ÖZ'E TEHDİT'E 4 YIL HAPİS İSTEMİ
»  CİNSEL TACİZCİLER SÖZLEŞMELİ SUBAY OLAMAYACAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.