Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'DEN ÜMİT ÖZDAĞ'A SUÇ DUYURUSU
MHP DEN ÜMİT ÖZDAĞ A SUÇ DUYURUSU
 
MHP yönetimi, ASAM eski Başkanı Ümit Özdağ'ın MHP'ye 'sızmak' için 'sahtekarlık' yaptığını ileri sürerek hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
17.10.2006 - 01:05
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar, Eski ASAM Başkanı Ümit Özdağ'ın, MHP'ye “sızmak” için "sahtekarlık" yaptığını iddia ederek, hakkında kamu davası açılması için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
Nacar tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ümit Özdağ'ın, MHP'nin kayıtlı üyesi olmadığı ancak MHP Artvin, Yusufeli Teşkilatına üye olma girişimi bulunduğu kaydedildi. Siyasi partilere üye olacak kişilerin, ikametlerinin bulunduğu ilçe teşkilatlarına başvurmaları gerektiğini hatırlatan Nacar, "Ümit Özdağ, Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olmak için sahtekarlık yapmıştır. Sahte ikamet belgesi ile Artvin ili Yusufeli İlçe teşkilatına üye olmak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin içine sızmak istemiştir" dedi.
Özdağ'ın Ankara'da ikamet ettiği belirtilen açıklamada, Özdağ için, "Sahtekarlık suçu işlemekle kalmamış, sahte belgelere dayalı olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Ankara 8'inci İdare Mahkemesi ve Danıştay 10'uncu Daire Başkanlığı'na başvuruda bulunarak resmi mercileri yanıltma suçu işlemiştir" ifadeleri yer aldı.
Açıklamada, "Başta Ümit Özdağ olmak üzere, suça iştirak etmiş olan kişiler hakkında, Artvin ili Yusufeli İlçesi Cumhuriyet Savcılığına, gerekli soruşturmanın yürütülerek kamu davası açılması talebiyle suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN: KOMUTANLAR KONUŞMAMALI

"MİLLETVEKİLLİĞİ YAŞI 65'LE SINIRLANSIN" TEKLİFİ

"SİYASETCİ-ASKER POLEMİĞİNDEN TÜRKİYE ZARAR GÖRÜR'
»  CİNSEL SUÇLARDA UZLAŞMA
»  GÜL: ''AKP'YE DESTEK YÜZDE 26 DEĞİL,DAHA FAZLA''-
»  CHP'Lİ GAZALCI, MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÇELİK'İ TOPA TUTTU
»  ANAVATAN'DA YENİ GELECEK VEKİLLERE YER AÇILDI
»  AVRUPALI SOSYALİSTLER'DEN CHP'YE 301 TAVRI
»  İFTAR ÇADIRINDA PROTOKOL MASASI
»  ERDOĞAN: MÜFTERİLERİ TARİH AFFETMEZ
»  SP,OY KAPMAK İÇİN CÜBBELİYE ARKA ÇIKTI
»  "NE KADAR MÜTEVAZİ OLURSAK, SİYASETTE O KADAR YÜKSELİRİZ"
»  AKP İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN , DUA EDEN ATATÜRK POSTERİ!
»  AK PARTİ YENİ DÖNEM SLOGANLARINI BELİRLEDİ
»  YAŞAR NURİ HOCA, PAMUK'A VER YANSIN ETTİ
»  BU KADIN ALENEN BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR
»  CHP'DE İZİN ALMADAN KONUŞMAK YASAK
»  ERKAN MUMCU,ORHAN PAMUK'A ÇOK AĞIR KONUŞTU
»  MUMCU: ''GERİYE SAYIM BAŞLADI, BİR YIL SONRA İKTİDARIZ''
»  "ERMENİ İŞİ OLMASA NOBEL'E SEVİNİRDİK"
»  BAYKAL'IN VİLLASINA KAMUSAL ALAN TECAVÜZ KEŞİFİ
»  AĞAR'DAN HEM HÜKÜMETE, HEM ASKERE ELEŞTİRİ
»  AĞAR: DOSTLUĞA BÜYÜK DARBE VURULDU
»  BAHÇELİ: FRANSA KENDİNİ OY UĞRUNA SATTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.