Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8868
EURO
47,7621
IMKB
10.930,000
ALTIN
4.383,790
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SP,OY KAPMAK İÇİN CÜBBELİYE ARKA ÇIKTI
SP,OY KAPMAK İÇİN CÜBBELİYE ARKA ÇIKTI
 
Cüppeli Ahmet Hoca ile ilgili haberlere tepki gösteren SP Genel Başkan Yardımcısı Hatipoğlu, "Cüppeli Ahmet Hoca üzerinden çirkin siyaset yaptı ve müslümanları sırf oy için rejime karşı olmaya kışkırttı" .
 
15.10.2006 - 02:15

"Cüppeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye sırf dağılan oylarını  toplaya bilmek amacıyla destek veren SP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu, yaptıkları çirkin politikayı bile bile  "Birileri psikolojik savaş sezonunu belden aşağı vurarak başlatmış bulunuyor. Jet-sky'e bir hoca efendi değil de bir papaz veya haham binseydi manşetler 'çağdaş din adamı' olurdu" diyerek arka çıktı. 

 Hocanın kendisininin yaptıklarını kabul ettiğini bile bile  sırf oy uğruna çirkin politkilarını oynayıp insanlara gaz vermekten çekinmediler ve Buna benzer senaryoların vizyona girme vaktinin yaklaştığını öne süren Hatipoğlu, mesnetten uzak avukatlığına şöyle devam etti."Acaba, jet-sky'e binen zat bir hoca efendi değil de sözgelimi papaz veya haham olsaydı acaba medyanın yorumu ne olurdu? Manşeti tahmin etmek hiç de zor değil. 'Çağdaş din adamı.' Eminim ki haberin devamında, jet-sky'i nasıl ustalıkla kullandığı, çok iyi bir yüzücü olduğu, ailesi ve eşi ile ele ele gezerek tam bir çağdaşlık örneği sergilediği ballandıra ballandıra anlatılırdı."diye zsavunmasına devam etti.

Saf mümin insanları avlamanın yolunun bu tür insanların sırtından rant hesabı yapmanın kendilerine yakışmadığını bile bile sırf karşı çıkmak ve tarikatları ve oy getirecek hocayı memnun edebilmek için yakmadığı yağ kalmadı.

Üstelik birde diğer insanları gün gibi aşikar ortaya çıkan olay içinde "psikolojik savaş başlattılar" diye talihsiz ve kendilerinin den beklenmeyen bir açıklamayıda ihmal etmedi.

Bu tutumuyla en başta cübbeliye karşı çıkması ve hakiki dürüst müslümanları kendi yanlarına almak varken yaptıkları bu hareketle yüzlerindeki maskeyide düşürmüş oldular 

.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"NE KADAR MÜTEVAZİ OLURSAK, SİYASETTE O KADAR YÜKSELİRİZ"

AKP İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN , DUA EDEN ATATÜRK POSTERİ!

AK PARTİ YENİ DÖNEM SLOGANLARINI BELİRLEDİ
»  YAŞAR NURİ HOCA, PAMUK'A VER YANSIN ETTİ
»  BU KADIN ALENEN BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR
»  CHP'DE İZİN ALMADAN KONUŞMAK YASAK
»  ERKAN MUMCU,ORHAN PAMUK'A ÇOK AĞIR KONUŞTU
»  MUMCU: ''GERİYE SAYIM BAŞLADI, BİR YIL SONRA İKTİDARIZ''
»  "ERMENİ İŞİ OLMASA NOBEL'E SEVİNİRDİK"
»  BAYKAL'IN VİLLASINA KAMUSAL ALAN TECAVÜZ KEŞİFİ
»  AĞAR'DAN HEM HÜKÜMETE, HEM ASKERE ELEŞTİRİ
»  AĞAR: DOSTLUĞA BÜYÜK DARBE VURULDU
»  BAHÇELİ: FRANSA KENDİNİ OY UĞRUNA SATTI
»  CHP'Lİ ORAL:"BORCUM VARDIR, AMA ÖDENECEKTİR"
»  DSP: "AMAÇ, TÜRKİYE'Yİ AB YOLUNDAN BEZDİRMEK"
»  ERKAN MUMCU:"FRANSA'NIN YAPTIĞI SOYTARILIK"
»  BAYKAL: "FRANSA, TARİHİNİN YENİ AYIBINA İMZA ATTI"
»  AĞAR BU KEZ 'SİLAHLAR KONUŞMASIN, AYRIM OLMASIN"DEDİ
»  MUHALİF VEKİLDEN BAYKAL'I BİTİRECEK ÖNERİ
»  AKİF GÜLLE 89 GÜN SONRA TABURCU OLDU
»  RECAİ KUTAN:''AVRUPA BİRLİĞİ HAİN BİR PROJEDİR''
»  CHP'DEN PARİS'E SOYKIRIM TİMİ
»  AKP'Lİ VEKİLLER AĞAR'A FENA BOZULDU
»  KÖŞK İÇİN İLK İSİM MUMCU'DAN GELDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.