Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3627
EURO
34,7598
IMKB
10.018,000
ALTIN
2.438,650
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Merve Boluğur,bilinmeyenlerini anlattı
Merve Boluğur,bilinmeyenlerini anlattı
 
Merve Boluğur, yeni kozmetik anlaşması kapsamında gittiği New York’ta, Marie Claire ekibiyle de buluştu.
 
26.9.2014 - 00:37

Çocukluğundan annesinin sınırsız sevgisine, “özgür ruhlu” babasından aşka kadar hakkında merak edilen her şeyi bu özel görüşmede anlattı.Merve Boluğur’la, New York’taki bir otelin terasında, Manhattan’ın ışıklı caddelerini ayaklarımızın altına almış, röportaja başlıyoruz. Hikayesini ta en başından dinlemek istiyorum, o da söze çocukluğundan, ailesinden giriyor: “Annem, babam ve erkek kardeşimle büyüdüm. Hatta hâlâ beraberiz, hâlâ evin küçük kızı gibi hissediyorum kendimi. Annem, bana bağımlılık derecesinde düşkündür. Anaçlıksa, sonuna kadar...Bunun içinde de bir sürü şey barındırıyor. En ufak, en alakasız olayda bile yanıma koşar, ‘A bunu nasıl halletmiş?’ dersin. Enteresan bir annem var, gerçekten çok özel bir kadın.”Peki, ya baba nasıl bir rol oynuyor hayatında: “Babamın çok güzel bir özelliği var. Beni hiçbir anlamda sıkmamıştır. Yolun ne tarafına gideceğimi her zaman bana bırakmıştır. Onun açısından baktığınızda da, bir kız çocuğunun böyle büyümesi çok güzel bir şey. Bu demek değildir ki her istediğini yaşa, ne yaparsan yap. Size yol gösteren biri olduğu zaman, doğruyu seçebiliyorsunuz. Bu konuda çok şanslıydım ben.Kendinden emin duruşunda, küçük yaşlardan beri arkasında hissettiği bu “görünmez” kalkanın etkisi büyük. Bundan duyduğu memnuniyeti ise şu sözlerle ifade ediyor Boluğur: “Özellikle bizim işimizde ailenin desteği çok önemli. Ben manevi olarak büyük bir doyum, güç hissediyorum. Bunu hiçbir şekilde satın alamazsınız, yerini de dolduramazsınız.”Oyuncu olma fikrinin ne zaman aklına düştüğünü merak ediyorum, başlıyor anlatmaya: “Lisedeyken ‘Sunuculuk yapmak istiyorum’ deyip duruyordum, görsel bir iş vardı hayalimde ama oyunculuk değildi bu. Çocukluğumdan beri, çalışan kadın çok güzel bir profil olarak geldi bana, o yüzden okulu bitirir bitirmez ilk yapmak istediğim şey iş hayatına atılmaktı.

 Liseden mezun olduğum dönemde kuzenim Tuba bir reklam şirketinde çalışıyordu ve bana bir fotoğraf çekimi önerisi ile geldi. Türkiye’nin tanıtımı gibi bir şeydi. İnanmayacaksın belki ama o zaman poz vermeyi sevmiyordum... Nasıl poz vereceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu. İlk iş deneyimim olacak diye kabul ettim. Çekime gittim, orada modellik yapan bir arkadaşımız vardı. Beni çok beğendi, kartını verdi, ‘Yok, öyle bir şey düşünmüyorum’ dedim. Klişe bir hikâye belki ama sonra o karta baktım ve gördüm ki, ajans bizim sokakta! O an garip bir his doğdu içime...”Bu tesadüf etkilese de ikna edemiyor Merve Boluğur’u, kibarca reddediyor teklifi. Kısa süre sonra bir telefon daha alıyor, bu defa bir film çekimi için çağırılıyor. “Hadi, modelliği geçtik, onu hiç yapamam!” diye hayıflanırken, bir anda kendini sette buluyor. Filmin galasında, oynadığı sahneyi izledikten sonra ise kararlı bir ses yükseliyor içinden:Bugünden itibaren ben bu işi yapacağım!” Önce fotomodellik, ardından reklam filmleri derken, sinema ve dizi sektörünün aranılan oyuncularından oluyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sibel Can'ın Cip'i otopark'ta çürüdü!

Tuğba Özay'dan boşanma kararı!

Kaçak Gelinler,TV 8'e transfer oldu!
»  Ajda Pekkan'ın 20'lik dişiçekilecek!
»  Jennifer Lopez, yıllara meydan okudu
»  Tekirdağ'da Deniz Seki başkını!
»  Canlı yayında göğüs şov!
»  Travolta'nın eşcilsel tepkisi!
»  Bülent Ersoy'dan olay Lady Gaga yorumu
»  Hadise'yi zorlayan mini!
»  Volkan Konak'tan , Erdoğan istifası
»  Lady Gaga sahnede soyundu!
»  İşte sosyal medyanın yeni efsanesi!
»  Cilveli olmak zor iş!
»  Reaksiyon'daki hayal kırıklığı!
»  SEZEN AKSU'DAN MÜZİĞİ BIRAKMA KARARI!
»  GÜLBEN ERGEN NİKAH MASASINDA
»  TARKAN'IN DUDAK UÇUKLATAN KAZANCI!
»  TV DİZİSİ BİR MAHALLEYİ İHYA ETTİ!
»  ŞAFAK SEZER NASIL DOLANDIRILDI?
»  SEKSİ SPOR SPİKERİ TWİTTER'İ SALLADI!
»  DENİZ SEKİ'DEN FLAŞ HABER
»  HAZ
»  80'LERDE SÜRPRİZ AYRILIK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.