Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5687
EURO
43,6369
IMKB
9.168,000
ALTIN
4.018,460
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MÜSTEŞARIN 'BURUN AMELİYATI' HARCIRAHI !
MÜSTEŞARIN  BURUN AMELİYATI  HARCIRAHI !
 
Görevinden sürpriz biçimde istifa eden Gümrük Müsteşarı Maksut Mete’nin, burun ameliyatı olmak için kendisini İstanbul’da görevlendirip, harcırah aldığı öne sürüldü. CHP’li Sacit Yıldız, iddiaları, TBMM gündemine taşıdı.
 
22.8.2010 - 07:25

ANKARA- Görevinden sürpriz biçimde istifa eden Gümrük Müsteşarı Maksut Mete hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Mete’nin geçirdiği burun ameliyatı için kendisini İstanbul’da görevlendirdiği ve harcırah aldığı öne sürüldü. CHP milletvekili Sacit Yıldız, bu iddiaları TBMM gündemine taşıdı.
Adalet Bakanlığı ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı da yapan ve yaklaşık 9 aydır Gümrük Müsteşarlığı görevinde bulunan Mete’nin, sürekli yurt dışı görevlere gittiği, ayrıca İstanbul’da evi olmasına rağmen İstanbul seyahatlernde de yolluk ve harcırah aldığı öne sürüldü.

BURUN AMELİYATI İÇİN HARCIRAH
Mete hakkındaki en çarpıcı iddialardan birini ise geçirdiği burun ameliyatı oluşturdu. Mete’nin, İstanbul’da burun ameliyatı olduğu, kendisini bu süre içinde geçici olarak görevlendirdiği ve nekahat döneminde de devletten  yolluk ve harcırah aldığı öne sürüldü.
CHP İstanbul Milletvekili Sacid Yıldız, eski Müsteşar Mete hakkındaki iddiaları Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’nın yanıtlaması istemiyle TBMM gündemine taşıdı. Yıldız,  önergesinde şu sorulara yanıt istedi.
- Maksut Mete, görevde bulunduğu süre içerisinde kaç kez yurt içi, kaç kez yurt dışı göreve gitmiştir. Bu görevlendirmeler nerelerde yapılmıştır?
- Maksut Mete yurt içi ve yurt dışı görevlendirmeleri için ne kadar yolluk ve harcırah almıştır? Mete görevde bulunduğu süre içinde sık sık ikamet ettiği İstanbul’a görevlendirilerek yolluk ve harcırah verildiği doğru mudur?
- Mete’nin İstanbul’daki bir hastanede burun ameliyatı olduğu ve bu dönemde de harcırah ile yolluk aldığı iddiası doğru mudur ?
- Mete burun ameliyatıyla ilgili müsteşarlığa herhangi bir rapor sunmuş mudur? İddialar hakkında tarafınızca idari soruşturma açılmış mıdır?”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ..FLAŞ..! TSK'DAN HERON AÇIKLAMASI!

AKP'DEN, 'BEYAZ' HAREKATI!

HANEFİ AVCI,CEM ERSEVER'İ KİMLERİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN PAKİSTAN'A YARDIM ÇAĞRIIS!
»  BİLAL ERDOĞAN, MEYDANLARA İNDİ!
»  GÖKÇEK'TEN, HAYIR'CILARI SEVİNDİREN AFİŞ!
»  ÖZKAN'DAN BAYKAL'A DESTEK!
»  TSK'DAN ATILAN ÖĞRENCİLERE UMUT!
»  KILIÇDAROĞLU,SOYUNU AÇIKLADI
»  AKP'Lİ VEKİLİN SİNDİREMEDİĞİ FOTOĞRAF KARESİ
»  VALİ'NİN İNANILMAZ FİKİR DEĞİŞİKLİĞİ!
»  İŞTE PKK'NIN YENİ GEÇİM KAYNAĞI
»  CHP'Lİ SEÇMENE SEÇMEN KÜTÜĞÜ ŞOKU
»  İŞTE TERS DÖNEN TUR TEKNESİ
»  CEHENNEM GİBİ SICAKTA KÖMÜR YARDIMI
»  ERDOĞAN'DAN BAHÇELİYE SERT YANIT!
»  İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN HANEFİ AVCI İÇİN SORUŞTURMA
»  OGR. BERK, BAŞBAKAN'A HAKARET İDDİASINI REDDETTİ
»  İŞTE ÖCALAN'IN TEK HEDEFİ!
»  FLAŞ... 3 İL DAHA BÜYÜKŞEHİR OLUYOR!
»  'BİR ŞARTLA 'EVET' VERİRİM''!
»  FLAŞ.. OLAY KİTAP HAKKINDA SORUŞTURMA!
»  FLAŞ.. YÖK VE ÖSYM BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  KILIÇDAROĞLU: "PKK, AKP İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.