Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4401
EURO
34,8514
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.427,720
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
O vekilden Haraç İddialarına Yalanlama
O vekilden Haraç İddialarına Yalanlama
 
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, aldığı arabanın taksitlerini danışmanı ve sekreterine ödettiği yönündeki haberlere yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.
 
19.11.2014 - 13:42

Balık, “Son günlerde bir kısım yazılı ve görsel basında ismim verilmek suretiyle aleyhimde tamamen haksız ve mesnetsiz bir takım iddialarla iftiralar yapılmaktadır. Habere konu olan banka havalesinden üç gün önce, sözkonusu personel ile çalışma sisteminden rahatsız olmam ve yetersizliği sebebiyle görevine son verilmesi hususunda sözlü olarak görüşülmüştür” dedi.

Meclis’te makam arabasının taksitlerini, sekreter ve danışmanın maaşından kestiği iddia edilen AK Partili’li vekil ortaya çıktı. AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, hakkında çıkan iddialara yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi. Danışmanı ve medyayı suçlayan Sermin açıklamasında şunları dedi:

“Son günlerde bir kısım yazılı ve görsel basında ismim verilmek suretiyle aleyhimde tamamen haksız ve mesnetsiz bir takım iddialarla iftiralar yapılmaktadır. Habere konu olan banka havalesinden üç gün önce, sözkonusu personel ile çalışma sisteminden rahatsız olmam ve yetersizliği sebebiyle görevine son verilmesi hususunda sözlü olarak görüşülmüştür.

İlgili şahıs ikinci danışmanım olarak 13 Ekim 2011 tarihinde göreve alınmış 1 Şubat 2013 tarihinde çıkış bildirimi yapılmak suretiyle şahsımla 15 şubat 2013 tarihinde de TBMM ile bağlantısı kesilmiştir. İlgili şahıs 15 Ocak 2013 tarihinde Halk Bankası hesabıma 400 TL tutarında havale yapmış ve işlem açıklaması olarak ‘… plakalı aracın kredisi için benden istediğiniz para’ şeklinde bir açıklama bildirmiştir. Söz konusu banka hesabı hesap hareketi fazla olmayan sadece maaşımın yattığı bunun dışında hiçbir şekilde para yatırılmayan bir hesaptır. Banka yetkililerinin tarafıma olağan dışı bir 400 TL para yatırma işlemini bildirmesiyle olaydan haberdar oldum. Bilindiği gibi hesap sahibinin bilgisi dışında herkesin hesabına para yatıralabilmektedir. Kaldı ki yanımda 16 ay çalışmış olan bu kişinin görevine son verdikten sonra böyle bir paranın bir kereye mahsus hesabıma yatırılması şahsın kötü niyetini ortaya koymaktadır. İlgili şahsı çağırarak neden böyle bir davranışta bulunduğu sorusunu kendisine yönelttim ancak bir cevap alamadım. Hesabıma yatırdığı 400 TL’yi kendisine iade ettim. İyi niyetim nedeniyle hukuki bir işlem başlattım. Ancak kötü niyetli bu şahıs muhalefete mensup bir milletvekilinin yanında çalışmaya başladıktan sonra kendi planlamış olduğu çirkin senaryoyu TBMM çatısı altında anlatarak siyasi geleceğime zarar vermek ve intikam almak istemektedir.”

Şahsın yalan beyanlarda bulunduğunu öğrenmesi üzerine  30 Ekim 2013 tarihinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğunu belirten Balık, şöyle devam etti:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ilgili şahıs hakkında saygınlığı rencide edebilecek şekilde somut bir fiil istinadı ile hakaret ve hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçlarından iddianame düzenlenmiş olup ceza davası ise halen Ankara Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etmektedir.

Her ne hikmetse bir yıl sonra ve seçime yakın bir zamanda sözkonusu yalanlarla yazılı ve görsel medya üzerinden aleyhime bir algı operasyonu yürütülmektedir. Aslen bir suçun mağduru iken hakkımda asılsız olarak çıkan haberlerdeki suçlamaları kabul etmemekle beraber, sorumluları hakkında her türlü cezai ve hukuki kanun yollarına başvurulacağını bildiririm.” (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Şok Rapor : Bütün Madenler Soma gibi

Çiçek'ten İçtüzük Hamlesi

Davutoğlu'nun Alevi Şaşkınlığı!
»  Haraç Skandalında İkinci Perde
»  Adli Tıp: Tapelerde Montaj Yok
»  CHP'den Toplu Umre Atağı
»  Öldürülen Işid'ciler Bakın Kim Çıktı!
»  TGRT Haber'den 'Den TRT'ye !
»  ''CHP'ye 4 Yıl Yetki Verin....''
»  Demirtaş'tan Dersim Tepkisi!
»  Dilipak'tan olay AK Saray yazısı!
»  PKK'lılar Hükümetin Özel Misafiri!
»  ''İmam Hatip Mezunu Cumhurbaşkanı.... ''
»  Ermenek'ten Acı Haber!
»  Arena Saldırganları Hakkında Jet Karar
»  Kışla'da Canlı Bomba Alarmı
»  ''Türkiye'de Dik Duran Kale CHP'dir''
»  Anadolu Partisi'ne Büyük Şok!
»  Çözüm Sürecinde Gelinen Son Nokta
»   Maden Faciasına Flaş Gelişme
»  ''Suriye'liler Koruma Kapsamına Alındı''
»  Polis Alımlarına Yeni Düzenleme
»  Fetullah Gülen AKP'yi Topa Tuttu!
»  AKP'nin Kaderi HDP'nin Elinde
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.