Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4981
EURO
34,8115
IMKB
10.083,000
ALTIN
2.441,440
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Off-Road Heyecanı Bu Kez Denizli’de
Off-Road Heyecanı Bu Kez Denizli’de
 
Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü ANDOFF, 2015 Ankara Kupası yarışını Denizli’nin Bozkurt ilçesine taşıdı.
 
10.4.2015 - 15:11

Denizli Doğa, Offroaf ve Otomobil Sporları Kulübü DENDOFF işbirliği ve Bozkurt ilçesi Belediye Başkanlığı’nın desteği, ANDOFF’un deneyimi ile gerçekleştirilecek  DENDOFF 1. Mahalli Off- Road Yarışı ve ANDOFF-2015 Ankara Kupası yarışı 2. Yarışı 18-19 Nisan 2015 günleri yapılacak.         

Yepyeni bir parkurda heyecanın ve rekabetin üst düzeyde yaşanması beklenen Bozkurt Yarışı’nda yine ANDOFF’un deneyimi ile daha önce Akdeniz’e taşınan Off-Road heyecanı bu kez off-road sporunu yaygınlaştırmak ilkesiyle de Ege’ye yol alacak. Bu yarışta Horozu, Pamukkalesi ve tekstili ile dünyada bilinen Denizli’nin Bozkurt ilçesinde rekabet, heyecanla birlikte dostluk ve birlik beraberliğin bir örneği daha yaşanacak.

“ANAÇ ANA” DESTEĞİ

DENDOFF-ANDOFF işbirliği ile organize edilen yarışın destekçisi Bozkurt Belediye Başkanı “Ana Anaç” Birsen Çelik böylesine bir yarışın kusursuz geçmesi için bir bayan  titizliği ile yaklaşımı dikkatlerden kaçmıyor. Kendisinin Bozkurt’un tanıtımı be gelişmesi için hizmette olduğunu söyleyen Çelik, organizasyonla ilgili düşüncelerini şöyle aktardı: “ilçemizin tanıtımında önemli bir adım sayılacak olan off-road yarışlarına gelecek konuklarımız için belediyemizi seferber ettik. DENDOFF ve ANDOFF’a yarışın yapılacağı çok güzel bir alanı tahsis ettik. Her türlü desteği de veriyoruz. Yarışta gerek yarışçılar ve yarışı izlemeye gelecek olan konuklarımız yemyeşil, çam ağaçları altında güzel bir hafta sonu geçirmelerini sağlamak için çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. İsteyen doğaseverler için düzenlediğimiz kamp alanında her imkan bulunabilecek” dedi.

-DENDOFF BAŞKANI-

Denizli’nin farklı bölgelerinde daha önce ses getiren Off-Road oyunları ve etkinlikleri düzenleyen Denizli Doğa, Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü- DENDOFF, ANDOFF’un deneyimi ile ilk kez bir profesyonel anlamda bir yarış yapacaklarını söyleyen DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, “çok heyecanlıyız. Öncelikle Bozkurt Belediye Başkanı Sayın Birsen Çelik’in desteğiyle off-roada bayan eli değmiş olacak. ANDOFF’un off-roaddaki tecrübesini de yarışımıza aktarıyoruz.

Yapmayı planladığımız bu organizasyonla 2016 Yarış sezonunda Denizli’de bir Ulusal Yarışa hazır olduğumuzu da şimdiden TOSFED’e duyuruyoruz. Bozkurt dışından gelecek olan konuklarımız için doğa harikası bir kamp alanı da tahsis ettik. Ülkemizin önemli off-road yarışçılarını izleme fırsatı bulacak konuklarımızı Bozkurt’a bekliyoruz. Bozkurt Parkuru doğal olarak koşulacak, tencere şeklinde olan alanda konuklarımız yarışı izleme heyecanı duyarken, çam ağaçları altında piknik yapma imkanı bulacaklar” şeklinde açıklama yaptı.

-ANDOFF BAŞKANI-

Bozkurt’ta organize edilen “Birsen Çelik” yarışı için görüşlerini dile getiren Ankara Off-Road ve Doğa Sporları-ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik, “bu yarışla ANDOFF Marmara ve Karadeniz bölgelerimizde çok tanınan off-road sporunu önce Akdeniz’e Alanya’ya taşıdık, şimdi de Ege’nin bağrına taşıyoruz. Denizli’nin şirin ilçesi Bozkurt’ta yapacağımız yarışı yöre insanının kalbinde yer alan Belediye Başkanı “Anaç Ana” Birsen Çelik’in tam desteği ve Denizli Off-Road Kulübü’nün katkıları ile yapıyoruz. Bu yarışlar yapıldığı yörenin tanıtımına önemli katkılar sunarken, yarış yapılacak kentlerde önemli ekonomik katkıları da yaratmaktadır. Aynı zamanda bun yarışların yaygınlaşması önemli ölçüde trafik kazalarının önüne geçmektedir.  Tüm Anadolu’ya bu sporu yaymak için deneyimlerimizle hazırız ve her türlü teklifi görüşürüz. “ dedi.

Ankara-Denizli Karayolu üzerinde bulunan Bozkurt Denizli’ye 50 km uzaklıkta, Beyaz Dünya Pamukkale’ye ise 25 km’dir. Bozkurt Denizli Havaalanı’a ise 15 km uzaklıktadır. Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden yaklaşık 30 aracın katılacağı yarış 1,7 km’si hız ve 1,5 km’si engel etaplarından oluşacak 20 kapılı 3,2 km uzunluğunda bir etap. 4 tur üzerinden düzenlenen yarışın startı 19 Nisan 2015 Pazar Saat: 12:00 Finish ise . Saat: 17:00 Ödül töreni: 19:00 Bozkurt Belediye Meydanı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Alper Potuk'a Sponsorlu Talip Çıktı!

Emre Belözoğlu: "Bu Suikast Girişimi..."

Flaş.. Süper Lig 1 Hafta Ertelendi
»  Hacıosmanoğlu İlk Kez Konuştu
»  Galatasaray: 4 - Karabükspor: 2
»  Kocaman:'Enteresan Olaylar Oluyor'.
»  Konya Trabzon'a Vize Varmedi!
»  Rıdvan Dilmen'den Çarpıcı Sözler
»  CİM BOM KOLTUĞU GERİ ALDI
»  FLAŞ... FENERBAHÇE'NİN MAÇLARI ERTELENDİ
»  Trabzonspor'dan saldırıya kınama
»  'Allah Seni Ailene BağışlasınUfuk Kıran'
»  Şakakta Kurşun Yarası!
»  Flaş.. Ligler Tatil Edilsin Talebi
»  İşte Şoförün Yaralandığı An
»  Bekir'den olayla ilgili ilk tepki
»  Fenerbahçe'de dört sakatlık daha.
»  Flaş..F.Bahçe Otobüsüne Silahlı Saldırı
»  Fenerbahçe'nin Rize Keyfi 5-1
»  Sergen'li Sivas, Es Es'i Ateşe Attı!
»  Gençler,Paşa'ya Gol Yağdırdı 5-2
»  Emre İle 1 Yıl Daha Devam!
»  G:Saray'da Deprem!
»  Ahmet Dursun'un Babası Vefat Etti
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.