Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7689
EURO
43,2758
IMKB
9.735,000
ALTIN
4.036,280
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
RECEP BEY İLE İLK DÜELLO!
RECEP BEY İLE İLK DÜELLO!
 
Meclis’te bir araya gelemeyen 2 siyasi lider bugün TİM Genel Kurulu’nda karşılaştı
 
4.6.2010 - 07:45
Ankara’da bugün gerçekleştirilecek olan TİM Genel Kurulu birçok ilke imza atıyor. İsrail’in tüm dünyayı ayağa kaldıran kanlı baskını sonrası Meclis’te bir araya gelemeyen 2 siyasi lider bugün TİM Genel Kurulu’nda buluştu.

Salona Kılıçdaroğlu'ndan sonra gelen Başbakan Erdoğan yerine geçerken sırayla herkesin elini sıktı. Sıra Kılıçdaroğlu'na geldiğinde onunla da tokalaşan Erdoğan gazetecilerin tekrar tokalaşmaları isteğine yanıt vermeyerek hızlıca yerine oturdu.

 Erdoğan, Genel Kurul'daki konuşmasında Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Yapamayacağınızı vaat etmeyeceksiniz. Yapacağınızı söyleyeceksiniz. Ben şunu şu şu şu şekilde yapacağım diyeceksiniz. 'Sen git de biz gelelim, biz gelince yapacağız.' Yok öyle 25 kuruşa simit" ifadesini kullandı.Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından kabinesiyle birlikte Kılıçdaroğlu'nu dinlemeden Genel Kurul'dan ayrıldı.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Kılıçdaroğlu ise Başbakan'a verdiği cevapta, "Sayın Başbakan çok güzel bir şey söyledi. Popülizm bir tuzaktır, politik olarak bunun seslendirilmesi hiç ama hiç doğru değildir. Aynen katılıyorum. Ama Tunceli’de Allah’ın kışında, buzdolabını ben mi dağıttım? Kim yaptı bunu. Başbakan diyor ki, paramız çok değerli, paramız değerli olduğu için şikayet ediyorlar. İnsaf insaf, para yerinde ise değerlidir. Doğru ise değerlidir. Olduğundan fazla değerli görürseniz cezasını siz çekersiniz" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Kurul'da açılış konuşmasını yapacak olan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ardından sırasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmalarını yapacaklar. Kurula katılması beklenen Devlet Bahçeli son anda Genel Kurul'a katılmayacağını bildirirken, Bahçeli'nin yerine Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır katıldı.

Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ilk kez karşılaşmalarına vesile olacak Genel Kurul’da yaşanacak diyaloglar merak konusu.

Özellikle de Kılıçdaroğlu'ndan önce konuşacak olan Başbakan Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

YİNE TAM ZAMANINDA

Zaman konusundaki hassasiyetiyle bilenen Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Sayman'ı Faik Öztrak ve Umut Oran'la birlikte TİM Genel Kurulu'na da tam zamanında geldi.

Davetliler arasında Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştıma Bakanı Binali Yıldırm, Çalışma Bakanı Nihat Ergün, Tarım Bakanı Mehdi Eker, Bayındırık Bakanı Mustafa Demir de bulunuyor.(GERÇEKGÜNDEM)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"HAYATININ HATASINI YAPTI, ÇOK PİŞMAN OLACAK"

"KUSURU BAKMA, RANDEVUM VAR"!

DAVUTOĞLU'NA ZOR SORU!
»  AK PARTİ'YE GÖRE AYM'NIN KARARI 'RUTİN"!
»  FLAŞ.. ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN TARİHİ KARAR
»  EVLİ ERKEKLE BİRLİKTE OLAN KADINA İLGİNÇ CEZA!
»  EMEKLİ AYLIKLARI, YÜZDE 118 ARTACAK!
»  ERDOĞAN-KILIÇDAROĞLU TİM KONGRESİDE BULUŞTU
»  "İSRAİL, TARİHİ YANLIŞ YAPTI"
»  BJK'DA NELER OLUYOR?
»  ABD BAŞKAN YARDIMCISINDAN UTANDIRAN DESTEK
»  TÜRKEL'İN KOLTUĞUNA YENİ ADAY
»  ÇALIŞAN ANNEYE BAKIM YARDIMI!
»  CHP'DE GÜRSEL TEKİN KRİZİ
»  "ÇIRILÇIPLAK SOYUP, TÜM EŞYALARIMIZI ALDILAR"
»  BÜYÜK ŞÜPHE! İSRAİL GÖNÜLLÜLERİ ZEHİRLEDİ Mİ?
»  İHH BAŞKANI DEHŞET ANLARINI ANLATTI!
»  "ÇÖZEMEZSEN GÖRÜŞMEM"
»  AKIL ALMAYACAK SÖZLER SÖYLEDİ MEYDAN OKUDU
»  ABD DIŞİŞLERİ SİTESİNDEKİ İLGİNÇ İFADE!
»  İSRAİL-İSKENDERUN NASIL OLDU?
»  ÇUVALI GEÇİRDİLER BİRDE BAŞIMIZA BALYOZ VURDULAR
»  GAZZE GAZASI..!
»  VALİ AKP'Lİ BAŞKANA "ZÜBÜK" DEDİ..
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.