Rus gazeteleri tarafından 'kurt oğlan' olarak genç ormanda kurtlarla birlikte av aranırken görüldü.Rusçada dahil hiçbir dil konuşamayan genç, sürekli hırıltı çıkarıyor.Sürekli hırlayan ve kendisine yardımcı olmaya çalışanları ısırmaya çalışan genç, Moskova'da birinikte tedavi altına alındı.
Doktorlar, Rusya'nın Kaluga bölgesinde uzak bir ormanda kurtlarla yaşayan oğlanın küçüklüğünde kurtlar tarafından kaçırılmış olabileceğine inanıyor.
El ve ayak tırnakları uzayarak pençeye dönüşen genç için açıklamalar yapan polis şefi, "Bu çocuk diğer insanlar için oldukça tehlikelidir.El ve ayakları pençe gibi ayrıca tipik kurt davranışları var.Çok keskin ve kuvvetli dişleri var" dedi.
Önüne konulan yemekleri tanımayan ve garip karşılayan bu oğlanı tanıyanlar araştırılırken pek çok kişi kendisini kurt sürüsüyle birlikte yiyecek ararken gördüklerini söylediler.
HABERVİTRİNİ