Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2779
EURO
34,9433
IMKB
10.173,000
ALTIN
2.446,660
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Rıdvan Dilmen'den Derbi Yorumu
Rıdvan Dilmen den Derbi Yorumu
 
NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ilk yarısını yorumladı.
 
8.5.2017 - 00:02

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ilk yarısını yorumladı.İşte Dilmen'in sözleri...
"İlk yarıda Fenerbahçe'nin daha fazla defans yapmasını bekliyordum. Ha hücum mu yaptı, hayır ama iki tane tehlike yaratabilecek pozisyonu var.""Maça Fenerbahçe iyi başladı. Ama 15. dakikadan sonra kontrol Beşiktaş'ın eline geçti.""Özellikle Ricardo Quaresma'nın etkili oyunu vardı. Ryan Babel, ona eşlik edemedi.""İlk yarıda maç Beşiktaş'ın lehine giderken golü de buldular. Quaresma çok ama çok etkili oynadı.""Talisca da Quaresma'ya destek olamadı. Oğuzhan, iyi başlamıştı o da sonra görünmedi.""Beşiktaş'ın gergin olduğunu görüyorum. Maçta çok fazla pas hatası var. Çok fazla faul var. Kaç faul olduğunu çok merak ediyorum.""Bir de Volkan Demirel'e sarı kart göstermesine rağmen Fırat Aydınus'a üst araması yapsalar üzerinde kart falan yoktur. Normal bir maç olsa beş tane falan sarı kart verirdi.""Bazen maçı yönetmek bazen idare etmek... Bugün Aydınus'un yönettiği günlerden bir tanesi.""Şunu söyleyeyim, hakemin takdir hakları Beşiktaş'tan yana olmasına rağmen siyah-beyazlıların penaltısını vermedi. Oğuzhan'la Babel'in itiraz bile etmemesine rağmen söylüyorum bunu."
"Bir futbolcu gözüyle söylüyorum, takdir haklarının çoğu Beşiktaş'tan yanaydı ama Babel'in yerde kaldığı pozisyon penaltıydı. Beşiktaşlılar, itiraz bile etmedi.""Bir de Tolgay ilk yarıyı kartsız bitirdi ya pes yani..."Dilmen, 90 dakikanın bitimiyle şu yorumlarda bulundu:
"Fenerbahçe için önemli bir sonuç. Bir anda şampiyonluk yarışının seyrini değiştirdi"“Fenerbahçe bir kez Emenike ile geldi. Onun dışında bir atağı yoktu. Attıkları gol tamamen şans. Futbol işte şans da dahil her şey var. Bir maçın içinde her şeyin olacağını, Allah’ın bile olacağını söyleyeyim size.”“3-4 haftadır 2. yarının başındaki Beşiktaş yok. Adanaspor ve Başakşehir maçında da iyi değillerdi.”"Beşiktaş, Başakşehir'in olgunluğunda bir takım değil. Çok enteresan. Beşiktaş'a şu golü kim yedirdi biliyor musun? Kjaer topu düzeltti ve içeriye doldurdu. Marcelo geriye vurdu ve gol geldi. Beşiktaş golü baskıdan yedi. Fenerbahçe baskısı değil Başakşehir baskısı. ""Beşiktaşlılar dedi ki ‘Geriye yaslanalım dört puanı koruyalım’ ama öyle olmadı. İşte Aman gol yemeyelim diye geriye kadar geldi. Bu golü Başakşehir'in son dakikada attığı gol yedirdi.""Maç bitmeden kesi“Beşiktaş, ‘1 puanlık fark 4 oldu, aman koruyalım’ derken golü yedi."nlikle stadyumdan çıkılmaz, televizyon kapanmaz. Bunu anladık.""Beşiktaş çok ama çok gergin. Gerginlikle maçı 3-0, 4-0'a götüremedi.""Tamamen psikolojik. Bütün psikolojik faktörlerle Beşiktaş, anlamsız bir şekilde gerilmiş durumda.""Ligin rengi çok daha farklı bir duruma geldi. Kalan 4 haftada hataya yer yok. Şimdi top Şenol Hoca’da… Mümkün olduğu kadar takımı sakinleştirecek."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


“Talisca bana orta parmağını gösterdi."

Kartal 90+4'te Kendini Vurdu 1-1

Alanyaspor, Konyayı Dağıttı 3-2
»  Tudar İstifa Etti mi?
»  "G.Saray'ın İlacı Fatih Terim"
»  K.Paşa,G.Saray'a Evinde dağıttı, 3-1
»  Messi'den Suriyeli çocuklara dev yardım!
»  Derbinin Hakemi Belli Oldu
»  Herkes Ajax'ı Konuşuyor
»  Milyarder Çinli Galatasaray'a Talip Oldu
»  Ronaldo'nun Rekor Gecesi
»  Marsilya'dan Kjaer'e 10 milyon Euro!
»  Bursaspor'da 5-0 Depremi
»  F.Bahçe'de Bülent Uygun Sürprizi
»  Galarasaray Bursa'ya Patladı 5-0
»  Sosyal Medyada Cengiz Ünder Patlaması
»  AVCI: Sonuna Kadar Zorlayacağız'
»  Şenol Güneş'ten F. Bahçe Mesajı
»  Başakşehir Kartal'ı Fena Dağıttı 3-1
»  Fırtına'ya Gençler Freni 0-0
»  NTV'de Yaprak Dökümü!
»  Başakşehir 2-2 Fenerbahçe
»  Mehmet Ekici'den olay sözler
»  Fenerbahçe Final Four’da
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.