|
 |
 |
|
DOLAR |
40,8552 |
 |
|
 |
EURO |
47,6490 |
 |
|
 |
IMKB |
10.825,000 |
 |
|
 |
ALTIN |
4.383,200 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
SARIGÜL'E 3 YIL HAPİS İSTENİYOR
|
 |
 |
 |
|
|
CHP milletvekillerinin ihbarı üzerine inceleme başlatılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkında, 'görevi kötüye kullanmaktan' 1 yıldan 3 yıla kadar hapis isteniyor.
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Harcadığı paraların ve ve kendisini destekleyen dışkaynaklı vakıfların hesabını veremeyen Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül'e şok iddianame Bazı CHP'li vekillerin ihbarı üzerine Mustafa Sarıgül hakkında 'görevi kötüye kullanmak'tan 1-3 yıl hapis istemiyle dava açıldı. CHP yönetimine isyan bayrağı açan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e şok suçlama geldi. Alınan bilgilere göre, "bazı CHP milletvekilleri" Sarıgül hakkında, Aya Dimitri Kilisesi Vakfı'na ait arsaya kaçak inşaat yaptırdığı iddiasıyla İçişleri Bakanlığı'na ihbarda bulundu.
BAŞKAN OLAMAYACAK Mülkiye müfettişlerinin incelemesi sonucu iddialar yerinde bulundu ve 1-3 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Sarıgül, suçlu bulunur ve 2 yıldan 1 gün bile fazla ceza alırsa, kamu haklarından mahrum kalacak. Belediye başkanlığına da bir daha aday olamayacak.
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ÇOK OKUNANLAR |
|
 |
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
|
 |
 |
ANKET |
|
 |
 |
|
|
|
|
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
|
|