Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.498,740
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Saçını niye ‘kızıl’ yaptın cinayeti!
Saçını niye ‘kızıl’ yaptın cinayeti!
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yakın koruma polisi ile eşinin ölüm nedeni belli oldu.
 
23.12.2014 - 11:17

ERAY ARPAŞİN, ATACAN/ Milliyet - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yakın koruma polisi olan 38 yaşındaki karısını ağzından vurarak öldüren emekli öğretmen aynı tabancayı başına dayayıp intihar etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun yakın korumalığını yapan polis memuru Hatice Alper Kavalcı (38) ile emekli öğretmen olan eşi Cevdet Kavalcı (65) evlerinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Komşuları çiftin kıskançlık nedeniyle sık sık kavga ettiğini, son olarak kadının saçını “kızıl”a boyaması üzerine tartışma yaşandığı ortaya çıktı. İki gündür haber alamayan yakınlarının “155 Polis İmdat”ı aramasıyla evine girilen çift kanlar içinde yerde yatar vaziyette bulunurken emekli öğretmenin Hatice Kavalcı’yı ağzından vurduktan sonra silahı kafasına dayayayıp yaşamına son verdiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Eşinden boşanan ve üniversitede okuyan 1 kızı olan Kavalcı, 3 yıl önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Grup Amirliği’nde çalışmaya başladı İlgi duyduğu doğa yürüyüşleri sırasında eşini kaybeden emekli öğretmen Cevdet Kavalcı (65) ile tanışmıştı. Akradaşlıkları aşka dönüşen çift 3 Ağustos’ta evlenmişti. “Topuklu Efe” lakabıyla anılan Çerçioğlu’nun yakın korumalığına getirilen Hatice Alper Kavalcı ve eşi, 2 ay önce Cumhuriyet Mahallesi’nde bir ev kiralayarak Efeler ilçesine yerleşti.
Saç yüzünden kavga
Kavalcı çiftinin üst katında oturan komşusu, çiftin son olarak cumurtesi günü kavga ettiklerini duydu. O gün Hatice Kavalcı kuaföre gidip saçını kızıla boyatınca eşi kıyemeti koparttı. Eşine bu renk saçlarla sokağa çıkartmayacağını söyleyen Cevdet Kavalcı, elindeki makasla saçlarını kesmek istedi. Saat 20.00 sıralarında da evden silah sesi geldi. Ancak kadının polis olduğunu bilen komşular silahın kazayla ateş alabileceğini düşünüp polisi aramadı. Çiftten iki gündür haber alamayan arkadaşlarının ihbarı üzerine kapıyı kırıp eve giren polis çifti evde kanlar içinde buldu.
Evde yapılan incelemede olayın öncesinde Hatice Kavalcı’nın kahve içtiği, eşinin Alkol aldığı belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından çiftin cenazeleri Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Dolandırıcıları ihbar etti
Kavalcı’nın olay günü saat 19.00’da ‘155 Polis İmdat’ ihbar hattının arayıp, eşini telefonda, “Gelecek mesaja ‘Evet’ deyin ödül kazanın” diye kandırıp, internet üzerinden bilgisayar oyunu satarak 87 lira dolandırdıklarını ileri sürdüğü kişi ya da kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Telefonda çok sinirli olduğu ve bu nedenle eşiyle de tartıştığı ileri sürülen genç kadının, meslektaşlarının kendisini pazartesi günü için Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’ne yönlendirmesi üzerine telefonu kapattığı belirtildi.
‘İlk eşi öldürmüştür’
Çiftin yakınları, olayın ardından Cevdet Kavalcı’nın ilk eşinden olan iki kızının, Hatice Alper Kavalcı’nın kızını arayıp, “Babam böyle bir şey yapmaz. Onları ilk eşi öldürmüştür” dediklerini de öne sürdü. Ancak, Hatice Alper Kavalcı’nın boşandığı ilk eşinin yurtdışında yaşadığı öğrenildi.
Geriye bu görüntüler kaldı
Geriye birkaç gün önce ortak arkadaşlarına cep telefonu üzerinden gönderdikleri görüntülü mesaj kaldı. Kavalcı çifti, görüntülü mesajla yeni nişanlanan arkadaşlarını kutladı. Kavalcı’nın eşini öperek görüntüyü sonlandırması da görüntülerde yer aldı. Hatice Kavalcı’nın 15-20 gün önce siyah olan saç rengi de Çerçioğlu’nun Kuşadası ziyaretinde kameralara yansıdı.
‘Sürekli tartışıyorlardı’
Komşularının anlatımına göre bir süre sonra çift arasında kıskançlık nedeniyle kavgalar duyulmaya başladı.
Çiftin ev sahibi ve komşuları Saffet Öztürk de zaman zaman yaşanan tartışmalara tanık oluyordu. Öztürk, “Taşındıkları günden bu yana ev içinde sürekli tartışma vardı. Biz çifti neredeyse hiç görmüyorduk. Zaten Hatice Alper Kavalcı sabahın erken saatlerinde işe gidiyordu. Fazla muhabbetimiz yoktu” açıklamasında bulundu.
‘Bütün gün evdeydi’
Bazı komşuları da emekli öğretmenin tüm gününü evinde geçirdiğini anlatırken “Gördüğümüz kadarıyla başka bir şey yapmıyordu. Dışarı çıktığında 10 dadika dolaşıp geliyordu. Apartman sakinleriyle ilişki içinde değillerdi. Biz de şok içindeyiz. Sabah erkenreh işe giden Hatice Kavalcı’yı neredeyse hiç görmüyorduk. Genelde her akşam bir tartışma yaşanırdı” dedi.
Gitseydi ölmeyecekti
Hatice Kavalcı’nın cumartesi gecesi İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Kuşadası Fantasia Hotel’deki gecesine katılacağı, ancak yakın korumalığını yaptığı Çerçioğlu’nu almaya gitmediği de ortaya çıktı. Çercioğlu’nun hafta sonu olması nedeniyle Kavalcı‘ya gelmesi için ısrar etmediği, bu nedenle saçlarını boyattıktan sonra kuaförden çıkan Kavalcı’nın evine gittiği öğrenildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


4 Bakan'ın oylaması neden ertelendi?

'Kadınlar Çalışmamalı' Demişti Ama...

Davutoğlu'ndan Yüce Divan Yorumu
»  Erdoğan: "Doğum Kontrolü İhanettir"
»  Flaş... Yüce Divan Oylaması Ertelendi
»  YHT'de içki Servisine Son!
»  Tarihi Oylamada Son Dakika Gelişmesi!
»  Türkiye Beyaza Büründü
»  Meclis'te Asansörlere Güvenlik Kamerası!
»  Flaş.. Mardin'de Askeri Araca Bomba!
»  Turabi'den Çarpıcı itiraf
»  Fetullah Gülen'den Olay Sözler!
»  Krizi Geride Bıraktık,Yeni Sürece Girdik
»  4 Eski Bakan İçin Karar Günü!
»  Salih Uçan'dan Fenerbahçe sürprizi
»  New York Times: ABD Gülen'i vermez
»  ‘Haziran’dan Gövde Gösterisi
»  Ankara'da asker polise silah çekti
»  'Harama Bulaşanın Kolunu Koparırız'
»  ''CHP'de Aşçı Yamağı Bile Yok''
»  Yalçın Akdoğan'dan Derya Sazak'a Yanıt
»  Yıldız: Beraber yemek yerdik, aldatıldık
»  Hatip Dicle Gizli Görüşmeyi Anlattı!
»  Gülen İçin Kırmızı Bülten Çıkacak mı?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.