Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Survivor'da Şoke Eden Eleme
Survivor da Şoke Eden Eleme
 
Survivor'da şoke eden eleme! Kimse beklemiyordu, yarışmaya veda etti...
 
4.5.2022 - 09:09

Survivor 2022 All Star, 3 Mayıs Salı akşamı 95'inci bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın son bölümünde; ünlüler ve gönüllüler, haftanın ilk ödül oyununda karşı karşıya geldi. Elemeden önceki son oyunda iki takımın yarışmacıları zorlu parkurda performanslarını sergiledi. Ardından bir isim adaya ve Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor'a kim veda etti, ödülü hangi takım kazandı? İşte detaylar.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 3 Mayıs akşamı 95'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkan Survivor'da iki takım yarışmacıları, ödül oyununda karşı karşıya geldi. Uzun süredir beklenen ödül için nefes kesen mücadele sergileyen iki takımdan bir isim, günün sonunda Survivor'a veda etti.Survivor'da şoke eden eleme! Kimse beklemiyordu, yarışmaya veda etti...


SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk ödül oyununda, ünlüler ve gönüllüler kıran kırana mücadele verdi. Oyundaki ödül ise pizza sofrası oldu. Kazanan takım enfes bir sofrada karnını doyurma şansı yakaladı.

Ünlüler takımı, kadınlar mücadelesinde 8-5 oyunu aldı. Erkekler yarışını da gönüllüler 8-0 aldı ve oyun en iyiler turuna kaldı. En iyilerde kazanan 3-1 skorla gönüllüler oldu.

EVRİM-ANIL ARASINDA GERGİNLİK!

Ödül oyunu sırasında Evrim ile Anıl arasında ufak çaplı gerilim yaşandı. Evrim'in " Vallahi hiç çekilmiyorsun.'' sözleri üzerine ise Anıl ''Ben mi çekilmiyorum?" şeklinde tepki gösterdi.


Evrim Keklik, "Takıma git hadi koşa koşa gittiğin takıma git" dedi. Anıl Berk Baki de "Ben mi istedim? Evrim ne yapmaya çalışıyorsun nasıl bu kadar yalan söyleyebiliyorsun?'' ifadeleri ile karşılık verdi.

Öte yandan Nisa, çıktığı üç oyunun sadece birini kazandı. Arkadaşlarının yanına geldiğinde ise konuşmak istemediğini açık şekilde ifade etti, Hikmet ile Ogeday da oyun hakkında fikirlerini beyan etmek isteyince ufak bir kriz anı yaşandı. Nisa, çıktığı son oyunu da alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı.


ADA KONSEYİNDE 'SEVİNÇ' TARTIŞMASI

Acun Ilıcalı, Hikmet'e oyun alanındaki gerilim hakkında soru yönelterek, ''Değişik bir sevinç gösterisi yaptın. Daha önce Adem senin önüne doğru sevindi de onun karşılığı mıydı bu, yoksa o oyunluk muydu?'' dedi.

Hikmet, konuyla ilgili; ''Bu benim güreşe yönelik sevincim, on gündür yapıyorum. Bu sevincim sadece Ademe karşı yaptım. Yaklaşık bir ay önce bir oyunda beni yendi, bağırarak konuşmuştu. Sevinebilir, burası Survivor" dedi ve ekledi:

"Tabi karşındakini kırmadan fiziki temas yapmadan. Ademin önüne doğru yapmam tesadüftü. Ben de Adem'e soda iç hazmet dedim. İsteyen istediği sevinci yapabilir ben kaldırabilirim. Kaldıramıyorsan yapmayacaksın''

Ilıcalı ise, söz konusu sevinç yaşama durumu hakkında, ''Bir metrelik, hatta 2 metrelik alanda göz göze bakarak birisinin önünde sevinç yapmayalım''  ifadelerini kullandı.

Survivorda şoke eden eleme Kimse beklemiyordu, yarışmaya veda etti...
Oyun alanında Hikmet'in Adem'i mağlup etmesinin ardından yaptığı sevinç gösterisi için Adem'in cevabı, ''Bahsettiği oyunda dört beş tur atmadım sadece bir tur attım. Hikmet'le benim bir işim yok aslında, benim hedefim değil. Benim onun hedefi olduğumu çok iyi biliyorum. Sadece Hikmet de değil bence. Beni hedef olarak görmeniz beni yolumdan şaşırtmaz. Hikmet'in bana yapmış olduğu sevinçten ziyade, ben iki halkamı atamadım, karşı taraf ikide iki attı. İki tane daha atayım dedim, orada bir isyan etti. Sırf ben atmayayım diye, oradaki sembolü koşarak düşürdü. Çünkü takık'' şeklinde açıklamada bulundu.

ILICALI'DAN HİKMET'E UYARI

Acun Ilıcalı, Adem ile Hikmet arasındaki krizin ardından Hikmet'e açık uyarıda bulundu ve "Eğer bu kayıt olmasa, bir yarışmacıyı töhmet altında bırakacaksın bundan bir ay önce Nagihan'la üzücü bir olay yaşadın. 'Aa pardon öyle miymiş?' diyorsun. Adem için yaptığın suçlamanın şeklin çok ağar. Yani bu kadar olmaz Hikmet. Yaptığın suçlama baştan aşağı yanlış. İfadelerinin net ve doğru çıkması lazım'' diye konuştu.


SURVİVOR KİM ELENDİ?Survivorda şoke eden eleme Kimse beklemiyordu, yarışmaya veda etti...

Tüm bu yaşananların ardından Acun Ilıcalı, Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu. Adaya veda eden isim ise Barış Murat Yağcı oldu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ankara Valiliği'nden Sel Uyarısı

Öğretmenlere Paylaşım Soruşturması

Yapımcı Hande Karacasu'ya Gözaltı
»  Diyarbakır'da Kanlı Gece,3 Ölü
»  "Pardon Senin Baban Şehit Değil!"
»  İzmir'de Kadın Cinayeti
»  "Bu Bayram Emekliler El Öpecek"
»  Biracılara Kötü Haber
»  Adıyaman’da Sel Felaketi
»  Taksim'de 1 Mayıs Gözaltıları
»  Beştepe'de inanılmaz Hırsızlık!
»  Elektrikte Yeni Zam Beklentisi
»  Özkan Uğur 3. Kez Kansere Yakalandı
»  Mersin'de PKK KCK Operasyonu
»  Bayram Planı Yapanlar Dikkat!
»  Benzine Yine Zam Geliyor!
»  Emekli Bayram İkramiyeleri Hesaplarda
»  İçişleri'nden 'Maske' Genelgesi
»  Kedi Katiline 2 Yıl hapis Cezası
»  Canan Karatay: Biz Ölürüz Virüsler Ölmez
»  Survivor'da Sürpriz Veda
»  Maske Kararı Sonrası İlk Uyarı
»  18 Bin Ton Ayçiçek Yağı İthal Edilecek
»  Devlet Otoyol ve Köprüeri Ücretsiz
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.