Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TATLISES'İN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!
TATLISES İN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!
 
Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.
 
14.3.2011 - 08:50

Çuhadaroğlu ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde  basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama  meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını,  daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa  kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir  bölümünün felç kalabileceğini belirtti.

Çuhadaroğlu, sanatçının son durumunun değerlendirilmesi için ilerleyen  zamanda tomografisinin çekileceğini ifade ederek, şu anda kesin bir şey  söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

Sanatçıya kaç kurşun isabet ettiğinin Adli Tıpın incelemesinin ardından  ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle  uyutulacağını, durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi. Çuhadaroğlu,  Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun izleri olduğunu kaydetti.

Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da  ameliyat edildiğini belirten Çuhadaroğlu, Çakıcı'nın sağlık durumunun Tatlıses'e  oranla çok daha iyi olduğunu bildirdi.

Kurşunun, Çakıcı'nın boğazından girdiğini belirten Çuhadaroğlu, yüz  kısmında da yaraların olduğunu anlattı.

Tatlıses ve Çakıcı'ya plastik cerrahi müdahale yapıldığını ifade eden  Çuhadaroğlu, ikisinin de sağlık durumlarının izlendiğini sözlerine ekledi.14 MART 2011/HÜRRİYET



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PARTİ KAPATMAK ARTIK TARİHE KARIŞTI!

"EN ÖZGÜRLÜKÇÜ BASIN KANUNUNU YAPTIK"

ANKARA'DA BEYAZ YÜRÜYÜŞ!
»  ÖCALAN YİNE TEHDİT ETTİ!
»  JAPONYA'DAN KORKUTAN İKİNCİ AÇIKLAMA!
»  ARDA: ANLAŞTIM, GİDİYORUM
»  KIZGIN KOCA, EŞİNİ KAYNAR SUYLA HAŞLADI!
»  PARTİLERE, 218 MİLYON TL SEÇİM YARDIMI!
»  SEÇİM TAKVİMİ YARIN İŞLEMEYE BAŞLAYACAK!
»  JAPONYA'DA BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR!
»  BDP'DE, PKK'LI ADAY SIKINTISI
»  ERDOĞAN, BAŞBAKANLIKTA 8.YILINI TAMAMLIYOR!
»  "AKP OLARAK İKİ ŞEYİ BAŞARAMADIK"
»  AK PARTİ'DE ADAY OLMAYACAK 5 VEKİL!
»  PKK'NIN SON UMUDU DA TÜKENDİ!
»  ERDOĞAN'DAN DADAŞLARA HIZLI TREN SÖZÜ!
»  "ASKERLİK 6 AY'A İNECEK"
»  "JAPONLAR YAPIYORSA BİZ DAHA İYİSİNİ YAPARIZ"
»  EŞEKLİ KPSS PROTESTOSU!
»  PAMUKOĞLU: "MECLİS'E GİRECEĞİZ"
»  ALMANYA'DA TÜRKLERİN BİNASI YAKILDI, 3 ÖLÜ, 18 YARALI!
»  TÜRKÖNE'YE YUMURTA ATAN ÖĞRENCİLERE DAYAK!
»  ''BEDELLİ ASKERLİK İÇİN KANUN TEKLİFİ VERECEĞİZ ''
»  JAPONYA'DA ÖLÜ SAYISI BİN'İ GEÇTİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.