Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
48,0749
EURO
56,1198
IMKB
14.501,490
ALTIN
7.190,797
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
YENİ Parti’den Aziz İhsan Aktaş Tepkisi
YENİ Parti’den Aziz İhsan Aktaş Tepkisi
 
YENİ Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Aziz İhsan Aktaş davasında açıklanan kararlara sert tepki gösterdi. Aktaş hakkında 280 yıla kadar hapis cezası talep edilmesine rağmen 2 yıl 8 ay ceza verilmesini eleştiren Emir, “Asıl hukuk cinayeti, davanın sözde 1 numarası Aziz İhsan Aktaş üzerinden kurulan pazarlıkta” ifadelerini kullandı.
 
25.8.2026 - 00:45

YENİ Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Aziz İhsan Aktaş davasında verilen kararlara tepki göstererek, hakkında 280 yıl hapis cezası talep edilen Aktaş’a 2 yıl 8 ay ceza verilmesini eleştirdi. Emir, "Asıl hukuk cinayeti davanın sözde ‘1 numarası’ Aziz İhsan Aktaş üzerinden kurulan pazarlıkta" dedi.

Emir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Asıl hukuk cinayeti davanın sözde '1 numarası' Aziz İhsan Aktaş üzerinden kurulan pazarlıkta! Hakkında 280 yıl hapis cezası istenen ve davanın temelini oluşturan şahsa sadece 2 yıl 8 ay ceza verildi. Neden mi? Çünkü bu şahıs itirafçı olmadı; kendisinden istenen siyasi siparişi yerine getirip iftiracı oldu! Kumpas gereği 'rüşvet verdim' dediği için etkin pişmanlıktan yararlandırılıp rüşvetten beraat ettirildi. Ama onun 'verdim' dediği o hayali rüşvet üzerinden belediye başkanlarımıza mahkûmiyet kararı çıkarıldı!

Sipariş iftiraların büyük ödülü ise bugün teslim edildi! Sözde rüşvetle ihale alan, haksız kazanç sağlayan bu şahıs 'suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama' suçundan da beraat ettirildi. TMSF'ye devredilen, el konulan şirketleri, malları ve mülkleri kendisine geri verildi! Bu şahıs bildiklerini mi anlattı, yoksa önüne konulan siyasi hedefleri vurması karşılığında servetini ve özgürlüğünü geri mi satın aldı?"



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Vekilin Gaziler Ziyaretinde Olay

Flaş..Belediye Başkanlarına Ceza Yağdı

Terörsüz Türkiye'de Kritik Gün!
»  Mansur Yavaş'tan Dikkat Çeken Karar
»  CHP'de Kurultay Sürecinde Kritik Hafta
»  İnfaz Sisteminde Değişiklik Hazırlığı
»  Alparslan Kuytul ve Eşi Tutuklandı
»  11 İlde Acele Kamulaştırma Kararı
»  CHP'de Mansur Yavaş Beklentisi
»  TÜİK, Türkiye'nin Yeni Nüfusunu Açıkladı
»  DEM Parti Öcalan'ın Görevini Açıkladı
»  İsrail'de Netanyahu'ya Türkiye Tepkisi
»  Yeni Partiş Kurultaya Gididyor
»   Seçmenin Yüzde 64’ü Endişeli
»  Furkan Vakfı'nın 5 Şirketine Kayyum!
»  Flaş..Furkan Vakfı'na Operasyon
»  Özgür Özel: Alçak Saldırıyı Lanetliyorum
»  YENİ Partili Vekile Bıçaklı Saldırı
»  CHP'de Kurultay Sancısı
»  Erdoğan'dan Gençlere Tebrik Mesajı
»  9 Ülkeye Yeni Büyükelçi Ataması
»  Siyasette Yeni İttifak Formulleri!
»  Bahçeli: Sinsi Planlar Bozuldu
»  Çerçeve Yasa Yürürlüğe Girdi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.